banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    Hmmm ezek szerint mindem premes buzi....akinek meg prem tankja is van az meg foleg......Hat akkor elnezest kerek toled hogy mertem venni (3 is van)
    De hat te vagy annyira skilles hogy napi 2-3 ora jatek mellett( amit szinte vegig CW-n es gyakorlo csataban toltesz) eltudsz tartani 2-3 CW szintu tankot es gyakorlo meccseken 20k kat ellovoldozol es a szemed se rebben.
    Ezek szerint en nem tudtam felnoni a te szintedre ,nekem sajnos neha nehez eltartani a cw s jarganyokat ezert szuksegem volt a prem tankokra. Mivel a masik lehetoseg az lenne hogy minimum megegyszer annyit kellene farmolnom kis tierben hogy ezt megtehessem csakhat azert melozni is kell jarni ( nekem legalabbis onnan jon a penz).
    Ha esetleg megmutatnad nekem is a hatalmas jatek tudasodat akkor ugyanezen a neven megtalalsz a wotban is ;-)
    En nem szegyellek tanulni a jobbaktol......