418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #65313 Ezt a buziságot. Megint M6. 54%ban volt. Leszedem 3ra elmenekül. Én VKban voltam. Nagy nehezen megtalálom. Err enm ott avn egy Tigris is. Nem baj azért rá tiuok lőni. Leszakada lánctalpa csal pedig seggbe lőttem. Tihris rámlő persze hogy szétkapja a lőszerrekeszt. javító nincs így mire betáraztam kiklőttek. :( -
Nazarov77 #65312 T95 még buzibb, 2x lőttem meg E-100 150es HEjével és mind a 2 lövés lepattant. -
SovereignXY #65311 Buzi ez az M6os. 3szor telibe lövöm 122es HE-vel 3ból 2 kritikus és veszít összesen 2%-ot. Előtte IS-3 meg 8at egy lövéstől... -
lammaer #65310 A Guru promó kódnál is szét voltak szaggatva az ocsonyban vagy a tecsóban az újságok, gondolom ott is kódot gyűjtöttek a zemberek... -
lammaer #65309 Magyarok vagyunk :) Értem már sok netes bolt miért nem szállít kis hazánkba :)
Vki mesélte, a LEGOnál is már gyanúsan néznek ha szép kis országunkból reklamálsz hogy hiányzik vmi a készletből... -
Jah, nekem 1 van, de arról is folyton le akar szedni valamennyi összeget, mivel a bankom nem engedi így nem fogadja el. Tökjó :D -
Ja, 17 promó kód kell a Löwehez, +121 nap prém, +2890000 kredit, + lesz 17 tank slotod. -
brasco84 #65306 tehát akkor legalább 10 féle bankkártyával és regisztrációval meg lehetett csinálni.. hm :D -
Jó neked, nekem csak 3 sikerült, 2xbankkártya, 1x paypal. Úgy látszik rájöttek, és nem fogadja el a kártyát többször. -
Plata #65304 Wow félév prém,és t59. -
AZ IGN akció valahol itt kezdődött [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=63428]#63428[/URL]
és valahol itt teljesedett ki [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=64185]#64185[/URL] -
brasco84 #65302 kb 7500 ha kilőnek.. a 122 es ágyúba pedig 1k 1 AP lőszer. -
Redmaster #65301 Amúgy az IS javítási költsége úgy általában mennyi? Mert csak pár ezer XP kell már hozzá és hogy pluszba jövök e ki vele vagy legalább 0-ba még akkor is ha vereség van. Mert KV-3al is össze lehet hozni a pluszos vereségeket és mivel az IS könnyebb és a páncélzata is ugyanolyan mint a KV-3an nem kéne hogy drágább legyen a javítás. Mert nem vagyok prémiumos azért kérdem.
Mert ha veszteséges akkor inkább megyek a szovjet TD-kért -
Redmaster #65300 Bal alt + Shift -
Lator3 #65299 Üdv. Nem voltam 2 hétig, és az lenne a kérdésem , hogy az ujj pach-ban adtak plusz mapot? Tegnap óta tolom , de nem találkoztam még vele.Köszi -
Ez sajnos a médiumok sorsa ... Én is sokszor belefutok ...
Egyszer asszem még Pershinggel 2-szer is mellémlőtt az arty ...
Be is írtam, ha még egyszer odalő, akkor reménykedjen , hogy kilő, mert vissza fogok menni érte ... -
ericardo #65297 Megtudná nekem valaki mondani melyik billentyű kombináció az, amikor z helyett y-t ír? Picit idegesít :) -
Plata #65296 Hat sebzés kell hozzá nem kill. -
brasco84 #65295 rosszul, hitelni kell nem megölni, na mindegy :) -
brasco84 #65294 lol most nézem a szárnysegéd megvan, ezekszerint volt már 6 killem. :D ha jól értelmezem az öcsit.. -
brasco84 #65293 nem annyira érdekel, de mégis frusztráló az egész.. hogy amikor megvan a jó ágyú, egyben van a tank, de tele vagyok fogyatékosokkal és még cska nem is nyerünk. most tuti ha rámegyek a random battlera E-100 és 5 db arty lesz :D -
hNeo #65292 jól érezni magad? :D ajánlok egy finom sört és zenét. :D -
Plata #65291 Engem már nem érdekel top gun,t32-vel meg főleg nem,ha hajtasz top gunra és ellopják előled a killeket csak felbaszod magad.T32-vel top gun nélkül is hatalmas lóvék jönnek egy egy jó csata után,én már csak arra hajtok hogy jól érezzem magam egy csatában. -
hNeo #65290 nem a kill a lényeg brasco84.
inkább menj Confederate/Szárnysegéd medálra. -
brasco84 #65289 repaer=reaper -
brasco84 #65288 tele a tököm, hogy sosem bír összejönni a top gun, pedig lenyomtam már 1 kt.. 5 killnél mindig megáll a tudomány, de 5 killből már volt vagy 40 db.. most is top tank voltam IS sel, ritka pillanatok egyike.. oneshot volt mindegyik ellenfél :D élvezet így játszani, steelwall sem lett meg, és ki is kaptunk, lett egy repaer, és túléltem. ez is több mint a semmi :D -
Plata #65287 Ruinbergen ferdivel mentem együtt,és nagyon jó volt.Ferdi meg az én 155-ösöm tisztára söpörte az utcákat. -
hNeo #65286 nekem is ugyanez van t44-el. van rajta 25k xp. csak duplázok, a t-54 majd 3473537 nap mulva meg lesz... -
Plata #65285 Én szeretem az artyt,de szeretem a t44-et is,viszont az én t44-em elvan átkozva,néha egyszerűen félek elővenni,nem az ellenséges artytól féltem,hanem a saját csapattársaktól.Ha lenne arról statisztika hogy hány százalék csatát vesztettem azért mert saját csapattárs arty kilőtt,meglepődnél.Vagy szarrá lőnek ha harcolok vagy megölnek.Nem egyszer volt olyan hogy elmentem megkeresni artyt,megtalálom ráfutok, és bumm meghalok vele együtt mert ezek a buzik odalőnek.Ha elmegyek artyt keresni,és útközben bele botlok valamibe.azonnal hátra arc most már és futás,mert úgyis engem lőnének szét ezek a tetvek.Ilyen is volt nem egyszer.Harcolok valamivel erre odalőnek és engem telibe,elszállnak modulok emberek,és az ellenséges med röhögve megöl,mert lőni se tudok.Komolyan mondom félve veszem elő,van neki vagy 17k xp,pedig már több mint egy hónapja megvan.Szinte csak napi duplázót megyek,vagy ha van platoon,akkor veszem elő. -
Nem, én alapjában véve élvezem a játékot ...
De mikor 14 7+os arty van, akkor bekaphatják ... Előző csatában lebontottem egy KT-t 200 HP-ra, erre lőtt egy ammorackaet és elszáltam mint a győzelmi zászló ... és gratuláltam neki, mert szép lövés volt ...
Előtte IS3-at oldalba lőttem 14-szer, mind lepattant vagy nem ment át ... és a végén kilőtt ... Ez van, szopóág ...
De mikor a pálya másik végéből 2 fikagolyógörgetés közben (nem saját :) ) gyakorlatilag harcképtelenné teszik a tankomat úgy, hogy el sem találnak ... Az idegesítő ... -
tbundy #65283 neked a god mode lenne ideális -
Minuszban ...
Mióta megvan a Patton, jóformán nem lőtt ki tank ... csak a f@szcibálók ...
Meglátom az első enemyt már nyúlok a javítókithez, mert fél másodpercen belül valamelyik kis görény mellémlő, amitől maingun és track oda ... -
Amergin #65281 Mi a hiba a képen? -
tbundy #65280 és legyen 10x credit minden sebzésért is nekik -
SovereignXY #65279 Mondjuk végül is nem rosszabb mint egy troll KV :) -
SovereignXY #65278 Aroham artykat szeretem én személy szerint. Cdsak nem akkro mikor a mi csapatunkból kerülnek ki. Nem egyszer láttam hogy mennek együtt az arytk a többivel. Némelyik még csiki csukizni is leállt :) -
SovereignXY #65277 KV-1Sel tolom most ha már heavy. 122es howitzer ágyúval meg vagyok elégedve. :) Csak kár hogy nem éppen páncélozott így nem nagyon érzem át azt a heavy feelinget még. :) Talán majd IS-el -
Szerintem sem túl élvezetes, sőt unalmas. A heavy téma jobban sokkal jobban tetszik, bár a kis KV-mat legtöbbször aryk kapják ki, vagy tigrincsek. -
SovereignXY #65275 Én is próbálkoztam artyval e fasz ki van vele. Mire betáraz, mire becéloz. Főleg ha forgatni kella testet akkro kezdődik előlről a cáélzási procedúra. Elmozog a célpont pont mikor lövök áááá -
Néha tologatom Én is az arty-t, főleg mikor már elegem van belőlük. De inkább azért, hogy minden ágat végigtoljak. Most SU-5 van, ha kifogy a 14 lőszer, akkor beírom hogy no ammo, go scout.