418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mert az is OP német tank, azért! 
Viccet félretéve, ez tök, jó, hogy a sebezhető kupolát kell lőni, és akkor nem OP a tank ... De tegyük fel, beleülök az űberOP IS-3-amba, és a bolygót sem találom el ... nemhogy a kommanderkupolát ... cserébe pattogok szemből ... JA, T5 alatt ...
Bétában valahogy közelebb volt egymáshoz a 2 ág ... most meg egyszerűen érezhetően jobbak a német tankok ...
Igaz, lehetne vinni azt az ágat is, de nincs rá időm sajna, így a nekem szimpatikusabb orosz tankokkal szopok ... hiába JOBB is a másik ...
IS volt a kedvenc tankom a betaban, most megszenvedtem vele ...
Úgy lenne jó, ha valami balance lenne, mert addig oké, hogy más-más játékstílust kívánnak a nemzetek tankjai, de mostanában akkora lett a németdominancia, hogy azzal lehetne már kezdeni valamit.
Közben persze megy a hiszti, hogy szegény német tankok ... ja ... szegények ...
@KV: Khmm ... Azért egy KV vs PZ4 és StugIII vs Su85 csata nem olyan egyértelmű kimenetelű miellőtt előjön az űberOP KV és Su85 dolog ... Tudom, volt mind a 4 ...
A KV trollgunnal 1-et lő, aztán szétkapják, addig a Pz4 lő egy csomót, és a tornyát a D25T sem szereti mindig átütni ... -
Nazarov77 #63112 Lényeg a lényeg, hogy a KVnak van a legnagyobb esélye felvenni a harcot ( nem szemtől szembe hanem rejtőzködve stb ) nagy tierekkel, míg egy Pz4 105ösével jobb esetben leveszel 3-4%ot egy T9ből, a T1 heavyt meg inkább hagyjuk.
Ezért OP a KV mert iszonyat brutál fegyvereket kap tierjébe. Remélem normálisan megcsinálják a szétválasztást és a KV-1 nem kap se 107et se 152t, hanem mondjuk egy 85ös ágyút, azzal pont ki lenne egyensúlyozva sebzés/átütés szempontból a T1 és a Pz4el szemben.
A KV-2 meg rohangáljon 152vel ( 107et nem tenném be tier 5be, nem való oda, su-85től is el kéne venni nyilván azért kapta meg mert anélkül szar lenne és hogy nézne már ki egy szar orosz tank ) -
Gunslinger #63111 És jó esetben azt az egyet lőtte egész csata alatt. Rohadt rizikós ám, ma pont megszívattam egy trollgunost, KV vs KV felállás, full hp-n mindketten, csak én 107milissel, trollgunos noob rámdurrantott és még simán maradt 300+ hp-m, mert szerencsétlenül talált el, mondjuk meghalt a lövészem, de voltunk egymástól 80 méterre, úgy hogy meg sem gyógyítottam, ott állt előttem letolt gatyával míg én kényelmesen kivégeztem, hármat is tudok lőni, mialatt ő újratölt, nevetséges, komolyan. -
Nazarov77 #63110 You're right, if we tighten the range of tiers the battles will become really boring as there'll be no challenge in them and the game will lose its fun.
Ja tényleg nagyon fun mikor tier 6al T9es csatába kerülök, vagy mikor tier 3al KVk ellen megyek :D -
TDantes #63109 Elég sok minden átlövi az E-75-ötöt. Azokat nem értem, akik nem tudják átlőni. Szemből, a ,,hasánál" szinte minden szir-szar átmegy rajta.
Nem igazán értem, hogy átlőhetetlen szemből... -
Nazarov77 #63108 KVnak nem is kell, 100-200 méterről megküldi a 152essel és -25-30% repül is le róla. -
Jammal #63107 Olyan gyenge pontokról beszéltek amihez legalább 20mre kell lenni az ellentől, egy kv vagy pz4 mikor kerül ilyen közel is4hez ne vicceljetek már... -
Nazarov77 #63106 Nem úgy értettem, hanem hogy kiválasztottad azt a tankot aki tierjéhez képest mocskosul nagy átütő erejű ágyút kapott. Hamár tier 5ből választottál miért nem pz4et vagy t1et hoztad fel? :) -
Gunslinger #63105 Hja, a nagy IS-4 pusztítót. :-) -
Gunslinger #63104 Nekem még nem sikerült, a KT simán megy, de az E-75 hasáról pattanok vele. Oldalról, hátulról persze nem téma. -
TDantes #63103 Miért, az E-75-ötöt nem? Szerintem azt is. Lazán. -
Nazarov77 #63102 Na felhoztad a legnagyobb OP tankot :D -
Gunslinger #63101 IS-4-et KV is át tudja lőni szemből a 107 milissel és az tier 5. -
Nazarov77 #63100 E-75öt pz4 75 L/70ével átlövöm szemből, közelről. ( kupola ) -
TDantes #63099 ,,Az is4et meg tier8 is átlövi szemből, ha tudja hol kell"
Aha. Az E-75-öst meg egy tier 7-es is átlövi szemből ha tudja hol kell.
Azért mocskosul erősek a német tankok, mert vannak akik nem tudják hol kell őket lőni? Ne már. -
Nazarov77 #63098 Hát ritka nagy szenvedés volt, és még az 5x szorzós event is besegített meg szerencsére nyertem 1 kvíz kérdésnél és az 500 goldot amit kaptam freere váltottam. ( 12k xp ) -
Azt a Chaffeet igen szívesen kipróbálnám, igazi kis mini-pershing. :D
De 55k XP-t kifarmolni a kis Stuarttal... túlzásnak érzem. -
Nazarov77 #63096 Ezért kell tolni több nemzetet :D
mondjuk az usa jelenleg nem érdekel, majd az M103 érdekelni fog, de most nem vonz a heavy ág mivel a T29,34,30 tök ugyanúgy néz ki.
Chaffee viszont nagyon jó <3 -
"I played with german tanks before they were cool." :) -
Gunslinger #63094 Meg T-54. :-) -
lammaer #63093 "Na ja, sajnos a várgéminggel nagyon elszaladt a ló, aminek most átestek a túloldalára ...Gyakorlatilag T8 és felette német uralom van"
Arra kell menni ami éppen aktuálisan OP.
Amúgy a biztos befutó: Arty kell :) -
Zizi #63092 Az amerikai heavy ag ahogy egyre feljebb mesz egyre szarabb.
A T30, es a T34-es aljat a tier V-os tankok is keresztul lovik, nem is ertem, hogy hogy lehet osszehasonlitani barmelyik nemet, vagy orosz tier 9-10-es tankkal.
Az E75-ot, az IS7, IS4-et a T34-el meg sem tudom karcolni, az E100-rol nem is beszelve, mig engem barmi atlo a T-34-es orosz mediumoktol kezdve felfele.
-
Gunslinger #63091 Hja, igaz. :-) -
Wlanseraf #63090 30%-a magyar:) -
R3nton #63089 akkor nem szóltam -
Gunslinger #63088 Szakesz nem magyar klánban van. -
R3nton #63087 Na most viccen kívül mondom örülök, hogy van egy magyar klán aki meg tud ragadni a térképen -
Gunslinger #63086 Meg a sárvédő miatt is. De szemből is egy keskeny sávban erősítik csak az IS-7-et. Igazából tőlem gyengíthetik a páncélját, csak a régi mozgékonyságát adják már vissza. -
davidbog #63085 Nem biztos hogy így is lesz. Csak fórum hozzászólás volt, nem patch note. Az is lehet hogy nem ilyen változtatások lesznek.
De ha ilyen lesz, akkor ez szerintem jó az IS-7 tulajoknak. Szemből erősebb lesz. Az az oldaló terület amit gyengítenek az egy keskeny sáv. Ez oldalpáncélzatok közül ennek a legkisebb a felülete.
Ha oldalról lövik az IS-7-et, akkor a többnyire a teknőt szokták lőni ami most is 100 mm vastag és 90°-os. Szóval a tier 5-ös mediumok most is átlőhetik ha a teknőt célozzák.
(Költői kérdés: Nem azért hisztiztek sokat a német fanok, mert a Maus teknő páncélzata oldalról csak 100 mm vastag? :D) -
Szakesz #63084 Ugyan..., ugyan..., arra céloztam, hogy elvileg resetelik a CW mapot, akkor meg már biztos le fogunk kerülni róla. :) -
Gunslinger #63083 Én úgy tudom, hogy van kompenzációja, csak a teszt1-2-ben nem volt. -
R3nton #63082 jó mind1, aki német tank fan úgyse lehet ezt megmagyarázni neki. Akár milyen jó lesz a német tank, nekeek még úgyis túl erős lesz az orosz és az amerikai, és még erősebb német tankot akartok. Mi is lekerülnénk secc perc alatt még ha fel is kerülnénk szó se róla. Én csak azt tudom mondani amit látok, hogy amikor eljutunk a partraszállásra (mostanában steppes) az FTC nevű finn klán hoz vagy 5-6 e-100at minimum és golddal lövöldöz. -
R3nton #63081 de lol vagy 380az átütése oda hova kompenzáció neked -
Szakesz #63080 Az előzőben teljesen igazad van, le fogunk kerülni a CW mapról, ez biztos. Azonban, miben lenne igazad? Csak nem azt akarod mondani, hogy miután elvesztettük utolsó területeinket is, a többi klán hirtelen elkezdi felsorakoztatni ellenünk az E-100-akat? :) -
davidbog #63079 Úgy tudom, hogy a HEAT lőszernél nincs kompenzáció a páncélzat szögére. Szerintem ez még mindig így van.
Tehát a 15 cm-es löveg premium lőszerrel nem kap semmit döntött páncél ellen, míg az APCR-es lövegek igen.
Tehát mondjuk a 15 cm-es HEAT lőszerrel lősz az E-75 homlokpáncéljára. Ekkor 160/sin30°=320 mm-t kell átütnie, pont ennyi az átlagos átütése a 15 cm-es HEAT-nak. Semmilyen nagatív random faktorral nem üti át.
De ha a 12,8 cm-es APCR lőszerével lősz akkor 160/sin(30+10°)=249 mm-t kell átvinnie. A 12,8 cm-es APCR-nek pedig 311 mm az átütése. Még -20%-os random faktorral is átviheti.
Az a 15 cm-es HEAT annél hatástalanabb minél jobban döntött a páncélzat. Leginkább az ellen éri meg hasznélni, ami nincs megdöntve és a 15 cm-es AP már nem visz át. Például az amerikai nehéz harckocsik 279 mm-es lövegpajzsa, a 252 mm-es német tornyok. -
Na ja, sajnos a várgéminggel nagyon elszaladt a ló, aminek most átestek a túloldalára ...
Gyakorlatilag T8 és felette német uralom van ... Persze megy a sírás folyamatosan, hiszen a Tigris viszont (még ...) nem a legjobb T7-es tank ...
Eszméletlenül le lettek húzva az orosz cuccok, mostmár ez ami dühít ... Valamit balanszolhatnának már rajtuk, mert ez nagyon gáz így. -
Gunslinger #63077 Nah szuper, a végén már a német t9 tankok is masszívabbak lesznek nála, akár már a t5 német medek is át fogják lőni, lehet el kéne adnom, úgy sem CW-zek már és vagy három hete egy kört sem mentem vele. -
R3nton #63076 és utána majd meglátod, hogy igazam volt:D -
R3nton #63075 Majd le fogotk kerülni hamarosan:D és akkor majd lehet újra próbálkozni:D -
davidbog #63074 Mégis miért lenne feltétlenül 390-es sebzése egy új 122 mm-esnek? Van valami törvény hogy a 122 mm-esnek csak 390 mm lehet az átlagsebzése?
Más azonos kaliberű lövegeknél is van eltérés a sebzésben: németeknél a 7,5 cm, 12,8 cm kaliberű lövegeknél, oroszoknál a 85 mm-eseknél. Illetve az összes tier 9-es mediumnak is sokkal többet sebez a lövege mint más azonos kaliberű ágyú. De biztos van még több példa is.
Ha kap 5-600 HP-t az IS-4 és minden más marad, akkor miért lenne alternatíva az IS-7? Egyáltalán nem lenne az. Mozgékonyságban lenne egyértelműen jobb, de nem annyival hogy megérné azt választani.