banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• endrodiz
    Megpróbálom újra leírni... Ma reggel a kávé mellé toltam két gyors kört -mi bajom lehet tőle :)- és elgondolkodtatott az eredmény: mi a jó csapat?
    Első kör: Tiger - West Field
    Top tank voltam. Fönt kezdtem nyugati oldalon, északnak mentem és a dombok közt futottam össze harmadmagammal az enemy fő alakulatával. Két perc alatt magam maradtam öt ellennel szemben, derekasan harcoltam, de körbevettek és kilőttek egy idő után, míg én csak sebezni tudtam, de azt sokat. Már pont azon dohogtam, hogy miért nem segítettek a csapattársak, mikor azt látom, hogy egyszer csak elfogyott az ellen és nyertünk és pluszos lett a köröm. Most akkor jó csapatom volt, vagy rossz... (?)
    Második kör: M4 - Komarin
    Délen kezdtem, középmezőnyben, indultam egyből védőnek a saját zászlóhoz. Jött a támadás, pár perc alatt kilőtték a társaimat, én egyet lőttem ki és egy csomó sebzést bevittem és addig tartottam egyedül a zászlót, míg a keleti oldalon a csapat másik fele behúzta a zászló és nyertünk, jó 17000 credit profitom lett a körből. Megint nem kaptam támogatást a csapattól, egyedül kellett helytállnom.

Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy egymagam kell megállítani, de legalábbis feltartani egy támadást, míg a többiek máshol nyargalnak. A mai szerencsésen végződött. Mert bár a Tigrisemet kilőtték, de győztes kör volt az is. De ez nem mindig van így. És sok vesztes csatánál nem kárpótol az esetleges credit mennyiség, miközben XP alig csepeg a csapat bénasága miatt...