banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Hát ez kurvajó volt, Mines pályán visszaszámláláskor egy Patton kérdezi, hogy ki segít neki a hegyen, beírom neki én, hogy megyek vele T-54-el, erre mikor elindulunk 200 méter után rámhúzza a szaros tankját és összeakadtunk, próbáltam én is balra tartani mikor megláttam az idióta manőverét, de pont ott volt egy szikla amire sikeresen felkent, így faszán megálltunk nullára mindketten, erre beírtam neki, hogy hagyjon már helyet basszus, mire visszaírta, hogy bocsi, de nem látott. Mi a tökömet nézett akkor??? Sniper nézetben vezet, vagy mi? Hihetetlen milyen faszik vannak, emiatt a manőver miatt buktuk a hegyet, csak én értem fel, őt felfele kilőtték, mert lassabb volt, én is csak 1000 hp-val úsztam meg, de legalább két artyjukat kispotoltam és kilőttem mielőtt kiszedtek a noobkemper TD-k.