418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rue East
    meg az is benne van, hogy az arty a csapat elsődleges tűzereje
  • Attiska
    Én szeretem a tüzérséget, nemsokára meg is van a Hummel, de soha nem sírtam, ha kilőttek. pedig gyakran volt olyan, hogy az előttem kemoelő TD-s kolléga állt mint a fasz, és lazán elnézte, hogy elintéztek, persze utána p is sorra került. No, és azért nézzük a tüzérség jó oldalát, azért a szorult helyzetben lévő csapattársak csak örülnek, ha a tüzérek kiszedik az őket szopató nehezet.
  • Szakesz
    Látom ti is olyan csatát vívtatok, ahol artyn kívül más nem nagyon tudott érvényesülni. Egy IS-7-nek azért sikerült kilőni egy tankot(?). :)
  • Adjunktus
    Bocsánat!
    Nagyon felbasztam magam.Zsinórban ezek a gyáva féreg nyomorékok lőnek ki a semmiből.

Elhiszem,hogy jó üzlet benttartani az artykat a játékban.
    Rengeteg ember van,aki igazából gyáva,minden konfrontációt kerülő alak.
    Aki azért szereti a vért.Főleg másokét!
    Az ilyenek biztatják a feleket hátulról a tömeg verekedéseknél.Egy egy fekvőbe még bele is rúgnak ha biztosak benne,hogy nem fog visszaütni.
    Viszont mindenki másnál jobban rettegnek attól,hogy valami bajuk eshet.Ha vitatkoztok még a szemedbe sem mer egyenesen belenézni.
    OP artyval istennek lenni.Hátulról kockázat mentesen atomot lövöldözni.
    Ez kell nekik!
    De arrébb nem mennének 30 métert se,hogy legalább a foglalást megakadályozzák,mert még bajuk eshet!
    Ha meg kilövik őket,tőlük hangosabban nem rikácsolnak még az arab sirató asszonyok sem..
  • DoctorStryker
    bocs E-100 :)
  • DoctorStryker
    Rossz helyen áll a mause belőhetik ségről. :)
  • DoctorStryker
    Lammaer elmondta az ő nézetét, hogy ő mit tapasztal pl. artyból én meg amikor épp meddel vagyok, hogy mi a zavaró. (előnyök / hátrányok) Mind 2 oldalról.
    De hát különbözőek vagyunk, ettől szép.
    S legalább nem arról ment a flame, hogy melyik tank az op. :D
  • Adjunktus
    Van olyan,normálisan gondolkozó becsületes játékos,aki szerint ez így jó??
    Aki szerint ez így normális,egy játékban aminek World of TANKS a neve?
    Ahol az arty leírásában is benne van,hogy support unit.Ehez képest minden más tank a kibaszott,faszszopó,kurva artybuzi,retkes,parasztoknak szupportol!
  • Adjunktus
    [/URL]
  • Rue East
    megoldás: run as administrator
  • lammaer
    Azért valóban irritáló az amikor de vért izzadva küzdesz, hátulról meg egy camper megküld a potya XP reményében.

Én csak abban vitatkozom Strykerrel, hogy kettőn áll a vásár. Nyilván a hátsónak kell/van lehetősége jobban figyelnie, de ha tudjuk mi van körülöttünk az hasznára válhat a csapatnak. Végülis jó az ha beküdenek egy skulót a célpontba ami igy a javamra dönti el a párbajt.
  • Szakesz
    Fölösleges ebből ekkora ügyet csinálni. Engem CW közben is kilőttek már párszor a csapattársak, na bumm...
  • lammaer
    Meg is van, sajnos a kép már fagyott béka. A t54 huszárunk arról feledkezett meg, hogy mögötte volt még 2 másik baráti T54, egy T44 meg egy arty, plusz némi aprólék. De rég is volt már.
  • lammaer
    Csak éppen nem ez az amibe belekötöttél a 64847-ben. Szerintem értjük egymást :)
  • Rue East
    task managerben ott van, de a progiban nincsen
  • DoctorStryker
  • lammaer
    Nem volt 10, de emlékszem. Nagyon belesült a kolléga az okfejtésbe :)
  • lammaer
    Bocsáss meg, de a nagy ellenkezés közben teljesen elvitted a szituációt attól, amit én eredetileg leírtam. Semmilyen körözésről nem volt szó.

Mellesleg igen: volt rá precedens hogy T50-el harassoltam egy heavyt körözgetéssel, és amikor jött a klikk, tudtam hogy a mögöttem jövő heavy segyteni, azaz lőni fog. Ezért nem fejeztem be a kört hanem visszafordítottam a kanyart, hogy ne kerüljek lővonalba.

De egy köröző embernek is hasznos, ha tudja hogy jön a support. Pl igyekszik egy kicsit nagyobbra venni az ívet, hogy ne kapjon a splashból.
  • Szakesz
    Ha elindítottad a játékot, lennie kellene.
  • Rue East
    és ha nincs a listában worldoftanks.exe ?
  • DoctorStryker
    "Mert az a nyilacska jelentheti azt is, hogy "

Amikor egy medel épp körözök és az ellenség csöve a csak pár secre van lemaradva megjelenik a nyíl.

Te mit csinálsz ilyenkor megállsz és bevállalod azt a lövést amivel azt kockáztatod, hogy a tankod hátsó részét eltalálja járulékos kárként a motor illetve lánc?

Pont azokra az emberekre jellemző a csőlátás aki ilyenkor megnyomja a balklikket, mert nem veszik figyelembe, hogy már egy másik ember éppen küzd vele.

• Szakesz
    Erről az jutott eszembe, mikor még régebben valaki linkelt egy képet, amin T-54-gyel egyedül feltartott több, mint tíz tankot. A képen látszódott a T-54 mögött lesállásba várakozó szövetséges 3 TD és a még távolabb megbúvó - szintén saját - 4-5 arty. :)
  • DoctorStryker
    Tegnap Articon Északi részén előrerobogtam, és megpróbáltam feltartani az ellenséges járműveket, ami sikerült is vicces látni amikor egy patton feltart is4, is3, tiger2, míg a csapattársai megérkeznek a bunkerhez. Erre egy jó képességű isu a hiper überpontos ruszki csövével előtte hátulról a tornyomat (töltöm, parancsnokom, torony mechanika, lőszer sérülés). Mert úgy gondolta, hogy megpróbál felettem ellőni és feltételezi, hogy a kiálló 1mm ellenséges járművet kilövi így.

• lammaer
    Megjegyzem attól lesz az ember pró - sztem - hogy nem csőlátással kattan rá a célpontra, hanem tisztában van azzal, hogy mi van körülötte, vannak e mellette társak, hogy tudjon úgy helyezkedni hogy őket se akadályozza.

Ezt hívom én "situational awarenessnek".

Mert az a nyilacska jelentheti azt is, hogy a kissé hátrébb álló JagdTiger, aki mindjárt lőni fog rá, ergó én nem vágok be a tűzvonalba, hogy jobb esetben csak blokkoljam a JTt, rosszabb esetben pedig még seggbe is lőjön.

Ezért lehet egy csomó embert szarrá flankolni, mert csak azt látják hogy piros van előttem.

Tegnap pl egy Lőwe párbajozott egy KT-nkal, és a lőwe egy ház mögül csikicsukizott. T50-el besasszoltam mögé éppen amikor kigurult, és az istenadta nem értette, miért nem tud visszagurulni a fedezékbe. Kb 2-3 találat után döbbent rá hogy mi a szitu, met csak azon agyalt hogy ellőjje szemből a KT gyenge pontjait.
  • DoctorStryker
    csak akkor szidom, amikor medel körözöm az áldozatom körül és én kapom be a lövését.
    Patton se az olyan kategóriájú tank mint a ruszkiké, hogy minden lepattan róla szemtől szembe.

• lammaer
    De ezek után nyilván nem is fogod szídni az artyt hogy miért nem segített, igaz? :)
  • DoctorStryker
    Játékban amikor előtted egy másik tank ami potenciális veszély és hopp megjelenik egy lefelé álló nyíl, oldalt az emberke nevével, nem fogom pont nyomogatni a TAB-t és megkeressem, hogy ki próbálja még rajtam kívül támadni.
  • lexlutor
    ..egyseg sugaru userkent wotozas kozben ugyse nagyon hasznalnam masra a masik magot. dolgozzon meg az is a betevoert!
  • lammaer
    Na meg is van... ez is a CPU affinitást kontrollálja "csak"

"CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application."

Magyarul, lehet szabályozni hogy a processzek melyik magot használják. Igy elérheted hogy 1 mag dedikálva legyen a WOTnak és ott semmi más ne dolgozzon.
  • Plata
    Victory!
    Battle: Cliff 2011. szeptember 29. 14:31:34
    Vehicle: T-50
    Experience received: 505
    Credits received: 9 070
    Battle Achievements: Kamikaze
  • foxbat88fx
    bakker kétszer küldtem el sry, jó azért az túlzás hogy két magot kezel, de megmozdul a második mag is 40-60% között, és ez azért okoz jó pár fps növekedést akár!
  • foxbat88fx
  • lammaer
    Biztos vagyok benne hogy a WOT nem multithreades applikáció, ezért nem is tud több magot használni.

Olyan lehet, hogy mivel ugye nemcsak a WOT fut a gépen hanem az oprendszer meg minden más is, bizonyos gyorsulást lehet elérni ha egy magot a WOTnak dedikál az ember.

De olyan hogy a WOT 2 magot használjon és ettől gyorsuljon... tuti nem.
  • foxbat88fx
    Belépsz WOT-ba majd ALT+TAB-al leteszet tálcára, bemész a programba, megkeresed a worldoftanks.exe-t majd megcsinálod amit a képen látsz! majd a programot leteszed tálcára, vissza wot, és lő gém!

• lexlutor
    wow! kosz!!
  • gvarga12
    ja jatekra magas freki 4Ghz+ meg max. 4GB gyorsabbnal is gyorsabb RAM es videokari amilyet nem szegyellsz ha elsokent akarsz beesni csataba esetleg SSD

8GB RAM 6 magot en VMwarrrel hasznalom csak ki, mikor egy egesz kisvallalati kornyezetet epitek fel aztan rombolok le
  • foxbat88fx
    Hát ha leszeded a CPU controll nevezetű programot akkor már egyből kétmagot kezel :D és egyből jobban fut...
  • tankaljöttem
    akkor még körbenézegetek ,azért akarok komoly gépet összerakni mert közepes grafon is szaggatott a játék ,azért a wot eszi a gépet rendesen
  • lammaer
    Ati 4850-el 4 Giga rammal WIN7 meg egy 4 magos AMD procival megy mint az álom.

De haver 2 magosával is, 4870-el.

4 G fölött a ram felesleges, a 6 mag is (már a 4 is). Legyen 1 mag, de jó magas frekivel, az számít. Azért nem is vettem 6 magos procit, inkább ugyanazért a pénzért 4 magost, magasabb magfrekivel.

A 4-6 mag csak parasztvakítás.
  • gseldon
    Csak mondom, Ipon-on most vettem pár hete 8GB RAM-ot (pontosabban 2x4 GB válogatott Kingston dual kit-et) 10,5e pénzért.