418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• S1mlis
    +1
  • Szakesz
    Ha nem, akkor nem. A WoT akarata szent, mert 3*3 néha 13. :)
  • S1mlis
    Tehát ,ha jól értelmezem amit mondtál akkor ,ha mostantól xarul játszok (ami igaz is ) akkor mindig nyerni fogok?
    Ezt ki kell próbálni......
  • Tuvok #65510
    A KV kitünő tank ! Most a 34-85 szar:)
  • lammaer
    Tuvi a fő konspiráció mester.

De jellemző rá, hogy szerinte a KV a WOT legszarabb tankja (volt egy ilyen időszaka :) )
  • Tuvok #65508
    Ha jól játszom, akkor kéne hogy a csapat többi része is jól játszon .
    Ha szarul, azt még a többi 14 kompenzálhatná .
    Tehát igen, a WoT tehet arról, hogy örökké olyan csapatba tesz, ami függetlenül 1-5-7-10 játékos jó eredményétől is mindig csak veszít .
  • Szakesz
    Nem árt, ha kerülöd a nagyon közeli összecsapásokat, de ha mégis sor kerülne rá, kicsit mozgasd a tornyot. Ha így teszel, az ellenség(?), legyen inkább ellenfél legtöbb lövése biztos mellé fog menni, vagy le fog pattanni.

Összességében a több HP, nagyobb látótáv, nagyobb ROF miatt megéri feltenni.
  • TDantes
    Gondolod majd jön olyan patch, amitől te ,,Tuvok" mindig nyerni fog? Vicces patch lenne
  • Sippie
    gyorsabb töltés, több hp, nagyobb látótáv. Ne menny közelharcolni és megéri
  • Jammal
    Végre meg lett a torony és a 105mm is t29re. Szerintetek megéri felrakni a füles tornyot a bazi nagy gyenge pontokkal?
  • S1mlis
    Biztos , hogy a WoT tehet a vereségeidről?
  • Tuvok #65502
    Két patch kijött amíg nem játszottam, reméltem hogy kijavítják, hogy nem lehet nyerni, de nem . :( Ma eddig 2, azaz KETTŐ győzelem társult 29 vereség mellé, bosszantó ez még mindig .
  • Nazarov77
    bővebben:

http://game.worldoftanks.eu/news/notifications/multicluster-technology
  • magyi76
    tudom sajna hogy nem sokkal talakozom de proba cseresznye, egyelore itt vagyok, tehat ide reggeltem...
    De amit irtal az tetszik tehat ha haza megyek majdan akkor az accomat atvihetem az EU szerverre.
  • Nazarov77
    Szerintem nem sok magyart fogsz találni aki USA szerveren van, hogy kerülsz oda? Vagy kint laksz usában vagy környékén? 7.0ban majd átjöhetsz EUra is.
  • magyi76
    sziasztok!

keresek olyan embert aki szivesen jatszana velem platonban, USA szerveren
    Tier 8-as szintu tankkal.
    (Termeszetesen feltetel hogy USA szerverre legyen reggelve)
    Nick nevem :magyi
  • VanDaal
    Ha az ember véletlenül be talál kékülni, meddig marad az?
  • bgabor
    Igen, ennek háromnak a beszerzésén én is rajta vagyok. :D
  • ilsalon
    Akkor igazából nem ismered azt amiről beszélünk. Sokan kifarmolják a tier10-es gépet, de idő hijján nem tudsz annyi creditet farmolni. Egyrészt a megvásárláshoz, másrészt a fenntartáshoz. Egy jó kör lőwevel kitermel három négy kláncsatányi creditet, ami pont belefér a szünetbe.
  • Gunslinger
    Mert még nem próbáltad. Tier 8-9-től az igazán nagy fun, mert ott már többnyire csak alattad vannak, nincs anyázás, hogy 3-4 tierrel nagyobbak ellen kell menni. Mondjuk már t7-ben is van sok nagyon élvezhető játékszer, pl. T29, VK3002DB, T25 AT és én a Tigert is idesorolom.
  • bgabor
    Hát ha neked ez jött le a hozzászólásomból, az sajnálatos.

Amúgy nem játszom high tier tankal, se CW-t. Tier7-től fölfelé nemnagyon látom értelmét a cuccnak, engem legalábbis nem szórakoztat.
  • TDantes
    Látom elindultál amcsi TD vonalon. Vagyis nem soká meglesz a T95 is, a Jagdtiger és Objcet mellé?
  • Adjunktus
    Egyszerre lőttük ki egymást.:)
  • Szakesz
    Pzkpfw 38 (t)-vel vagy egyszerre lőtték ki egymást, vagy még az utolsó másodpercekben leégett az egyik. :)
  • atee73
    Hmmm ezek szerint mindem premes buzi....akinek meg prem tankja is van az meg foleg......Hat akkor elnezest kerek toled hogy mertem venni (3 is van)
    De hat te vagy annyira skilles hogy napi 2-3 ora jatek mellett( amit szinte vegig CW-n es gyakorlo csataban toltesz) eltudsz tartani 2-3 CW szintu tankot es gyakorlo meccseken 20k kat ellovoldozol es a szemed se rebben.
    Ezek szerint en nem tudtam felnoni a te szintedre ,nekem sajnos neha nehez eltartani a cw s jarganyokat ezert szuksegem volt a prem tankokra. Mivel a masik lehetoseg az lenne hogy minimum megegyszer annyit kellene farmolnom kis tierben hogy ezt megtehessem csakhat azert melozni is kell jarni ( nekem legalabbis onnan jon a penz).
    Ha esetleg megmutatnad nekem is a hatalmas jatek tudasodat akkor ugyanezen a neven megtalalsz a wotban is ;-)
    En nem szegyellek tanulni a jobbaktol......
  • Pales27
    Hogyan halt meg mindenki? :) Az utolsót felgyúltották mielőtt meghaltak?
  • Adjunktus

Érdekes csata volt.
  • S1mlis
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2011. október 3. 16:09:47
    Jármű: T-50
    Szerzett tapasztalat: 1 732 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 12 337
    Csatában elért Achievement: Top Gun

Voltam ebben a körben :
    - idiot
    - lamer
    - noob
    - camper
    - cheater
    - stb.. stb...

Pedig csak tettem a dolgomat.
  • DummyBoy
    Ez a Löwe áremelés előtt volt igazán jellemző: Általában az a csapat bukott, ahol több volt a Löwe ...

Bétában a T54 volt ilyen ... Ha 6 db T54 volt egy oldalon, akkor tuti bukta volt ... (Elindultak 6-an 6 irányba, és egyesével szétkapták őket ...)
    Viszont ha 3-as platoon, akkor meg tuti nyertünk :)
  • lammaer
    Ez is jó meglátás. Csak tudod, itt sokakban él a "játék direkt engem szivat, mindig engem rak a noob csapatba és mindig csak az én lövedékeim tűnnek el/sebeznek 0%-t/pattannak le" világkép, ezért minden béna lőwés csak és kizárólag az ő csapatukban lehet.
  • PetiPetiHUN
    Ez igaz de ugyan úgy kerülhet az ellnefélhez is a Löwés tanulóvezető és akkor viszont hozza az xp-t. Nem hiszem hogy a match-making iq szerint is szelektálna és így kár azon nyafogni hogy mindig én kapom a hülyéket.
  • lammaer
    Különben 1-2 hónappal ezelőtt nálam is volt olyan beidegződés, hogyha megláttam hogy az egyik oldalon a 3 TOP tank prémium a másik meg nem prémium, már fogadtam is rá hogy a prémesek fognak veszteni. És akár még be is jött nagy eséllyel.

Manapság már nem jön be, még meg is dícsértem nem egy prémtankos embert mert tökélesetesn jól tolta a tankjával. Vagy felnőttek a feladathoz (merthát ugye nem kvantumfizikai bonyolultságú a játék) vagy már a prók is tolák prém tankkal

(mint pl Hell, a pattonkirály, akinek jó egy hete már van egy kisebb étteremre való kínai legénysége is egy bizonyos tankban).

• DummyBoy
    Hehe :) Pont ugyanezt akartam írni neked :)

Lowe-t direkt nem írtam, egyszerűen nem hiszem el, hogy annak a papírforma szerinti páncélzata van :) Valahogy a bétás amcsi tankok esete rémlik nekem róla ...
  • Hypo #65480
    :))
  • lammaer
    +1, nálad a pont.
  • DummyBoy
    De ez nem így jön le ...

Egyvalamit viszont elfelejtenek ezek az emberek:

Ha megyek egy szar kört, és vesztünk az x kredit (Igaz, plusszos ...)
    Ha megyek egy szar kört, de nyerünk akkor az már 2x kredit ...
    Ha egy jó kört bukok, akkor az 3x kredit ...
    Ha jó kört nyerek akkor az 4x kredit ...
    Ha qrva jó kört nyerek akkor sokx kredit ...

Hol van abban a logika, hogy gyorsan bukjak egyet? Keresek vele 5-10k kreditet?

Tényleg vannak olyanok, akik megveszik a tankot és nem tudják használni ... Viszont manapság sokkal több b@lfasz E-75 - IS-4 és T34 szaladgál mint mondjuk KV5 vagy Type ...
  • lammaer
    De ez is csak olyan pavlovi reflex...

Mert legalább ugyanannyi gyökér KTs, IS3-as, T32-es heavy driver van mint amennyi Lőwés. Csak azoknak nem trendi beszólni hogy miért fizettek.

"Jórész pontosan az ilyen nagypofájú köcsög hozzáállásuk miatt utálják a prémiumosokat."

Hiába nem tetszik, tökéletes válasz egy olyan ember sirámaira, aki csak azért utálkozik mert valakinek tellik valamire. Mert csavarhatod ahogy akarod, a játék free-ségét azok teszik lehetővé, akik vettek valamit.
  • Pales27
    Szerintem a többség azokat utálja akik megveszik a prémiumtankot és nem érdekli őket, hogy a csapat kikap ők mehetnek akárhogy nekik plusszos lesz a kör.
  • DummyBoy
    Nem feltétlenül itt (Bár most itt jött elő ...) ... Játék közben is sokszor olvasom a cseten, hogy "köcsög prémium ammoval lő" ... meg a "Wallet warrior"-t és társait ...

Olyan ez mint az egyedült rusholó halott heavy szájából a "noob team" ...
  • Hypo #65474
    Nem is vettem eszre hogy premum es nem premium kozott igy megy a harc:))

mondjuk en premium vagyok, de minimalisat koltok ra csak a premiumot, se premium tank gold ammo meg plane nem..de sok garazs hely:)