418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• baly94
    Mi platoon társsal max arról beszélünk merre menjünk, vagy ha meghaltunk és utána még beszélünk ott egy picit.
  • DoctorStryker
    Retardált emberek mindig is voltak..
    Csak azért mert magyar vagyok 2 szlovák megküldött engem 1-1 lövéssel T34-el játszok, mit ne mondjak jó így csatába menni
  • Ry0K3N
    Jó lenne egy platoon chat ilyen esetekre. És pont ezt hoztam fel de ez nem bírta ki beugatás nélkül.
  • Szakesz
    Engem is idegesít, ha egész idő alatt chatelnek egyesek, ugyanis ilyenkor alig figyelnek az adott csatára. :)
  • baly94
    Velem is sokszor előfordult már, mondjuk ha magyarok is voltak ott, akkor inkább becsatlakoztak a társaságba, dehát vannak idióta emberek is... Külföldiek folyton mondogatják, hogy "speak english pls", én meg mondom hogy "i'm talking ot my platoon mate" és akkor normális emberek közöttel ezzel le van rendezve, de sajnos sok a kötekedő alak...
  • Ry0K3N
    Gyönyörű gyöngyszeme a magyar WoT közösségnek. Imádom az ilyen embereket, nekiáll csesztetni a másikat mert a platoontársával mer beszélgetni chaten.
  • hawkie22
    *VK3601H
  • ilsalon
    Én meg át akartam menni Malinovkán a mezőn top tankként, E75. Három percig írogattam, hogy please, jöjjönek még páran. Aztán elindultam és nem jött senki. Ráadásul még nem is lőtték a felfedezett ellenségeket, csak lapultak tovább a házak mögött. Pedig csak négyen-öten voltak az ellennél, simán átmentünk volna, de így egyedül nem bírtam. És még én lettem a hülye a végén.

A másik kedvenc szituációm szintén E75. Mostanában randomban mindig felmegyek Abbeyen a monostorba és elég jól be szokott jönni. Most is feldöcögök, fenn már vár két med, meg egy jagdpz4. Egylövéseztem az egyik medet, majd behajtottam a feljáróra, ahol már nem tud lőni az arty. Ott forogtam a másik med után. A segemmel felragadtam a falra, előlről meg alám állt a jagdpz4. Így se előre se hátra, mert ugye élő ellent nem lehet tolni. Kilőttem a másik medet és tűrtem a jagd lövéseit. Közben segítségért ordítottam erősen, mert kb 50 hpkat sebzett a lövéseivel, miközben én nem tudtam olyan alacsonyra lőni. Senki sem jött oda, sőt még röhögtek, hogy milyen gyökér vagyok. Simán megvárták, hogy kicsináljon a jagd, majdnem öt perc volt egyébként, utána meg elbuktak. Hát ennyit az értelmes random csatákról. Nagyon várom már a tierlimites századokat.
  • hawkie22
    NAgyon durva csatát nyomtunk Lakeville-en. Megyünk 5-en bal oldalon a kanyonban, majd csatlakozik hozzánk még 3 tank. Találkozunk egy A-20-al, azt kilőttük rögtön, jött egy KV-3, egy T1HT meg egy VH3601H. Mindenkit kilőttek mellőlem, 7 embert, én 30!! találatot kaptam, kilőttem az ellen ezen 3 tankját, majd amikor már csak 96 életem maradt, ellőtte egy odaérkező TD a láncomat, és nem tudtam visszavonulni, így sajna az Acélfal elmaradt, mert a következő lövéssel ki is lőtt. :) De ettől függetlenül jó volt. Ja, Type-59-vel voltam. xD
  • Desmodromic
    Mi ez vájár szakkör? Tessék menni előre kung-fuzni!
  • Plata
    A8 vagy 9,ott is van egy.
  • DummyBoy
    Köszi :)

Úgy értem, hogy a játékban szereplő valós értékeket ...

Mert az a 120-80-80 ami a leírásokban szerepel nekem azért gyanús ... kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban mint az amcsi tankokkal az elején :(

Mellesleg kivétel erősíti a szabályt ... előfordulhat, hogy nem csak a pénzes agyhalottakat sorsolja össze a játék ... de ha így is van, akkor tuti az ellenfélnél vannak :(

Bár lassan ez sem jelent semmit, tegnap E-75 tulaj megállt kempinovkán a bázis közepén (ahova simán belőni a másik bázisról ...) lőtte mindenki ... nálunk meg üvöltöttek vele, hogy menjen el onnan ... persze meg sem mozdult ... kilőtték ... azt hittük afk ... de nem ... Elkezdte osztani az észt, hogy mi vagyunk a hülyék, meg nézzük meg a statját, ő profi játékos ... és ne akarjuk megmondani neki, hogy mit csináljon ...
  • Gunslinger
    Na jól van, azt hittem már én vagyok tudatlan. :-) Amúgy van mellette még egy, A7-8 határa körül asszem, de oda is csak kis tank fér be, de egyszer láttam ahogy egy Tiger beerőszakolta oda magát, de kijönni már nem tudott.
  • Glo
    Akkor eszak, bocs :) A6 amugy.
  • Gunslinger
    Komolyan nem tudom, egyik kedvenc pályám Himmelsdorf, azt hittem már minden zugát ismerem, ilyen kezdőhely közeli alagutat ismerek kettőt is, de mindkettő északon van, délen egyet sem ismerek.
    Meg tudod mondani a koordinátáit ezen a képen?

• Glo
    A kezdohelyen van egy lyuk, abba lehet bemenni, elbujni, foglalokat kilovoldozni.. Pont befer a tank.
  • endrodiz
    csak egy kapualj amibe be lehet állni. biztos ismered...
  • Gunslinger
    Alagút hol van délen?
  • Glo
    Na, tegnap hogy jartam.. Megvettem a Grille-t, mondom megyek vele egy kort. Himmelsdorf, en vagyok a legkisebb az egesz korben.. fain. Delen kezdtunk, mar korabban lattam egy modszert a defense-re. Van ott egy alagut, abban szepen elbujtam, es vartam az ellen kis kerulgetos tankjait, hogy odaerjenek. Jott is a T-50 mint a tavirat, kikerult mindenkit, elhussant a korbe. Mondtom gyere pajtas a lyuk ele. Jott is, eloszor elhuzott, akkor kispottolt, jol meglepodott mert raallt a fekre :) Durr egy pofont adtam neki, lement 45%-ra. Erre a hulye bejott szembe az alagutba, es probalt lerammolni, nem ment neki. Belem lott 2-t, de meg se sebzett. Aztan ujratoltott az agyu, es csak ki kellett tolnom a roncsot a lyukbol :) Utana meg bejott egy rettenet nagy heavy tank, de azt mar a masik nagy letolta. 55%-kal tuleltem a csatat :)
  • Gunslinger
    Én mindig mindennek nekimegyek vele, ha tudok. Ha kijön az új fizika ezzel a tankkal fogom a kis szarokat lelökdösni a szakadékokba.
  • Nazarov77
    Igen ez az egyik nagy előnye az E-50nek a súlya! Sokan nem használják ki, én imádok rammolni 60km/hal, tigrisből is 300-400 HPt lekap :D
  • Gunslinger
    Uhh, E-50-el 100%-ról lerammoltam egy GW Tigert, az 570 hp volt, tőlem meg levett 96-ot. Ha le kellett volna lőnöm az két lövés, 2490 credit lett volna. Muhahahaha.
  • Nazarov77
    Jó de KT is tier 8, mindenesetre sokkal több esélye nincs a többi T8 heavy ellen. Mondjuk IS-3asom frontját lazán keresztül lőtte, arról nem sok minden szokott pattogni.
  • Gunslinger
    Irreleváns, KT-ról IS-7-el is lehet pattogni szemből, elég gyakran.
  • Nazarov77
    Ja jogos, már T8ban is hót gyenge, KTmról össze vissza pattogott mikor lakevillen összefutottam vele, nem sokáig húzta :D
    Ellenben a löwével még a maus lower hullját is viszem ha nincs beforgatva. Meg a tornyát is néha, ahhoz nagyobb szerencse kell.
  • Gunslinger
    Hja, mert az M6 heavy még többre, mi?
  • Wasp91
    KV-5 sokra megy tier10 ellen.
  • Gunslinger
    Lol, KV-5 és Type 59 sem volt találkozni t10 tankkal, mekkora kivételezés, bezzeg a jóval gyengébb T-44 továbbra is fog, meg a t6 heavyk is.
  • Nazarov77
    Nem feltétlen:

• pointer4
    "Kedvencem amikor 4-5 Lowe van valamelyik oldalon ... az az oldal tuti bukja a meccset ... :("

Ezt én is tapasztaltam :D
  • Nazarov77
    http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/03-sPanzers/PzKpfw7-Lowe/PzKpfw7-Schwere.htm
  • Gunslinger
    Viszont most nézem, a T1 Heavy már nem fog jövőre t9 tankokkal találkozni. Durva, hogy egy év alatt jöttek rá az okosok, hogy nem éppen egy szint a KV-val. Már t8-ban sem nagyon tud senkit sem megsebezni.
  • DummyBoy
    Sajnos a Lowe játékosok 90%-a minimum agyhalott ... van a seggük alatt egy csítertank, és azt hiszik ez elég a győzelemhez ...

Kedvencem amikor 4-5 Lowe van valamelyik oldalon ... az az oldal tuti bukja a meccset ... :(

Mondjuk kiváncsi lennék a Lowe valós paramétereire is ... nem pedig arra amit odacsaptak a wargémingesek ...

Természetesen ez nem mindenkire igaz!
  • Gunslinger
    Csak jönne már. :-)
  • Gunslinger
    Az nem tier szám, hanem szint (level) szám, korábban asszem 11-ig volt.

A tier 7 lightokét nagyon megbikázták, regular t7 csatában nem is lesznek, ahogy a t5 scoutok is két emelettel feljebbről kezdenek. Nagyon hasonlít a magas szintű könnyű tank match makingje az SPG MM-hez.
  • pointer4
    Az szerintem - ahogy írja ott a sarokban, battletier (nem tank tier) - a besorolás miatt van 13ig részletezve a tankok csata erőssége, hogy részletesebben lehessen csatát csinálni. Pl az 5-ös heavy nem, de az 5ös SPG összekerülhet X. es Heavyvel. Legalábbis logikusan ezt látom.
  • Doctore22
    bocs kicsit off
  • Doctore22
    http://hu.wikipedia.org/wiki/M%E2%80%9395_Degman

lássuk be a horvátok tudnak valamit...jó kis gépet raktak össze, nekünk is ezt kéne vennünk a leopard 1esek helyett...
  • R3nton
    11-12-13 is van? az mi? xd nem igazán tudom értelmezni ezt a táblázatot
  • Szakesz
    Francia közepesekhez vezető úton tier 7-ig light tankkal kell játszanod.