A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amennyire imádtam régen, most hülyét kapok az IS-3-tól :(
Semmi sem pattan le róla, minden átviszi, amikor meg nem, akkor meg megkapom a szopóág fleget.
Tegnap egyik pályán elindultam előre - "hála istennek" követett az összes többi heavy.
Megálltam a kedvenc helyemen, erre egy Tigris beállt elém, egy IS-3 pedig mögém, majd ott kamilláztam, mert sem előre - sem hátra ... elkezdtem őket löködni, erre odaért az enemy heavy brigádja, majd elkezdtek lőni engem ... Szuper, nagy nehezen kimásztam onnan, HP fele ugrott ...
Átállok máshova, ott is ugyanez, KV a seggemben, de legalább előttem nincs semmi ... már épp lőnék mire a másik IS3-asunk berobog elém (Ami azért volt érdekes, mert onnan is tudott volna lőni ahol állt ...) elkezd bohóckodni, persze nem látok semmit, majd kigurul ...
Velem szemben ott az enemy E-75, IS-4 és még 2 IS-3 pont rám célozva.
Ennyi volt a kör.
Én voltam az első halott ... másfél perc múlva pedig vége is lett a csatának ...