418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ohyner #62794 A pz4-t mindenki dicséri, de én ki nem állhattam. Nekem nagyon nem ment vele a játék, alig vártam, hogy eladhassam.
A játék frakciótól függetlenül, néha szopóágra rak. Simán lehet 6-7kört is bukni úgy hogy még vereséggel is 6-7száz xpvel zársz egy csomó killel és sbéssel -
SovereignXY #62793 űFaz ki van. Ez a játék tuti német ellenes. Még nincs meg régen a pz 4. Volt 10 csatám. Abból 2 győztes.
Hogy így hogy fog össze jönni egy normális ágyúra a tp... -
hNeo #62792 megint vereségek!!!!
hogy felidegesít!!
áááááhhhhhhhh -
Oddball29 #62791 Jumbo 175 csata után. Nemprém acc. Eddig sokkal bejövősebb, mint az E8. A második toronnyal és M1A2-vel tolom. 105-össel valszeg több lenne az xp meg a sebzés, de meguntam a kis Shermannal azt a taktikát.
-
hellokitty92 #62790 Az az ő dolguk miként járatják le magukat a világ előtt, csak mi ne essünk hasonló hibába! Eleget szégyenkeztünk már az ilyen macskakőfelszedegetős össznépi dzsemborik miatt! Bár most azok az országok akik leinkább lesajnáltak emiatt úgyan így jártak, lásd anglia.
Nem kell félni, nekünk van egy v-manünk, viktor majd ezt is megoldja! Vuperman! A 2/3 megállitja az öregedést, feltámasztja a halottakat, aranyat csinál a kavicsból, megállítja a globális felmelegedést. Ja, nem, az csak a kampányban volt, amúgy mint utólag kiderült ő is olyan mint a többi magyar politikus: lop, csal, hazudik. Ki gondolta volna...
Sajnos nem csak a szélső oldali pártok igérnek fűt-fát és csapják be a hiszékenyeket. De jó h nem is szavaztam:)) -
Oddball29 #62789 HZDS már nincs kormányon, tavaly alig jutottak már be a szlovák parlamentbe is. -
Úúristen, azt hiszem játékos pályafutásom alatt megtaláltam a legnagyobb lámákat, természetesen saját oldalon. Gleccseres pályán megyek előre scoutolni PzIII-ral, mögöttem jön a két top tankunk. Amikor belefutok az ellenség PzIV-eseibe, elbújok, és várom, hogy a társaim csináljanak valamit, mégiscsak kétszer akkora tankjaik voltak. De nem! Állnak mögöttem, és várnak a csodára. Én néha kibújtam, és lőttem, de 8 találatból 2 ha sebzett. Szép lassan engem kiszedtek, erre a társaim elkezdtek menekülni, majd meghaltak. Ilyen balfasz csapat ellenére volt 1 tankunk, és 2 TD-nk, aki eljutott az ellenség bázisára, de ebből csak 1 volt, aki foglalt, a másik kettő a kör mellett állt, és nézte! Amikor 84 pontunk volt, az ellenségnek volt olyan 30. Ha a két idióta beállt volna a körbe, simán nyerjük, de nem, mivel pár ellenséges tank visszaért, és a foglalót eltalálta. Ezek után a két balfaszt kilőtték, miközben az egyetlen épeszű emberünk kiszedett 3 tankot tök egyedül, de a bázisunkra visszaérni már esélye nem volt. -
bgabor #62787 Ezzel csak egyetérteni tudok.
De látod, a valság és állampolgárok szörnyű anyagi helyzete nálunk is kitermelte ugyanezt a politikai réteget, akik megmosolyogtató dolgokat beszélnek, mégis, veszélyesek, mert pontosan azt mondják amit az egyszerű, és remekül irányítható emberek hallani akarnak(Jobbik).
Nagyobb baj viszont, hogy míg nálunk a legsötétebb korszakban is csak 18%-ra volt elég ez a választásokon, Szlovákiában egy ilyen párt kormányra került. Igaz csak koalícióban, de ez akkor is egy csomó szlovák szavazót jelent, akit sikerült behülyíteni ezzel a "magyarok az okai minden bajunknak" dumával. Mintha 1933-ban az NSDAP nem tökugyanezeket a fordulatokat használta volna, hiába, nincs új a nap alatt. -
hellokitty92 #62786 Jaj, haggyátok már a szlovákokat, még pozsonyt se tudnák elfoglani, nem h budapestet!:D Eltévednének az m0-on körgyűrün, csak körbe-körbe mennének mint a pók a falon...
Kb. negyed, harmad akkora a hadseregük, ráádásul tele sokkal komolyabb problémákkal, mint a miénknek.
Helyesírási hibák miatt meg boccs, mert laptopról próbálok írogatni tök sötétben! -
kaleun #62785 Hitelességről beszéltél (grippen): kicsit vegyél vissza aztán még az is lehetsz. Nem muszáj minősíteni minden válaszodban azt akit idézel. Elég ha csak normális hangnemben kijavítod.
Ezt nyugodtan magára veheti több ember is, főleg a legtöbbet kommentelők. Válaszolni lehet normálisan is nem kell mindig személyeskedni.
Kértem a regem törlését (amennyiben lehetséges, visszamegyek a régi kedvenc helyemre), szóval nagyon ne erőlködjön senki, mert ezután nem olvasom el a hozzászólását.
-
hellokitty92 #62784 Politikai, világbéke teremtő, naiv off topic következik!
Slota sok hülyeséget mondott még e mellett is, komolytalan egy figura megmosolyogtató dolgokkal, normális gondolkozású ember szánalmat érez csak iránta. De azt mondja amit sokan hallani akarnak náluk... Ezért veszélyes.
Úgy mint nálunk a különböző médiumok, akik az ilyen megnyilatkozásaiból már szlovák terolistákkal ilyesztgetik a népet, meg hasonló dolgokkal...
Egy gond van ebből, h ez mind a szélsőségesek megerősödését eredményezi, ami meg tudjuk hova vezet, hisz nagyapáink, apáin és mi is tapasztalhattúk a saját bőrünkön az eredményét az események láncolatának. -
Plata #62783 Kicsit sok az off. -
bgabor #62782 Mert, pontosan mit is mondtam én az osztrákokkal kapcsolatban? Hogy jobban élnek mint mi, jónéhány kategóriával? Ez nem éppen nagy titok.
Egy esetleges újabb dualista állammal, monarchiával mi csak jól járnánk, kár hogy erre se igény, se esély, meg aztán monarcha sincsen már odaát. -
Gunslinger #62781 Utóbbi nem is biztos, hogy baj lenne, legfeljebb egy szélsőjobbos rétegnek. :-) -
kaleun #62780 Naiv csak te vagy az osztrákokkal kapcsolatban.... -
bgabor #62779 Nagyszerű, tudós barátunk, mesélj nekünk az Osztrákok Valódi Természetéről, ha már ennyire otthon vagy a témában. Nem is tudtam hogy a nyelvészkedés mellett szociológusként és társadalomkutatóként is tevékenykedsz.
-
bgabor #62778 Jaj ne már. Ne légy már ilyen naív. Nézz körül európában. Szerinted ki nem szarja le a magyarokat és az ő sorsukat? Akár a múltban, akár most? Momentán is harmadrangú állampolgárokként vagyunk kezelve az EU-ban, ott szívatnak minket ahol érnek.
Lenne néhány diplomáciai tiltakozás, meg felszólítanák a szlovákokat hogy vonuljanak ki. Ők pedig közölnék, hogy a kivonulás sajnos sok időt és előkészítést igényel, de szívesen tárgyalnának a dologról. Aztán itt maradnának néhány évtizedig. -
kaleun #62777 Ilyet csak az mondhat aki nem ismeri az osztrákokat, valószínűleg még a szlovákokkal is jobban járnánk. -
Gunslinger #62776 Nem akarok gonosz lenni, de talán még azzal is sokat nyernénk, ha szlovák tank állna a Kossuth téren... -
bgabor #62775 Az osztrákokkal? Brilliáns ötlet! 
Az tuti hogy mi csak nyerhetnénk vele. -
Gunslinger #62774 Tökéletesen találó. :-) -
hellokitty92 #62773 Ismerem és még mindig nem kéne:):P Van nála sokkal jobb választás is, egy rakat! -
Desmodromic #62772 Slota, hogy ilyet mondott.
Próbálj meg nem 3 napban gondolkodni. Jó 3 nap alatt elkenik a szánkat és utána mi lesz? Stipi stopi ez már a miénk vagy mi?
Gondolod, hogy Líbiára elköltenek egy halom pénzt, mert a Sárközy újra elnök akar lenni, ránk meg Európában szarnának? -
virkir #62771 Te figyelj...
Nem kéne ezzel az ötlettel felhívni a sógorokat?
Szeretnék mostanában egy monarchiában élni velük. -
hellokitty92 #62770 Tényleg nem túl valószinű h a környező NATO tagállamok közül valaki is megtámadna bennünket:) Lehet sokan megsértődnek itt, de nem kell elhinni mindent az ilyen kuruczinfo meg hasonló szaroknak. Mellesleg a szlovákok is jobban félnek tőlünk, mint mi tőlük és a hadseregük is rosszabb állapotban van, sokkal...
Elég valószinűtlen, mivel hadsareg terén egyik-másik még nálunk is szarabbúl áll. Másrészt nem lenne egyik politikusnak se elég vér a pucájába, ráádásul kész öngyilkosság/elképesztő hülyeség lenne a nagy NATO és Uniós tagállamok mellett. Azért se kellene nekünk nagy hadsereg mivel az amerikai f-16-ok 2 óra alatt itt vannak olaszországból:D Mellesleg a szlovákok is jobban félnek tőlünk, mint mi tőlük és a hadseregük is rosszabb állapotban van, sokkal...
A magyar hadsereg jelenlegi feladata agresszió esetén az h feltartsa az ellenséget, a NATO erősítés beérkeztéig. Többre nem is lenne képes.:$
Az afganisztáni kiküldetés meg rettentő hasznos, mert tapasztalatokat gyűjtünk, tanulunk a nagyoktól, mellesleg pénzt és katonai segélyt is kapunk cserébe(hummerek, tűzszerész cuccok?:))
A görög török ellentét meg kicsit más tészta. Rengeteg szankciót kaptak ők emiatt annó, legalábbis úgy rémlik... -
bgabor #62769 Remek, akkor menjél és gyakoroljad még a 'Gripen' lebetűzését néhányszor lefekvés előtt. Ki tudja, hátha legközelebb már menni fog. -
kaleun #62768 1. Nem én találtam ki őket...
2. Csak leírtam, hát valaki okosabb cáfolja, megerősíti és stb.
3. Plusz összeszedtem pár változatot ezekből a sztorikból.
DE NEM CÁFOLATOT VAGY MEGERŐSÍTÉST ÉS KIEGÉSZÍTÉST KAPTAM, HANEM FOLYAMATOS LEUGATÁST, HOGY MICSODA IDIÓTA VAGYOK!
KEZDEM ÉRTENI, HOGY AZ SG-NEK MIÉRT OLYAN A HÍRE AMILYEN.... -
Doctore22 #62767 tessék az új BTR-3osknak utána olvasni! -
bgabor #62766 Pontosan kiről is beszélsz? Durcit? Srác? -
bgabor #62765 Pontosan milyen kéksapkásokról is beszélsz te itt most? Mert ugye azt leírtuk többen is, hogy a NATO kiesik ha két NATO tagállam háborúzik egymással.
Ha a kéksapkások az ENSZ békefentartókat akarta jelenteni, az ENSZ nem éppen a gyors reakcióiról híres, hónapokba telik mire elhatároznak valamit, nemhogy az hogy egyönetűen döntsenek ENSZ békefenntartók bevetéséről.
Az ország egy esetleges támadásnak jelenleg semmilyen szinten nem tudna ellenálni, egy, de maximum három nap alatt be lehetne venni az egész országot, és ebbe már az utolsó eldugott vidéki tűzharcok lerendezése is benne van. -
Desmodromic #62764 Nem emlékszem, miért is vágta be a durcit a srác? -
Gunslinger #62763 Ez jó nagy baromság, nem kevés szenvedés után kaptuk meg az esélyt, hogy Pápán legyen a közös nehéz szállítóerő bázisa, buknánk az egészet, amit eddig elértünk és egyedül, a NATO nélkül még itt sem tartanánk. Az afgán misszió egy remek lehetőség a kint lévő katonák szaktudásának szinten tartására, jobb, mintha Kongóba kéne menni, pedig korábban arról is szó volt, na az aztán kemény lenne. -
Desmodromic #62762 1. Az a fenyegetőzés a választóknak szólt, ha el sem jut a híre az országba, akkor is eléri a célját.
2. Szerintem az ottani vezérkar körberöhögi azt aki ilyen parancsot ad.
3. A következő 10-20 évben senkinek nem lesz rá pénze, hogy háborúzzon.
4. Az utolsó pillanatban rájönne a kedves politikus, hogy mégsem annyira akarja tönkre tenni az országa renoméját a következő 50 évre.
Egyébként lehet, hogy lenne 2 meleg napunk, de max ennyi idő alatt megérkeznének a kéksapkások.
-
bgabor #62761 Személyeskedés helyett érvek is jöhetnének. Mert vitatkozni úgy szokás ám, nem pedig úgy, hogy "ilyen hülyeséget is csak te tudsz írni".
Tudod, kevesebb mint két éve Jan Slota, az akkori egyik Szlovák kormányzó párt elnöke azt hirdette úton és útfélen, hogy "tankokba ugranak, és a földel teszik egyenlővé Budapestet".
Tudod, Szlovákia velünk szomszédos ország és NATO tag. Bizonyára arra se kell emlékeztetnem téged, hogy a NATO szerződés alapján a NATO csak külső, NATO-n kívülről jövő támadásokkal szemben védi meg a megtámadott NATO tagállamot. Amikor NATO tagállam támad NATO tagállamra, akkor a NATO semmit sem csinál az ég világon. Mint ahogyan erre a szituációra volt is példa a hetvenes években, amikor a NATO tag Törökország háborút vívott a szintén NATO tag Görögországgal Ciprus szigetéért. A NATO pedig tétlenül nézte. Ciprus azóta is két, egy görög és egy török illetőségű részből áll.
Ennyit talán a NATO oltalmazó kezéről. -
Mondjuk NATO-ból addig kéne kilépni amíg lehet, mert afgán misszió viszi a zsetont, és főleg 1848 éppen az egyik pont a 12-ből pont erről szólt... -
Gunslinger #62759 Ez biztosan nem így volt, eleve nem az összes T-72-esünk ERA képes, nem lehet akármelyikre felszerelni. Az ERA blokkok nem tapadókorongosok, hogy feldobjuk a hk-ra, aztán ottmarad. -
Gunslinger #62758 Sztem is életszerűtlen, mert az összes NATO tag szomszédunk elég szarul áll haderő szinten, de másrészről nem kell messzire visszamenni a történelemben addig, hogy lássuk ahogy két NATO tagállam egymást püfölte lásd Görögo. és Töröko. -
R3nton #62757 először pénz kéne az a lényeg utána lehet hadseregen gondolkodni, de inkább vmi gerilla harcstílusú hadsereget tudnék elképzelni rettentően fejlett gyalogsággal, és amik azt közvetlenül támogatják -
Manapság levegőbe se tudna jutni egy gép, egy jól szervezett támadás ellen... valószínüleg kb. 4-5 óra alatt megadásra lehetne bírni az országot, vagy kevesebb idő alatt, 1 nap max, parádékkal együtt... -
bgabor #62755 Ó, nyugodtan fejtsed csak ki, pontosan miért is nem kell nekünk semmitől félnünk itt az elkövetkezendő tíz-húsz évben, hogy tankok se kellenek nekünk, kíváncsian várom az eszmefuttatásodat róla.