A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #65285 Én szeretem az artyt,de szeretem a t44-et is,viszont az én t44-em elvan átkozva,néha egyszerűen félek elővenni,nem az ellenséges artytól féltem,hanem a saját csapattársaktól.Ha lenne arról statisztika hogy hány százalék csatát vesztettem azért mert saját csapattárs arty kilőtt,meglepődnél.Vagy szarrá lőnek ha harcolok vagy megölnek.Nem egyszer volt olyan hogy elmentem megkeresni artyt,megtalálom ráfutok, és bumm meghalok vele együtt mert ezek a buzik odalőnek.Ha elmegyek artyt keresni,és útközben bele botlok valamibe.azonnal hátra arc most már és futás,mert úgyis engem lőnének szét ezek a tetvek.Ilyen is volt nem egyszer.Harcolok valamivel erre odalőnek és engem telibe,elszállnak modulok emberek,és az ellenséges med röhögve megöl,mert lőni se tudok.Komolyan mondom félve veszem elő,van neki vagy 17k xp,pedig már több mint egy hónapja megvan.Szinte csak napi duplázót megyek,vagy ha van platoon,akkor veszem elő.