banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Mert az is OP német tank, azért!

Viccet félretéve, ez tök, jó, hogy a sebezhető kupolát kell lőni, és akkor nem OP a tank ... De tegyük fel, beleülök az űberOP IS-3-amba, és a bolygót sem találom el ... nemhogy a kommanderkupolát ... cserébe pattogok szemből ... JA, T5 alatt ...

Bétában valahogy közelebb volt egymáshoz a 2 ág ... most meg egyszerűen érezhetően jobbak a német tankok ...

Igaz, lehetne vinni azt az ágat is, de nincs rá időm sajna, így a nekem szimpatikusabb orosz tankokkal szopok ... hiába JOBB is a másik ...

IS volt a kedvenc tankom a betaban, most megszenvedtem vele ...

Úgy lenne jó, ha valami balance lenne, mert addig oké, hogy más-más játékstílust kívánnak a nemzetek tankjai, de mostanában akkora lett a németdominancia, hogy azzal lehetne már kezdeni valamit.

Közben persze megy a hiszti, hogy szegény német tankok ... ja ... szegények ...

@KV: Khmm ... Azért egy KV vs PZ4 és StugIII vs Su85 csata nem olyan egyértelmű kimenetelű miellőtt előjön az űberOP KV és Su85 dolog ... Tudom, volt mind a 4 ...

A KV trollgunnal 1-et lő, aztán szétkapják, addig a Pz4 lő egy csomót, és a tornyát a D25T sem szereti mindig átütni ...