418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #64993 Nemtom a Jumbót, ha azzal is meg lehet ezt csinálni akkor okis. Ha nem, egy nagyon egyedi stílusú medet hagysz ki :) -
endrodiz #64992 Így igaz! Ha át tudod venni azt a fura stílust, akkor jó tank. Ha nem, ...
Nekem szintén, már csak 10K a T20-ig, de én nem bánkódom, mert közben fejlesztem az E2-t, valószínűleg az is ilyesmi lesz és lesz farmtankom a T20 mellé! :) -
SovereignXY #64991 Ugyan az az M1A2es ágyú megy rá mint Jumbo. De az legalább azért páncáélozott. Plusz én jobb kedvelem a 10,5öst. Mindet megsebez rendesen. -
endrodiz #64990 Kár, hogy tegnap Lakeville-n a T29-et, meg a T-43-at , aki a szurdokban a túloldalról jött, ez marhára nem tántorította el attól, hogy átjöjjenek az oldalamra és mivel egyedül voltam, csak feltartani tudtam őket egy kicsit... Mondjuk ez elég volt a győzelemhez.. :) -
lammaer #64989 Őszintén szólva, én sem szerettem amig egy meccsen véletlenül ki nem szúrtam. Azóta nagyon csípem, sajnos nemsokára megvan az XP a T20-ra, akkor megy a süllyesztőbe. Mindenesetre egyéni játékstílusa van, tényleg nem az a cikázó-flankoló med.
A másik meg valóban, a géppuska, simán leadsz 2 lövést vele míg a legtöbb ellenfél betölt. -
SovereignXY #64988 E2ről megyek egyenlőe M6 majd T29. Aztán vissza kanyarodom és T20. -
DoctorStryker #64987 Én szerettem az E8-t jó volt vele játszani.
Az a 3 sec tüzelés a 75mm ágyúval... -
lammaer #64986 Próbáld ki vele a hull downt domboldalon, egyszerűen zseniális.
Vki említette itt régebben, nem értetem miért, hiszen a turretje sem átlőhetetlen, sőt. Viszont ha megnézed, vmi hihetetlen mértékben tudja lefele hajlítani a csövét. Szóval emelkedőn földelé állva is tudod lőni az ellent - pl prokhorovkán, a vasúti töltésen.
Szóval bárhol ahol van domb, be tudsz állni úgy, hogy éppencsak atornyod teteje látszik ki, és már lőheted is őket. Lövés után egy lehelletnyi tolatás, és már fedezékben is vagy. Iszonyat jó, minden pályát ahol dombok vannak (Prokhorovka, mines, sandriver) imádok vele. Még kukker is van rajta, mert ilyen módon tökéletesen lehet felderítőzni vele.
-
SovereignXY #64985 Nem próbűltam mert kell a tökömnek. De eddig a harctéren mikor össze futottam velük hát... egyszer szivatta mega KV-mat de arra kb bármi képes ha m9gém kerül... -
bgabor #64984 Azt sem értem, miért állnál meg vele egyáltalán, amikor kifejezetten a száguldás közbeni lövöldözésre van kitalálva az egész tank a gyorsan újratöltő ágyújával, gyorsan forduló tornyával, nagy sebességével és fordulékonyságával, és a rá vehető lövegstabilizátorral. -
bgabor #64983 Hát akkor maxoljad ki szépen, és utána alkossál véleményt róla. A játék legjobb medium tankjáról beszélsz.
Csendben jelezném hogy például a T-34/85ösnek jobb a páncélja (a torony elején 115), és 100 mm-es ágyúja van, hatékonyságban mégsem ér a közelébe sem az E8-nak. -
SovereignXY #64982 Nem tudom nekem E8 nem jön be. Szar a páncélja. Lehet gyors de ah egyzser megállsz és eltalálnak véged. -
hellokitty92 #64981 Hmmm megkaptam pályafutásom első chat bannját, vicces h ki jelenthetett fel. Pont az a játékos aki kezdte a kötekedést és aki sokkal durvább szavakat írogatott be, csak azt gondolom elfelejtette megemlíteni, vannak szánalmas emberek...
Ez a 3 napos silencio jót fog tenni, azt hiszem:) Nap mint nap elcsodálkozom azon h milyen férgek játszanak ezzel a játékkal, is. -
Amennyire imádtam régen, most hülyét kapok az IS-3-tól :(
Semmi sem pattan le róla, minden átviszi, amikor meg nem, akkor meg megkapom a szopóág fleget.
Tegnap egyik pályán elindultam előre - "hála istennek" követett az összes többi heavy.
Megálltam a kedvenc helyemen, erre egy Tigris beállt elém, egy IS-3 pedig mögém, majd ott kamilláztam, mert sem előre - sem hátra ... elkezdtem őket löködni, erre odaért az enemy heavy brigádja, majd elkezdtek lőni engem ... Szuper, nagy nehezen kimásztam onnan, HP fele ugrott ...
Átállok máshova, ott is ugyanez, KV a seggemben, de legalább előttem nincs semmi ... már épp lőnék mire a másik IS3-asunk berobog elém (Ami azért volt érdekes, mert onnan is tudott volna lőni ahol állt ...) elkezd bohóckodni, persze nem látok semmit, majd kigurul ...
Velem szemben ott az enemy E-75, IS-4 és még 2 IS-3 pont rám célozva.
Ennyi volt a kör.
Én voltam az első halott ... másfél perc múlva pedig vége is lett a csatának ... -
DoctorStryker #64979 Bocs M7 összekevertem :d -
DoctorStryker #64978 M5-t eladtam nagyon ratyi egy tank inkább M4-ből kihúztam az E8 Sherman-t -
SovereignXY #64977 Hm.. az amcsik picitt jobb szerelők mint a többiek. Nagyon úgy tűnik gyorsabban megjavítják E2est mint pl KV vagy VK36 -
lammaer #64976 Jajj az M5.. de várom már hogy eladhassam.... -
lammaer #64975 Hát nemtom, én IS3-al vmelyik nap egész jól elboldogultam ellenük. Igaz, gyökerek is voltak, de szépen átvitte őket a top ágyúja minden szögből.
A harmadikat menekülés közben lőttem tarkón :) -
lammaer #64974 Végeredmény? -
Sir Charles #64973 Mai nap "balance" gyöngyszeme:
-
Sir Charles #64972 Mai nap "balance" gyöngyszeme:
http://kepkezelo.com/images/7kxwpcniqr0zmhum0lk3.jpg -
bgabor #64971 Egyetértek, ha megnézed, egy rossz szavam nem volt a T1-el kapcsolatban, én az M6-ost szidtam, teljes joggal. -
Hmmm ... Most nem értelek ... A Type 59 az egy lomha médium ... a T44 még gyorsabb, ugyanazzal az ágyúval ... a Pershing talán kicsit lomhább ... bár nem érzem, szerintem egyformák - ellenben jobb ágyúja van ...
A Panther II-t nem ismerem ... Ezek a tankok "elvileg" mind egy szinten vannak a KT-val ... 1vs1-ben a KT-nak ugyan több esélye van ellenük, ha el tud mozogni, vagy nem lehet meglepni ... De különben a KT erősebb ...
2-3 T8-as médium meg nehogymár ne harapjon kettőbe egy T8-as heavyt ... -
PetiPetiHUN #64969 Azon már én is gondolkoztam, hogy mennyire vagyok hasznára a csapatnak. Az M5-ös-el a legmagasabb a győzelmi arányom 60 de van hogy 65%. Lehet hogy azzal teszek jót a csapatnak ha kilövetem magam? Ha van alattam is pár tank és van kit sebeznem akkor keményen odateszem magam. Azt gondolom hogy azt az egy két szintet amit rajtam spórol a csapat magasabb szinten kapja vissza és ez már nélkülem is elég a győzelemhez.
Tegnap este mentem M4-el és egy T-50 támadta az artynkat. Gondoltam segítek egy lövésből kiszedtem az artynkat. :)
Reggel M5-tel becserkésztem egy SU-100-at. Kintragadt a bokorban én meg beálltam a seggéhez hogy ne tudjon visszamenni. Az artynk úgy kiszedett mint a huzat. Nembaj kell még neked is segítség alkalomadtán. :) -
Plata #64968 Ki kell ábrándítsalak.Két ilyen zöld izé állt ki a földből,és véletlen belementem.Ion ágyú,lol ez tetszett.
-
malystryx #64967 Elmondanám, hogy az M6 igenis jó, a T1 heavy a legnagyobb kellemes csalódás a játékban. A sok top gun és steel wall-om van vele, át akartam lépni, és nem akartam vele játszani, de aztán nekiálltam, és meglett. Prém nélkül 800-1000 xp-s köröket futottam. Legtöbb kill vele 8...
Nekem bejött. -
Próbálj meg tankkal pénzt keresni ne más játékát tönkretenni a rohadt artykkal!
Sokan megköszönnék! -
Azt aki berakta ebbe a játékba azt a kínai mocskot,ami sehogy sem illik ide,na azt a fejlesztőt baszná szájba egy szakasz nigger állat !!!!
Ha abbahagyom ezt a játékot az ezeknek a szemét prémium type 59-eknek lesz köszönhető.Egyszerűen heavykkel nem lehet mit kezdeni velük,olyan gyorsak.A TigerII pattog le róluk és fél perc alatt szétkapnak.Ha van belőlük 2-3 az ellennél,borítékolható a vereség.
Most már csak egy M1 hiányzik belőle,úgy 100K aranyért és akkor minden idióta akinek van pénze(vagy az apjának) az itt rohangálhat velük és lőheti egymást mert nem lesz más célpont.
Eddig is volt néhány apróság ami nem tetszett de alapjában szerettem ezt a játékot.Azt hiszem ez ma változott meg,miután ezek a prém. szutykok úgy 6-7 csatában szedték szét a Tigeremet.Menjenek a tetves kurva anyjukba ezek a pénzéhes komcsi mocskok !!!!!!!!! -
Ry0K3N #64964 Mert tényleg nem olyan rossz mint pl a Lee. -
Szpecnyaz #64963 Várd csak meg amíg meg lesz rá a 210mm-es löveg ;) -
kdezso30 #64962 Végre, végre, végre!!! Bevezették az ionágyús artykat. Ahogy látom a kép a találat előtti utolsó pillanatban készült. -
virkir #64961 Pízt keresni? -
Plata #64960 Ha van tigrised minek hummel? -
hNeo #64959 Ilyen NINCS!!!
Volt egy csodás GW Pantherem!!!
Eladtam, vettem egy GW Tigert és egy Hummelt.
Ekkora 2 rakás **art!
Hogy lehet ez?? -
Plata #64958 Mért nekem mondod? -
Nem olyan nagy rossz az. Elég mozgékony. -
bgabor #64956 Jaj, hagyjad már az M6-ost, a legéletképtelenebb nehéztank a játékban. Egy átnevezett T1-es, amire rámennek a nagyobb ágyúk, csak éppen mire a lánctalpat+nagyobb ágyút kigrindeled, a hajadat is kitéped. Pillanatok alatt kilövik, míg ő alig tud kárt tenni másokban. És mivel Tier6-os, a gép előszeretettel sorsolja össze őt Tier 8-9-10 ellenfelekkel. Totál használhatatlan.
Úgyhogy nem szapulni ám, aki M6-al játszik, mert az majdnem olyan feladat, mint az M3 Lee-vel menni volt. -
Batyafaka #64955
-
Plata #64954 Ja ez abbey.