418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Régen volt szó a szerverekről, most megkérdezte valaki hogy hol vannak, modntam hogy németországban van az EU :D

EU server is located in Munich, Germany.
  • Glo
    Ez az ingyen aranyas dolog nekem is bejött. Legalább lesz zsetonom a lock-olt cuccokat átpakolászni egyik tankról a másikra :)

Amúgy a Citibanban is megerösödött a bizalmam, alig regeltem fel az IGN-re, már hívtak is, hogy én voltam-e, mert eddig ilyen netes tranzakcióm nem volt, vagy valami suttyó lenyúlta a kártyámat :)
  • kabel15
    Jó ez az a 105mm de hogy fél év mire újra tölt :S
  • Plata
    Tévedsz,mert az M3Lee szerintem kurva jó arra hogy agyvérzést kapjak tőle.
  • kiskami
    Izlések és pofonok. Pl. nekem az E8 se jön be, mert hiába ugrálok, ha jön egy leláncolás, onnantól vége a dalnak. És ez van az esetek túlnyomó többségében. Valszeg nem tudok vele rendesen játszani.
  • Plata
    Mellesleg harcoltam vele már jpantherrel is,prokhorovkán a sinek mellett.Szemtől szembe először,de vele ellentétben nekem van tornyom és ha az oldalába mászok vele ellentétben én tudok rá lőni.
  • TDantes
    Anno a bétában M3 Lee-vel többször is csináltam olyan köröket, hogy ihaj. De nem hinném hogy bárki az M3 Lee-t jónak tartaná.

Arról nem is szólva, hogy arra befizetek, hogy 100%-ról kiszedsz egy Párduc 2-őt, vagy egy Löwe-t. Persze minden lehet, DB-vel is szedtem ki IS7-et, de azért nem az ilyen ritka körökkel kell felvágni.

Vagy mégis csak én vagyok a rohadt béna, te meg az istencsászár. De azért ezt nem hiszem
  • Plata
    Akkor hogy a retkes penészbe ölök vele panthert panther 2-t,löwe-t t29-et stb.Ha az ágyúja egy rakás fos,p2-t úgy szétszedtem vele 500 méterről hogy azt se tudta honnan lövik.Arctic region a td állásból ami a bázis mellett van,kiszedem az ellenséges bázisról a kv5-t.Szerintem a 90-es ágyúja elég kellemes.
  • Madmano
    Köszönöm.Akkor összekalapálom a lét ezekre.Bár a rammer megvan már.Hurcoltam vagy 3tankon keresztűl.
  • Gunslinger
    Én stabot, ventit, meg töltésgyorsítót raktam a neoncső és a sportkipufogó mellé.
  • TDantes
    Nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik. Előbb már elmondtam, van három tényező, ezektől függ, hogy jó-e vagy sem.
    A Slugger mindháromban leszerepel, mert se nem mozgékony, nincs tűzereje, sem páncélja.

A T25 AT, jól gyorsul, magasa végsebessége, és jól fordul. Szemből lapos, és döntött, igaz nem túl vastag a páncélzata, de megüti a megfelelő szintet.
    A tűzereje lehetne kicsit erősebb, kicsit több a penetráció, de ez is megfelelő.

T28 esetében a tűzerő ami megfelelő, szemből masszív de nagyon lassú.
  • bgabor
    Nem csak hull downra jó, egy jó játékos szinte bármit képes szétszívatni vele. Nehézkesen mozgó, tornyot lassan fordító nehéztankokat, TDket, Artykat mind durván lehet alázni vele. Nem is számolom már, hány Tigert küldtem másvilágra vele. Ellenséges medeket is néhány lövésből kilövi többnyire, hacsak nem sokkal nagyobb Tierűek. A legjobb med az E8, egyértelműen.
  • Plata
    Akkor minek mondjam?Én megállok sluggernél,ha akartam volna tegnap megvehettem volna t25-t de inkább Slugger.Nekem mióta először volt azóta a kedvencem.Mindenkinek más tetszik,t28 nekem túl lomha.T25 nem lenne rossz jó fürge de nincs tornya.
  • Madmano
    T-54-re milyen kiegészítőket érdemes feldobálni?
  • Plata
    Nyitott tető mi?Persze mert az kurvára nem illúzió romboló hogy belátod az egész tank belsejét és van benne 1 darab szék.Büdös francot,az első dolgom volt visszarakni a tetőt.
  • TDantes
    Volt Slugger-em. T28-nál tartok. Lehet hogy van némi tapasztalatom vele.

De nem válaszoltál :
    Szóval: Tehát te nem keveredsz közelharcba a Slugger-el? És nem derült ki, hogy milyen szempontból jó. Tudod, tűzerő/védelem/mozgékonyság.
  • lammaer
    Gondolom a nyitott tető az oka hogy belezúgtál... ahogy döngetsz, és a szél a hajadba téééép, miközben a rádiós Marilyn Monroe képeket bámul.... megértelek :)
  • Plata
    Próbáld ki és rá jössz.Nálam mindenesetre bérelt helye van a garázsban,és nem adom el többé.Még jó hogy a legénységét beraktam annak idején a barakkba.Keress valakit akinek van Sluggerje és próbáld ki vele platoonban,milyen az ha két slugger összedolgozik.Szerintem nem adnád el.Feltéve persze ha nem az élen rohamozol.
  • lammaer
    "Michael Wittman reinkarnációja"

Nana. WOTban nem lehet Wittman reinkarnációja, csak Bölléré :)
  • lammaer
    Nos, az E8-ról én is ódákat zengenék. Azért kérdeztem hogy tényleg "nem-e volt-e" az XP is duplázva mert rengeteg 1000 feletti XPs kört sikerült menni vele, ami nálam nem annyira jellemző (nem vagyok szakesz), az átlagXP-m is a legjobb lett vele a hétvégének köszönhetően (winrate csak hab a tortán, de az is az egekben. De ugye az nem egyéni teljesítmény).

Azóta szerettem bele, amikor véletlenül észrevettem a hétvégén, hogy valami hihetetlen mértékben lehet lefelé billenteni a csövét. Pl vasúti töltésen felgurulva minden további nélkül lehet lőni vele a töltés túloldalán leselkedőket úgy hogy csak a tornyot dugod ki, pedig a tank teste maga még felfelé néz.
    Innentől kezdve marja kicsi célpontot nyújtunk vele, ráadásul ugye csak egy picit kell megmozgatni a tankot és máris fedezékben van, és csak vigyorgok amikor robban a sok skuló a domb tetején.

A gyorstüzelő ágyú pedig ideális a zaklatáshoz - van benne elég pen, és mivel 3 másodpercenként lő, szinte mindenre le lehet adni két lövést mire vissza tud lőni.

Szóval megvan mire is jó ez a jármű - hulldown min a heavykkel és zavarkeltés :)
  • PetiPetiHUN
    A Slugger szinte mindenre használható és ez nagy előny de semmiben sem jó és ez nagy hátrány.
  • TDantes
    Egy: Tudom, hogy TD okoska. De TD-vel te még nem kerültél közelharcba mi? Mindig eltudod kerülni? Persze lehet én vagyok az überbéna, te meg Michael Wittman reinkarnációja, és akkora zseni vagy, hogy soha nem kerülsz közelharcba TD-vel, de azért ezt nem hiszem!
    Kettő: Nem derült ki, hogy mitől jó. Persze ismét csak az lehet, hogy teljesen hülye vagyok, és nem értek hozzá, de tudtommal három fő szempont van, tűzerő, páncél, mozgékonyság. Na melyikben jó a Slugger? Nekem egyikbe se tűnt fel, de hát én nem is vagyok olyan jó mint te ezek szerint.
  • Plata
    Hülye kérdésre még is mit válaszoljak?Neked hiába mondom hogy jó,te eldöntötted hogy szar és én mondhatok bármit.
  • I.C.ram
    Az E8 a legjobb med a saját szintjén. Iszonyatos mókázásokat lehet vele csapni. Igazi trolltank. Halálba lehet idegesíteni vele egy lomha heavyt a géppuskájával. Én a Pershinget dobtam érte a kukába :)
  • TDantes
    Nem mondod,. tényleg? Ne bassz, ez egy TD? Tyű de okos vagy! Úgy tisztelem az ilyen zseniális játékosokat!
  • Plata
    Ki beszél közelharcról?Ha nem vetted volna észre ez egy Td és nem egy med vagy heavy.
  • Plata

Nincs sok képem,de majd ha játszom sluggerrel csinálok párat.
  • TDantes
    De áruld már el mi a jó benne.
    Lassan gyorsul, egy kis emelkedőn csigaként megy fel.
    A tornya is lassan fordul, ami közelharcban végzetes.
    A fegyvere gyenge, keveset üt át, keveset sebez
    Páncélja papír, ezt minden mindenhonnan átüti. Hiába hogy elvileg szemből lenne rajta páncél, de áh.

Egy kifejlesztett PzIV erősebb, és az egy tier-el lejjebb van
  • Plata
    Ha nem értesz hozzá,és nem szereted,nemfog neked sikereket hozni.De a Slugger jó,ha szereted nagyon meghálálja.rengeteg pénzt hozott nekem a hétvégén.
  • Plata
    Ja még annyi hogy M4E8 szuper jó tank,én abból fejlesztettem ki a Sluggert,hihetetlenül jó az ágyúja abban hogy 47-48-al robogva halál pontos lövésekkel leszedd az ellenséget.Westfielden eszement jó kört futottam vele tegnap is,teljes sebesség mellett kilőttem vele sluggert oldalról,utána több mint 300 méterről lövöldöztem artyra és talált,úgy hogy mentem le a dombról max sebességgel.Abban piszok nagy nagy sebesség mellett is piszok jó céloz az ágyúja.
  • TDantes
    Ez most vicc? De tényleg, a Slugger jó? Nem lehet megállítani? Mi? Gyenge, lassú, és papírból van. Mi a fene a jó benne?
  • Plata
    M4E8 T29 T32 ezeket ki ne hagyd.Szerintem próbáld ki még az amcsi td vonalat is.Slugger iszonyat jó.Magában is nagyon jó,de ha van melléd még egy Slugger a csapatban és együtt mentek,na akkor már nem nagyon van aki megállíttson titeket.Max az arty,de nekem piszok nagy élményem voltak most,ha két vagy több slugger együtt dolgozik iszonyat pusztítást végeznek.Arctic region pályán panthereket t7-8 heavyket úgy szét kaptuk hogy visszalőni se nagyon volt idejük,mire észrevették hol vagyunk,akkorára kampec.Már a t25 is kivan fejlesztve,de én maradok a Sluggernél.
  • kiskami
    Motor találatot azért tudtál kapni shermanban elölről, mert elől középen van a váltója. Azért is ilyen magas a tank, mert előre kellett vinni a hajtást. Ilyen dolgokat meglepően pontosan igyekeztek modellezni a játékban. Sokat is javítgatnak rajta.
  • rrally
    Pl nekem Pantert elölről meglövik és tönkre megy a motor,Jgpantert ferdén elölről meglőnek és kigyullad a motor.Eltűnnek a lövedékek meg ilyenek.Mellettem kilépnek az ellenséges tankok a hiper térből.stb stb
  • kiskami
    Hááát... A T20 egyenesben gyorsan megy, kanyarodni kb lépésben tud. A 90-es ágyúja lassú, de harap. Nem körözgetésre való szerintem.
    Pershing egyenesben és kanyarban sem rossz, de nem is kifejezetten jó. Az utolsó ágyúja mindkettőnek jó a saját tierjében.
    Pattonom nincsen, de ott is inkább a tűzerő dominál, mint a kanyarsebesség szerintem. Páncél szempontból a pershing tűrhető a többi papír.
  • rrally
    Ezt már régóta tudom ezért nem rugózom állandóan az idegesítő hibákon,Ugy fogom fel hogy ez csak játék,nem kell vér komolyan venni.
  • rrally
    JÓ volt ez a hétvége két rövid északa alatt kerestem 1.5 millát(plussz az extrák) PzIV el folyamatossan 40k fölötti kreditet adott.
  • PetiPetiHUN
    Egyébként csal a játék!
    M4-el mentem kilőttem 3 ellenfelet és még kettőt megsebesítettem és azt írta hogy 8 lövésből 2 talált. Nem egymás mellett álltak.
    Eddig pár ezer játék után olyan 100 vagy több játékonként gyulladtam ki most kb 10 játékonként a shermanaimmal. Volt hogy kidugtam az orrom a fedezékből meglőtték az elejét és kigyulladt hátul a motor és le is égtem (7500 credit duplázva).
  • PetiPetiHUN
    Ha a többi tank ventrivel hozza a kiírt értéket akkor a Slugger hogy, sehogy?
  • PetiPetiHUN
    Nem akarlak elkeseríteni de majd 4000xp-ért rá fogsz jönni hogy kell fedőt rakni a (lábosra)sluggerra de a ventillátort akkor sem tudsz belerakni. De mégis min kellett annyit gondolkozni hogy a tetejére egy vaslemezt heggesszen egy lakatos meg egy betanított segédmunkás?