banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nos, az E8-ról én is ódákat zengenék. Azért kérdeztem hogy tényleg "nem-e volt-e" az XP is duplázva mert rengeteg 1000 feletti XPs kört sikerült menni vele, ami nálam nem annyira jellemző (nem vagyok szakesz), az átlagXP-m is a legjobb lett vele a hétvégének köszönhetően (winrate csak hab a tortán, de az is az egekben. De ugye az nem egyéni teljesítmény).

Azóta szerettem bele, amikor véletlenül észrevettem a hétvégén, hogy valami hihetetlen mértékben lehet lefelé billenteni a csövét. Pl vasúti töltésen felgurulva minden további nélkül lehet lőni vele a töltés túloldalán leselkedőket úgy hogy csak a tornyot dugod ki, pedig a tank teste maga még felfelé néz.
    Innentől kezdve marja kicsi célpontot nyújtunk vele, ráadásul ugye csak egy picit kell megmozgatni a tankot és máris fedezékben van, és csak vigyorgok amikor robban a sok skuló a domb tetején.

A gyorstüzelő ágyú pedig ideális a zaklatáshoz - van benne elég pen, és mivel 3 másodpercenként lő, szinte mindenre le lehet adni két lövést mire vissza tud lőni.

Szóval megvan mire is jó ez a jármű - hulldown min a heavykkel és zavarkeltés :)