418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #63514 Pont tegnap néztem meg ezt a videót a hírlevélben, nagyon beteg!:D A hirlevélben amúgy vannak képek az új fjord nevű mappáról, kicsit fishing bay utánérzetű.
Ezer köszönet a promókódos linkekért! Az 1 heti prémek is összeadódnak gondolom, ha valaki több promókódott vált be?! Mert akkor beizzitom tesóm, meg fater kártyáját is!:D 3 hét prém, itt az előkarácsonyom...:) -
Ry0K3N #63513 Mióta a 105-ös lepattant priestről azóta nem csodálkozok ilyesmin. -
SovereignXY #63512 Most ez csak sztem buziság, hogy 10 méterről 75 milissel lepatanok hátulról a leopárdról t-28al? -
Ry0K3N #63511 -bounced off
-SADAP
és agyonvágja a lőszerrel
-
Nazarov77 #63510 Még annyit az IGN primeról, hogyha bementek a Settings/Account Settings
ott lesz egy link amire kattintsatok rá és azon belül Stored Account Management
Itt ki lehet törölni az elmentett kártya/paypal adatot. -
vindzsi #63509 Köszi a választ
-
Nazarov77 #63508 
-
Nazarov77 #63507 7:30 körül/után próbáld. -
vindzsi #63506 Hali
Tudja valaki mikor lehet ujra bejelentkezni a world of tank-ba?
Mert azt irta ujra indul -
Azt a jó ***** nénikéjüket !! Hogy ezek minden nap szarakodnak valamit.Már megint egy "tervezett" karbantartás amit elfelejtettek bejelenteni. -
VanDaal #63504 Elvileg a fennakadást is javították, de a legújabb peccs óta többször akadtam fel itt-ott, mint előtte összesen... -
VanDaal #63503 Még vmkior nagyon régen voltam egy 15 - 14 elleni meccsben, de itt a fórumon már láttam olyan csatákról is képeket, hogy 1v2 vagy 2v3 :) -
Nazarov77 #63502 LOL tök jó hogy ezt javították elvileg a 6.7es patchben :D ( ezek szerint mégse )
Bug Fixes:
- A rare bug regarding creating battle for 14 and 15 players. -
Hát ma megleptek....
Most reggel volt egy csatám Campinovkán,ahol a mi csapatunkban 11 játékos,a másikban 12 volt.
Járt már így valaki hogy nem volt meg a 15 fő csapatonként ?? -
Nazarov77 #63500 Lehet másikat, IP címet nem nézi, csak másik account kell ennyi. -
Nazarov77 #63499 A 750 goldot szerintem ma használjátok el az eventen, mivel 250 goldba fog kerülni 3 nap prémium, ergo az 1 hét mellé még be tudtok aktiválni 9 napot :D -
malystryx #63498 Köszönjük szépen, műxik. :) -
Gunslinger #63497 Hát ez kurvajó volt, Mines pályán visszaszámláláskor egy Patton kérdezi, hogy ki segít neki a hegyen, beírom neki én, hogy megyek vele T-54-el, erre mikor elindulunk 200 méter után rámhúzza a szaros tankját és összeakadtunk, próbáltam én is balra tartani mikor megláttam az idióta manőverét, de pont ott volt egy szikla amire sikeresen felkent, így faszán megálltunk nullára mindketten, erre beírtam neki, hogy hagyjon már helyet basszus, mire visszaírta, hogy bocsi, de nem látott. Mi a tökömet nézett akkor??? Sniper nézetben vezet, vagy mi? Hihetetlen milyen faszik vannak, emiatt a manőver miatt buktuk a hegyet, csak én értem fel, őt felfele kilőtték, mert lassabb volt, én is csak 1000 hp-val úsztam meg, de legalább két artyjukat kispotoltam és kilőttem mielőtt kiszedtek a noobkemper TD-k. -
törölt hozzászólás -
Én ma kv trollgunnal nyírtam ki csapattársat. Telibe találtam az ellent, de Ő túl közel állt. -
Gunslinger #63494 Simán lehet, hogy véletlen volt vagy nem várta meg míg teljesen összeszűkül a célzókör. -
Oddball29 #63493 Hát mindig lesznek ilyen jóképességűek.
-
Ry0K3N #63492 újabb értelmes löwe tulaj
Csata végefelé jár következő a felállás IS3/ferdi vs löwe/T50-2.
IS3 bázist védett ferdi ment támadni és el is kezdi szépen foglalni míg nyakába nem kapja a t50-2-t aki szépen ügyesen elkezdi lebontani. Ferdi forog tolat csinál mindent de T50 marad mögötte és lesebzi nagy nehezen 12%-ig. Erre a löwe lőtávolba ferdi becéloz és sikeren kölövi a T50-et. Egyébként simán nyerték volna, a fél csapat meg ezen röhögött.
-
Gunslinger #63491 Nah, lehet, hogy fogunk játékban látni KV-220-at, PzIIJ-t meg BT-SV-t az eurogamer-es accok jóvoltából?
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/09/eurogamer-quick-view.html -
Oddball29 #63490 Na vazze, én is olyan csatára tudok kapni 40k zsozsót prémium nélkül, amit elvesztünk, pedig Top Gun is lettem utolsó emberként (patton). Ja, és persze nullszaldós kör...Legalább túléltem. -
Gunslinger #63489 Visa-t elfogad pedig. Mondjuk sok helyen cirkuszolnak vele, MasterCard egyből szokott működni. Régebben a PayPal sem fogadott el Visa kártyát. -
Jammal #63488 visa electron -
Gunslinger #63487 Milyen fajta a kártyád? -
Gunslinger #63486 Még egyszer ezer köszönet Nazarovnak. Ezt a kis M3 Stuartot már másodszor szerzem meg, megint jó szolgálatot fog tenni az ingyen slot, meg ugye 170 ezerért el lehet adni, az aranyból meg sztem free xp lesz. -
Jammal #63485 Nekem kártya adatok megadása után csak gondolkozik egy ideig majd "Unable to save credit card. Please contact customer service." -
én már regeltem és meg is can a kód, csak akkor regeltetek haverral is... -
Bedobhatnál inkább nekem :) Ezek tuti nem fognak intézkedni.
Amúgy próba szerencse! -
egy acchoz vajon be lehet adni két ilyen ignes kódot? -
Gunslinger #63481 Most van három regem ezeknél a szarfaszúaknál, egy ezeréves, amivel nem tok belépni, még régen a fileplanet miatt használtam, a jelszó emlékeztetőt basznak elküldeni, meg most ez a kettő új, nem lehet ezeket megszüntetni? -
Gunslinger #63480 Áhh, végre sikerült, baszki, még egyet kellett regelnem, mert az első regem valamiért nem kapta meg a 30 napos free-t, pedig tök új reg, 20 perce csináltam. -
ip csere nem vált be nálam, ugyanazt a kódot dobja be rögtön.
-
virkir #63478 Nálam meg ott vérzik el, hogy nincs netes kártyám és a paypal is azt akarja. -
Gunslinger #63477 Hát nekem baromira nem sikerül, regeltem egy tök új reget és hiába nyomom be a linket, amit Nazarov adott, nem ad ki semmilyen kódot, állandóan nyomja, hogy loginoljak be, pedig már vagy 10x megcsináltam a bejelentkezést. :-((( -
Wasp91 #63476 Na sikerült. Ja és egy nagy THX Nazarovnak. 
Amúgy olyat nem lehetne hogy másik accountal még 1x kérni? xD
Persze ip csere másik paypal stb. -
FairCO #63475 amúgy ide tudsz írni, válaszd a Billing supportot
... hátha azóta felkészültebbek ...