418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nekem orosz és amerikai is van és azt mondom hogy a ruszki op.
    Kivéve ha artyval vagyok,mert akkor meg szop.
  • Plata
    Lehet hogy ez volt a baj nálam is,mert mondom tegnap kettőt is bekapott M6 tőlem,és semmi nem történt látszólag.Két lövés M41-ből nem kutyafüle.
  • DoctorStryker
    Az amerikai heavy tank tulajoknak a német és a ruszki heavyk op.
  • DoctorStryker
    Nem a kill számít!
  • Plata
    Az előbb M4-el bekerültem t9-ek közé,közelről láttam hogy Jagdtiger 650-es puszit nyom Is4 arcára szemből.
  • ilsalon
    Olyat már mi is tapasztaltunk, hogy az M6-nak nem jelezte ki a bekapott sebzéseket. Platoonban voltunk és mindhárman ugyanazt az M6-ot lőttük és nem ment le a hp-ja. A végén azért megdöglött a kellő mennyiségű sebzéstől, de a hp jelzője végig 100%-on állt. Még be is küldtem a hibajelenséget, de nem reagáltak rá.
  • foxbat88fx
    Igen attól is függ, de szinte az összes ellenfél 60-70% amit lelőttem belőle! M4 Sherman, hasonló szituáció = 30.000 :) szóval ez nem farm tank :D
    KV szintén sokat hoz (pénznyomda)
  • Plata
    Már egy kv is szét szedi,és eladja kilóra az ócskavas telepen.
  • kabel15
    Gondolom attól is függ hogy miket lősz ki? Ha kisebb tankokat kapsz ki azért nem jár annyi kredit. Meg ha mindegyikbe csak az utolsó lövöd akkor se. Persze lehet nem így van.
  • foxbat88fx
    Kezd jó lenni ez a T-50-2! De a vicc az, hogy 8 kill mellet is csak 15.988 creditet kaptam :D miközben egy IS-el vagy T29-el ugyanez a kör simán 40.000 lenne, szóval valami itt nem stimmel! a poén meg az hogy 8000 a javítása :D

• hellokitty92
    Én olyan jót szoktam nevetni, mikor valaki azt mondja h az e75 op. Szerintem az is4 inkább az, keményebb ellenfél jóval. Rendben h szenből könnyebb átlőni, mint az e75-őt, de annak meg az oldala van papirból. Az is4-et rengeteg ágyú képtelen átlőni oldalról, amelyek mindig átlővik az e75-öt úgyan ott. Szerintem ez az op-ság.

Csatában meg sajnos nem adatik meg a lehetőség, h mindig a frontodat fordítsd az ellen felé.

Emellett alacsonyabb az is, meg az e75 lövegét is elég kis negatív tartományban lehet lehet kitériteni, amit tetéz h maga a tank meg kurva magas, így néha elég nehéz az oldaladnak/frontodnak cuppant alacsonyabb piócák levakarása:D
  • kabel15
    Kezd eljönni az a rész mikor már nem olyan gazdaságos a játék. Vagyis nem sok pénzt keresek csatákon. Bár ez lehet azért is mert mire eljutok az ellenséges tankokig már a fél csapat halott.
  • kdezso30
    Mitől olyan jó a vk3002Db? Sokan istenítik, de az adatlapja alapján nem tűnik valami egetrengetően jó tanknak.
  • kabel15
    Most felraktam jumbo ra a fejlesztett lánctalpat. Így már elbírja a 105mm ert.
  • brasco84
    aztán majd neked is lesz jó tankod, és szanaszét fogod szopatni..
  • PetiPetiHUN
    Néha olyan érzésem van hogy az ellenféllel van az "ERŐ". A rohadt kis jedi tanoncok eltérítik, eltüntetik a lövedékeimet. (Van fordítva is, nem panasz csak észrevétel.)
  • Plata
    Vk3200db?Azt elhiszem hogy E75 OP na de hogy a VK32 op?
  • kabel15
    Lövve ilyen kegyetlen tank. Eddig is kilőtt de nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet. Most viszont a M4 JUMBO mat szemből kiszedte. Premium tank de azért az kegyetlenség hogy ilyet berak közénk. 400alap sebzése van. nekem meg van kemény 700 HP-m. Amúgy jól megszívtam ezzel a JUMBO val. Lehet vissza megyek sima M4 re és azzal kihúzom a másik M4 et.
  • sanya01
    DB
  • Hell Girl #64774
    E 75
  • Plata
    Maradj csak a ruszkin,azt kevésbé nerfelik mint a többit.
  • Plata
    Melyik a német OP?Ráhajtok már én is.
  • brasco84
    hát ez így akkor nagyon jó, végre haladok a ruszki ággal, erre nerf. :D kezdhetem a németet :D
  • Gunslinger
    Hja, van kb. 4-5 OP ruszki cucc, mindenki arra veri magát a mai napig közben meg lassan már több lesz a német OP tank. IS-3 sosem volt OP. Remélem a második ruszki heavy vonal már OP lesz.
  • brasco84
    thx, akkor kifejlesztem, de most a 122 es fegyver a prio :)
  • Plata
    Tegnap nekem is bemákolt pár lövést,t29 meg kv együtt nem tudtak kinyírni.
  • bornofakone
    m36 az vmi mumus nekem legalábbis, 2x pattantam már le a tornyáról 120-sal, vagyis beadta a hangot h na ez most átszakította a tankot, de 0 damage, semmi critical semmi....
    volt h hummel-al meglőtte 1 csapattárs, és semmi, semmi hp veszteség még csak a lánca se esett le... :)
    olyan t1 heavy feeling volt mikor artyval lövi az ember, és meg se érzi :)
    pattantam már bl-9-el is a frontjáról....úgy h szembe állt velem....:)
    v szerencsétlen vagyok v nagyon vele van a random :D
  • Jammal
    Sluggerrel volt nekem, hogy IS7 2 lövését is megúsztam, igazából nem is lepattant csak bugos az armorja és benyeli, mert penetrating shot volt csattogott is rendesen.
  • bornofakone
    hát is-3 stock tornya meg vmi eszméletlenül szar.....pz4,t1 heavy (kv-t meg se említem) úgy lőtt át mint ha csak t3-4-s tank lettem volna.....
    nagyobb t7,8-s ágyúk meg lazán átlőnek...nem sokszor pattantam azzal a toronnyal.....szerencse h már rég túlhaladtam is-3-n :)
  • hellokitty92
    Én sem tudom megérteni, mért mondják az emberek papirnak az m36-ot. Nálam kellemesen pattog róla minden, teljesen ilyen t8 panther utánérzése van.

Most pl egy t28-as pattant le a frontomról, vagy a toronyról a 120mm-el:D A random ereje velem volt.
  • bornofakone
    IS-re mindenképp fejleszd ki a motort, ha jól emlékszem ugyan az megy is-3-ra is, szóval ott már nem kell kifejleszteni, illetve, IS-en nagyon jól jön az a motor, nagyon tud menni vele, és egyszerűbb t7-be összeszedni 1 IS-el 26k-t mint t8-ba stock is-3-al bl-9-t tornyot és utána még motort is kifejleszteni....:) lesz elég dolgod így is bl-9 kifejlesztésével...:)
  • Plata
    Mondjuk ha kilő egy csapattárs általában lelépek csatából,még véletlenül olyat találok mondani ami miatt végleg cset bannt kapok.
  • hellokitty92
    Hát nem is tudom, az a t10 torony rendben van h a stock tornya lesz majd, de azért tier9-ben gyerekjáték lesz bármivel átlőni... Szemből az L/71 is könnyedén viszi.

Mi ez a szemléletváltás a ruszkiknál, h elkezdik egyre közelebb hozni a német és orosz ágat?!:D
  • Plata
    Nem nagyon szoktak bocsánatot kérni.
  • RoboKutya78
    Srácok ha valaki megtenné hogy a klán létrehozás és fenntartásának rejtelmeiről felvilágosít pm-ben annak megköszönném.
    Köszönöm.
  • brasco84
    IS re érdemes kifejleszteni a jobb motort? 26 ezer xp elképesztően sok +100 lóerőért meg vagy -3% tűzért..
  • Dean108
    Egy bizonyos kockázati ráta felett inkább nem lövök oda artyval!
    Alapszabály!
  • stork13
    Vigyázni vigyáz az ember. Azonban ha 2-4 med dogfight-ban van és a mieink odavannak (jelentős hp hátrányban), próbál az ember "segíteni", bizony előfordul, hogy a saját fut bele a lövésbe és meghal. Nem lehet kiszámítani, hogy 2-5 másodperc múlva ki hol lesz és a szerver hova adja be a köröm belül a lövést, mekkora splash-el.
    Bátorításul: Azért többször halt meg az ellen eddig ilyen esetben. :D Azt hiszem... :P
    Ilyen után persze megy a sry. Ha értelmes akkor np a válasz, ha nem akkor meg nem kell vele foglalkozni úgyis meghalt volna max nem én lövöm ki.
  • Plata
    Mentem egy artys kört,bár ne tettem volna,és megint találkoztam egy M6-al,vagyis nem találkoztam csak úgy 500 méterről megkínáltam,és megint semmi,nem tudom mi ez,de M41 nem sebzi M6-ot.Két nap alatt már harmadik M6 amit nem tudok megsebezni.Többel nem is találkoztam,lehet hogy csak pechem volt,de tegnap sand riveren több lövést is letudtam adni egyre és semmi.Volt már szembe is meg oldalba is,szóval tényleg nem tudom mi van.
  • endrodiz
    Megpróbálom újra leírni... Ma reggel a kávé mellé toltam két gyors kört -mi bajom lehet tőle :)- és elgondolkodtatott az eredmény: mi a jó csapat?
    Első kör: Tiger - West Field
    Top tank voltam. Fönt kezdtem nyugati oldalon, északnak mentem és a dombok közt futottam össze harmadmagammal az enemy fő alakulatával. Két perc alatt magam maradtam öt ellennel szemben, derekasan harcoltam, de körbevettek és kilőttek egy idő után, míg én csak sebezni tudtam, de azt sokat. Már pont azon dohogtam, hogy miért nem segítettek a csapattársak, mikor azt látom, hogy egyszer csak elfogyott az ellen és nyertünk és pluszos lett a köröm. Most akkor jó csapatom volt, vagy rossz... (?)
    Második kör: M4 - Komarin
    Délen kezdtem, középmezőnyben, indultam egyből védőnek a saját zászlóhoz. Jött a támadás, pár perc alatt kilőtték a társaimat, én egyet lőttem ki és egy csomó sebzést bevittem és addig tartottam egyedül a zászlót, míg a keleti oldalon a csapat másik fele behúzta a zászló és nyertünk, jó 17000 credit profitom lett a körből. Megint nem kaptam támogatást a csapattól, egyedül kellett helytállnom.

Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy egymagam kell megállítani, de legalábbis feltartani egy támadást, míg a többiek máshol nyargalnak. A mai szerencsésen végződött. Mert bár a Tigrisemet kilőtték, de győztes kör volt az is. De ez nem mindig van így. És sok vesztes csatánál nem kárpótol az esetleges credit mennyiség, miközben XP alig csepeg a csapat bénasága miatt...