418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #64073 Azám nálam is fent van még a mai napig. Ebből szereztem a II. vh-s járműismeretem 90%-át
-
Plata #64072 Jó ez még most is.És micsoda kézikönyvet adtak hozzá,bezzeg a Blitzkrieg 2 Anthology-hoz adtak egy 4 oldalas használati útmutatót. -
yossarianHUN #64071 De jó kis játék volt ez. -
Plata #64070 Két nashorn mögött kettő Sexton,előttük egy M36,mellettük egy T28 super heavy self propelled gun(?). -
Plata #64069 nashorn -
Plata #64068 Blitzkriegben ilyen a Nashorn,kb 10 éves játék szal ne a grafikát fikázzátok.Látszik az is hogy mekkorát sebez a játékban és milyen a páncélja.
http://noob.hu/2011/09/25/nashorn.JPG -
SovereignXY #64067 ja. igen :) -
Gunslinger #64066 Komolyan nem értem még mindig ezt a negatív hozzáállást a németekhez, sem az E széria, sem az új Proschék nem lettek szétnerfelve. Sőt, legutóbb buffolva lettek a német TD-k. -
Van ott még egy érdekes masina SturmTiger én reá vagyok kíváncsi. -
Gunslinger #64064 Az az E2 amire gondolsz, az E4 egy prémium tank. -
SovereignXY #64063 Miért szeretik ez emberek jobban az E8at mint az E4-et? Előbbi gyorsabb meg jobban forog. Az igaz. De utóbbinak durvább a páncélja meg visz tovább heavy vonalra. -
Plata #64062 Nem parázok,csak kíváncsi vagyok,Sexton nekem a kedvencem blitzkriegben.ott nagyon jól néz ki,ponyvával.Még sose vettem aranyat,de erre lehet befizetnék.Meg talán a Brumbar-ra,ha nem cseszik el.Bár mivel német biztos le nerfelik és elcseszik. -
Szakesz #64061 Pont emiatt miért parázol ennyire? -
R3nton #64060 valószínűleg nagyon papír páncél, jó löveg, nagyon jó látótáv, jó rejtőzködés. -
R3nton #64059 hát a nashorn gyakorlatilag mint egy hummel:D -
Plata #64058 Kár,nagyon érdekelne hogy néz majd ki itt a Sexton meg Nashorn,habár sok jót nem várok. -
Nazarov77 #64057 még nincs -
Plata #64056 Esetleg képek nincsenek még ezekről a tervezett tankokról?Mert tech tree-t átbogarásztam,Nashorn és Sexton érdekelne vajon milyen lesz a játékban. -
Plata #64055 Nekem a garázsban figyel M4,M4e8,M36,még 7k xp és M4 jumbo.Nem is adom el őket soha többé. -
Az ok, én most az anyagiakra akartam finoman rávezetni miszerint PIV-el kb 6óra alatt 1.519.843 creditet kapartam össze.
Így ne félre tegye hanem használja az E8-at. -
Gunslinger #64053 Sztem jobban megéri az elejétől kezdeni az US TD vonalat, nagyon jó kis gépek és az M10-ből átvihetők a motorok az M36-ba. -
bgabor #64052 Sajna a Sluggert kifarmolni nem két perces művelet a maga 60.000-es xp árával. Nekem is ez a problémám. -
Végig olvastat ??? :)
Szeptember 23 - Szeptember 26
-Fél áron veheted meg az alábbi tankokat PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8!
-Dupla credit szorzó minden csatában az alábbi tankokkal PzKpfw V Panther, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw IV, M36 Slugger, M4 Sherman, M4A3E8!
-Kiegészítők féláron!
-3 napos prémium most 1 napos áráért!
-
Nazarov77 #64050 Más skillről nem beszéltek, löwém legénysége már majdnem elérte határait, utolsó skill választás 90%nál járnak. Remélem októbreben kijön a 7.0. -
diegho #64049 Ez de hasznos annak, aki overtarget markert használ... más valamiről van infó? IS-4em 3 skilles és a tűzoltást leszedném, ha valami értelmes skill jön, de lehet nem is lesz értelme. Igazából a repair az egyetlen, ami bizonyítottan hasznos. Camo nem mindig működik úgy, ahogy kellene. -
ja és a Pershing legénységét ültettem bele, akik korábban E8-ban is ültek persze :) -
Most láttam, csak hogy van Op. Market Garden. Be is vásároltam gyorsan egy E8-at :) Majd, ha lesz egy kis időm, kifarmolom vele a Sluggert. -
Nazarov77 #64046 Egyről volt, de az már megvan nekem :D
Commander skill, lehet látni az ellenség HP számát és hogy mennyit sebeztél bele. -
Nazarov77 #64045 Hoppá, 8 Type 59 volt a csatában :D
Kiváncsi vagyok mennyi a wargameing össz bevétele mind eu,usa,orosz,kína szerverről, szerintem lassan belefulladnak a pénzbe, legalábbis Dagobert bácsi módjára úszkálnak benne. -
lehet valami dögös mostoha mom :D -
lammaer #64043 Igy van, pont azok rimánkodnak a kill steal miatt, akiknek erről foglamuk sincsen.
Sztóikus nyugalommal játszok ha 0 killem van, viszont elhasználtam az összes lőszerem (és sebeztem is). Tudom hogy abból sok XP lesz. -
diegho #64042 Új skillekről nincs valami infó? Nem lenne rossz tudni, hogy miket találtak ki. -
A bevitt sebzés számít az alapján kapod az xp meg a creditet + nálad kisebb vagy nagyobb tier-t sebzel( a kisebb kevesebb.... xp és credit) -
Nazarov77 #64040 Nem a kill számít, Tiger(P)vel volt 12 killem és kaptam 2300 XPt, Tigrissel volt 4 killem és 2660at kaptam. -
Szar a láthatóság és a matchmaking, de duda az lesz. Nameg pillangók. -
bgabor #64038 Felszerelések(löveg, motor) és a löszerek közötti három gomb a garázsban. -
lammaer #64037 Pedig hidd el, ő többet kapott azzal hogy lefaragta 3%-ra és nem övé volt a kill mint te, aki okoztál egy lövéssebzést...
-
Nazarov77 #64036 Jagdtiger -
SovereignXY #64035 Amúgy meg random csata. Még szép hogy önzőzöm. Plusz már hányszor elrabolták tőlem a killt. Leszedem 100ról 2-3 lövéssel. A 4-et meg beviszi más. -
ladista #64034 hehehe :)