418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #63993 Sztem annak ellőtték a motorját. -
Lehet hogy veled van a gond! :-)
Én sem vagyok egy top játékos és most az orosz karakteremmel hasonlóan állok mint te.( KV,(KV3 is volt)IS,T34/85,SU85 és a nagy kedvenc BT2,amit soha nem fogok eladni mert kukkerral,hálóval és 180%-os legénységgel igazi OP tank lett. :-D(250 csata,390 kilőtt tank))
Az én véleményem ezekről a tankokról.
KV - bár lassú de a troll gunnal kimondottan élvezetes vele a játék(a 107-es is jó de nekem a troll jobban bejön)
KV3 - kurva lassú de elég erős a páncélzata és a 122-es brutál tier6-ban,ezért nekem ezzel sem volt gondom.
IS - hááát...ezt tényleg sokszor kerül túl nagyok közé de egyelőre ezzel is tartom az "egy csata,egy kilőtt ellen" átlagot.
T34/85 - na ez egy rakás szar,bár lehet hogy csak nekem nem fekszik a med. ág.
SU85 - most a nagy kedvencem itt.(a német karimnál meg a jagdpanther,így lehet hogy a TD fekszik nekem leginkább)
A 85-össel is jó volt de a 107-el egy álom.Piszok jól keres és sokszor megvan vele a 4-5 kill csatánként.Tény hogy papír és ha meglátják akkor annyi neki de hát nem dogfight-ra való hanem támogatásra és arra nagyon jó. -
lammaer #63991 De. Vedd az adott tank technikai leírását, nézd meg hol a motor, hol az ammorack, hol az üzemanyagtartály, aztán ott lesza játékban is.
Gyakorlatilag azonban tök véletlenszerű, hogy mi sérül és mi nem, az meg hogy ezzel plusz sebzést okoz, még ennél is ritkább.
Nincs csodaszer a győzelemhez. -
hawkie22 #63990 Nincs véletlen egy olyan leírás valahol a neten elszórva, hogy hol érdemes meglőni a nagyobb tankokat a nagyobb sebzés érdekében? :) -
lammaer #63989 Ja, így már érthető. Mondjuk sok T95-höz nem volt szerencsém, de lehetett vmi azzal a Pershinggel ha nem volt elég gyors hogy lekőrözze. Persze ebben a játékban minden megtörténhet. Ezért szeretjük :) -
Ry0K3N #63988 Motorral nem lesz annyira lassú egyik sem IS meg főleg nem. SU85-el nem a te dolgod a felderítés a magad 200 méteres látótávjával hanem a support. Nekem is van (ezzel farmolok jelenleg) és egyáltalán nem baj ha nagy csatába rak be, több lóvé jön mert a 107-essel lazán átviszem a magasabb tierü tankokat is. -
lammaer #63987 Sajnos a WOTnál is beindult a pay to win koncepció, ami előbb-utóbb minden free MMO-t utólér. A lőwe már gyanús volt (mert ugye az addigi prém tankokkl ellentétben használható is harcban), most a type 59 egyértelműen ilyen "instant megveheted a tierjében igen jó tankot" cucc.
Kiváncsi vagyok, mikor jutnak el oda, hogy JOBB tankot vehetsz pénzért mint amit ki lehet grindelni. (bár állítólag a type esélyesa legjobb T8 med cimre). -
stork13 #63986 Mikor elszédült, menet közben rátolatott. -
lammaer #63985 ezt most igy nem tudom vizualizálni... ha a segge a falnál volt, hogy tudott forogni? És hogy körözött körülötte a patton? -
lammaer #63984 És mi lett a vége? Ennyi high tier artynál ha ti csak lolokkal vagytok, még az sem reménytelen :)
Amúgy ez egy jellegzetes bug, vhogy 3-4 tankon át hajlamos egyel elnézni a tiert. -
stork13 #63983 Láttam már T95 vs Patton harcot és a T95 lazán forgott úgy ahogy a Patton körözött. Segge falnál volt okosan, aztán Patton elfogyott. Meglepődtem rendesen. :)
Viszont láttam a fordítottját is E-50-el.
Lassú de gyorsan fordul az a böszme bunker. -
VanDaal #63982 Top tankunk az előző körből:
TabulaTJ
Na az ilyenek miatt szidják (szidom én is) a Löwét.
Oké, hogy a prémből meg a prém tankokból élnek, de azért ezt nem lenne szabad engedni. Legalább vmi olyasmit bevezethetnének, hogy mondjuk csak 2 tierrel magasabb szintig vehetsz prém tankot, mint amilyen szintet elértél a játékban. Tier6 még nem kihívás, és már lehetne Löwéd, de ez a csávó most kiverte a biztosítékot. Talán el tudjátok képzelni, mit művelt. -
TDantes #63981 Höhö, 4000k? Tehát 4000000? Az szép summa! -
hellokitty92 #63980 Az eheti balance alla shit díj győztese... Ki gondolta volna h én a másik oldalon leszek?!:O 4x tier 8 vs 4x tier 9
-
Jerol #63979 Köszönöm a válaszokat :) -
lammaer #63978 "PzKpfw VI Tiger P-t is.Nem is kell mondanom második csata után(vesztes) kerestem vagy 4000k-t,javítás 9000k."
4000k bevétel vagy profit? Mert a mondatszerkesztésedből ez is - az is kivehető, de kötve hiszem hogy összesen 4K-t kaptál egy meccsért. Annyit akkor adnak ha rögtön azelején kilőnek anélkül hogy lőttél volna :) -
Wlanseraf #63977 spall/venti/rammer -
lammaer #63976 Nagyjából ezt, izlés szerint válassz a 3 közül :)
Mondjuk vertical stab sztem felejtős, végülis nem T54 ez hogy mozgás közben lövöldözz vele. -
Jerol #63975 Sziasztok, E100-ra milyen felszerelést szoktak rakni az okosok? Rammer, spall liner és vertical stab vagy venti? -
Tusy #63974 #63957-re ment volna az előző hsz.-m -
lammaer #63973 Poroltó van e a járműveden? Sokat segít tűz esetén. -
Tusy #63972 - orosz ággal vergődtem eddig: KV, KV-3, SU-85, T-34-85, (stock) IS
- a KV-k annyira lassúak, hogy spot után még legfeljebb 10 sec. amíg élnek. Az IS-sel gyakorlatilag nem sebzek meg senkit se, mire közel kerülhetnék hozzájuk kilövik (és még alig gyorsabb a KV-nál). SU-85-el nem igazán látom a t6+ tankokat, ha felderítenék vele úgy lövik ki, hogy senkit se látok vele. A T-34-85 jó lehetne scoutnak, de hamar lekapják a lánctalpát onnan meg szabad préda. Jelenleg céltábla funkciót látnak el a járművek amit nem találok szórakoztatónak
- előző matchmaking rendszernél a SU-85 ha nem is OP, de erős volt a mezőnyben ahova került. Jelenleg nem a kilövéssel hanem az észleléssel vannak komoly problémáim, vakon pedig nem túl hatékony a lövöldözés -- múltkor sikerült egy 40% alatti IS-t 1 lövésből kiszedni (amin picit meg is lepődtem) -
Urak: Mielőtt feldobnám bugreport topikba - találkoztatok már ilyesmivel?
- Platoon, Company és CW valamint Random battle is tökéletesen működik már kezdetek kezdete óta ... Tegnap viszont Team Training battle-re mentünk volna ...
Belépek a Training room-ba és 5-10 másodpercen belül csontrafagy a WoT ...
Ha az utolsó pillanatban megyek be, akkor be tudnak vinni, különben kifagyok, ésa többieknek offline-ként látszom ...
Kicsit dühítő :( -
TDantes #63970 Hülyék voltak. T95 ellen HE betölt , és had menjen. Lazán szét lehet szedni. -
VanDaal #63969 Köszi az infót! -
SovereignXY #63968 Hm... KV. :S Egy lövést kaptam - szemből - de:
- kigyulladt a motor
- tökre mnet a motor
- kilyukadt az üzemanyag tartály
- megsérült a rádiós
- tönkrement a láctalp
Bezzeg ha én lövök rá... -
tbundy #63967 talán 1x gyulladtam ki vele 200+ meccsből -
Adjunktus #63966 Pedig tőgázzal nyomta szerintem!
-
VanDaal #63965 Ha jól jön ki a lépés akkor csúnya pusztítást tud végezni az ellen soraiban, az tuti :) -
silverchain #63964 Igen, direkt ketten kísértük, de jól tolta, nem sietett, nem rohant előre. -
VanDaal #63963 Csak ha az arty kiszúrja, vagy valaki mellé/mögé kerül, akkor lényegében vége is a játékának. -
silverchain #63962 Tegnap találkoztam az eddigi legdurvább járművel: T95.
Mögötte mentem, két Löwe-t és 1 T30-at lőtt ki, azok elölről lőtték, csak ment előre, kétszer tudták leszedni a lánctalpát, de sérülni nem sérült, csata végén is 100 %-on maradt:) De ahogy néztem, jó sok XP odáig eljutni... -
VanDaal #63961 IS-3 mennyire hajlamos a kigyulladásra? Csak mert gondolkodom rajta, hogy a poroltót lecseréljem import benzinre vagy sebességkorlátozás kikapcsolóra. -
SovereignXY #63960 Jó eza sherman. Bele futottam egy utcában 2 tigrisbe. Miért is ne. Tolató menőver jött. " lövést ki is bírt plusz az egyiket vagy kétszer jól telibe lőttem. 105ös rulez :) -
SovereignXY #63959 Nem is tudtam, hogy iylen közel áll egymáshoz a lengyel és a magyar nyelv. :)
Volt ma egy iylen bezsólás. Csávó bajban volt: "Need kurwa help!" :) -
VanDaal #63958 Győzelem!
Csata: Arctic Region 2011. szeptember 25. 7:15:09
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 3 722 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 039
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mester Lövész, Mesterlövész, Mesterlövész
A csapatnak köze nem volt a csatához, de ahhoz volt eszük h az ellen uccsó grilléjét kilőjék az orrom elől, csak h ne jöjjön össze a topgun :(
Na mindegy, soha rosszabb duplázós kört :) -
SovereignXY #63957 T5 tankokkal. M4 meg PZ4 elég jól el lehet lenni. 10,5s M4-en pl nagyobb heavyiket is eltud kapni. Tigrist már öltem vele. Modnjuk már csak 6%a volt :)
Tiger 2őt hátulról elég jól meg tudja szedni. -
SovereignXY #63956 űJaj de okos emberek vannak. Malinovka. 7-5-re vezetünk. Ellennek van még 4 tier 6-7 TDje. Erre a sok okos megindul... 2 perc alatt megforult a csata 7-14re...
Másik. Ugyan eza pálya másik csata. Ott ez ellen T29ese volt hát... idióta. Egy. Elindult ott fenna tó szélén ahol a hülye is látja. Kettő. Eza viccesebb. Egy leopárdunk ráaggrózott. Cikázott ott körülötte az meg próbálta lelőni. Hát... Közben szitává lőttük nekünk jó volt. De hogy ő mit gondolt...
-
Tusy #63955 - sikerült a SU-85-öt is élvezhetetlenné tenni (legalábbis számomra). A patch utáni matchmaking rendszernek hála legalább t8-as (Löwe, IS-4) gépek jönnek szembe, a mai ~10 meccsből 10x úgy lőttek ki, azt se láttam ki volt és honnan. Lövés nélkül kreditet se igazán kapok, innentől kezdve már a t5-t6 arzenál fenntartása is kérdéses
- KV (KV-3) tornya lassabban forog (testtel együtt) mint ahogy a t8 heavyk megkerülik őket, de már ezekkel is jó, ha egyet lőni tudok. A mai csúcsot számomra az jelentette, hogy egy álltában lövöldöző tigert akkor vettem észre amikor KV-val nekimentem ... ez azért több mint durva szerintem
- T-34-85 legalább felderíteni tudna, ha az első lövés nem kapja le a lánctalpat (arty mentes pályán, szóval ezt se értem igazán). A kigyulladást, modul sérüléseket már fel se veszem
- a fejlesztők részéről a prémiumos előfizetés kikényszerítése logikus magyarázat lehet a mostani matchmakingre (én más értelmeset nem találtam), de ezzel t5-t6 szinten az élvezeti faktort levitték a bányászbéka segge alá. Ha még játszani akarok ezzel a játékkal nagyobb eséllyel fogok t1-es loltraktorral lövöldözni mint bután nézni, hogy már megint hova kerültem és mit tudok tenni a t5+ arzenállal -
redsting #63954 Próba képpen vettem egy StPz II-őt.Szerintetek a farmoláshoz jó ez a gép?Érdemes megvenni rá a töltésgyorsítót és a célzórendszert?Vettem még egy PzKpfw VI Tiger P-t is.Nem is kell mondanom második csata után(vesztes) kerestem vagy 4000k-t,javítás 9000k.Ezt így nehéz lesz fentartani.Ehez a tipushoz miket érdemes kifejleszteni?