banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Glo
    Na, tegnap hogy jartam.. Megvettem a Grille-t, mondom megyek vele egy kort. Himmelsdorf, en vagyok a legkisebb az egesz korben.. fain. Delen kezdtunk, mar korabban lattam egy modszert a defense-re. Van ott egy alagut, abban szepen elbujtam, es vartam az ellen kis kerulgetos tankjait, hogy odaerjenek. Jott is a T-50 mint a tavirat, kikerult mindenkit, elhussant a korbe. Mondtom gyere pajtas a lyuk ele. Jott is, eloszor elhuzott, akkor kispottolt, jol meglepodott mert raallt a fekre :) Durr egy pofont adtam neki, lement 45%-ra. Erre a hulye bejott szembe az alagutba, es probalt lerammolni, nem ment neki. Belem lott 2-t, de meg se sebzett. Aztan ujratoltott az agyu, es csak ki kellett tolnom a roncsot a lyukbol :) Utana meg bejott egy rettenet nagy heavy tank, de azt mar a masik nagy letolta. 55%-kal tuleltem a csatat :)