banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bardocz
    Úúristen, azt hiszem játékos pályafutásom alatt megtaláltam a legnagyobb lámákat, természetesen saját oldalon. Gleccseres pályán megyek előre scoutolni PzIII-ral, mögöttem jön a két top tankunk. Amikor belefutok az ellenség PzIV-eseibe, elbújok, és várom, hogy a társaim csináljanak valamit, mégiscsak kétszer akkora tankjaik voltak. De nem! Állnak mögöttem, és várnak a csodára. Én néha kibújtam, és lőttem, de 8 találatból 2 ha sebzett. Szép lassan engem kiszedtek, erre a társaim elkezdtek menekülni, majd meghaltak. Ilyen balfasz csapat ellenére volt 1 tankunk, és 2 TD-nk, aki eljutott az ellenség bázisára, de ebből csak 1 volt, aki foglalt, a másik kettő a kör mellett állt, és nézte! Amikor 84 pontunk volt, az ellenségnek volt olyan 30. Ha a két idióta beállt volna a körbe, simán nyerjük, de nem, mivel pár ellenséges tank visszaért, és a foglalót eltalálta. Ezek után a két balfaszt kilőtték, miközben az egyetlen épeszű emberünk kiszedett 3 tankot tök egyedül, de a bázisunkra visszaérni már esélye nem volt.