banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Lehet hogy veled van a gond! :-)
    Én sem vagyok egy top játékos és most az orosz karakteremmel hasonlóan állok mint te.( KV,(KV3 is volt)IS,T34/85,SU85 és a nagy kedvenc BT2,amit soha nem fogok eladni mert kukkerral,hálóval és 180%-os legénységgel igazi OP tank lett. :-D(250 csata,390 kilőtt tank))
    Az én véleményem ezekről a tankokról.
    KV - bár lassú de a troll gunnal kimondottan élvezetes vele a játék(a 107-es is jó de nekem a troll jobban bejön)
    KV3 - kurva lassú de elég erős a páncélzata és a 122-es brutál tier6-ban,ezért nekem ezzel sem volt gondom.
    IS - hááát...ezt tényleg sokszor kerül túl nagyok közé de egyelőre ezzel is tartom az "egy csata,egy kilőtt ellen" átlagot.
    T34/85 - na ez egy rakás szar,bár lehet hogy csak nekem nem fekszik a med. ág.
    SU85 - most a nagy kedvencem itt.(a német karimnál meg a jagdpanther,így lehet hogy a TD fekszik nekem leginkább)
    A 85-össel is jó volt de a 107-el egy álom.Piszok jól keres és sokszor megvan vele a 4-5 kill csatánként.Tény hogy papír és ha meglátják akkor annyi neki de hát nem dogfight-ra való hanem támogatásra és arra nagyon jó.