A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #64850 Megjegyzem attól lesz az ember pró - sztem - hogy nem csőlátással kattan rá a célpontra, hanem tisztában van azzal, hogy mi van körülötte, vannak e mellette társak, hogy tudjon úgy helyezkedni hogy őket se akadályozza.
Ezt hívom én "situational awarenessnek".
Mert az a nyilacska jelentheti azt is, hogy a kissé hátrébb álló JagdTiger, aki mindjárt lőni fog rá, ergó én nem vágok be a tűzvonalba, hogy jobb esetben csak blokkoljam a JTt, rosszabb esetben pedig még seggbe is lőjön.
Ezért lehet egy csomó embert szarrá flankolni, mert csak azt látják hogy piros van előttem.
Tegnap pl egy Lőwe párbajozott egy KT-nkal, és a lőwe egy ház mögül csikicsukizott. T50-el besasszoltam mögé éppen amikor kigurult, és az istenadta nem értette, miért nem tud visszagurulni a fedezékbe. Kb 2-3 találat után döbbent rá hogy mi a szitu, met csak azon agyalt hogy ellőjje szemből a KT gyenge pontjait.