418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Desmodromic
    Értem, de szerintem magaddal cseszel ki, ha 50%-al többet kell ezzel a szarral játszanod prémium nélkül!

Csak hülyülök nehogy magadra vedd!
  • Hypo #65592
    Nem mintha nem ertenek sok mindenben egyet, csak halkan megjegyzem en meg olyan gamet nem lattam ahol a community nem arrol szolt volna hogy ez nem jo az nem jo kocsog programozok stb:)) mindig vannak akik sirnak joggal jogtalanul tok mindegy, en csak sorakozni szeretnek neha nehez de inkabb a hulye noobok miatt mintsem a jatek hulyesegei miatt.

Teny hogy mindig az a jo ha tobb egy tipus jatek van a piacon mert akkor van kis versenyszellem, itt ok vannak egyedul....
  • spiczi91
    Szerintem pedig észveszejtő, hogy mennyire nem veszed észre a saját baromságod, majd még aztán másokat veszel elő...
  • Sunrider924
    Csakazertis neked is felveszem a kesztyut, lassuk masodikra kiveri a szemed?
    " "Szerintem uninstall oszt jónapot..." - nincs jelenleg masik jatek amiben ilyen jol neznenek ki a tankok. Amint lessz repul is ez a szar a gepemrol."
    BF3 eleg eselyes mar most is.
  • Desmodromic
    Azt úgy bírom, hogy akik azért nem fizetnek érte, mert a világ legszarabb játéka, azok hónapok óta ide járnak és szerintem napi szinten játszanak vele!
    Itt meg lehet nézni, hogy hány órát toltátok:

http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php

Nekem kb. 40ft/óra jött ki. OMG, de kulák vagyok!
    Na jó befogom.
  • patchaou
    Jót bizony, most már örülök hogy egy ismerőst sem sikerült rávennem a regelésre. Akkor most szólhatnék... elég gáz lenne.

darki81: amíg fel nem raksz rá minden szükségest az a tank sem valami álom. De az általam elért tankok közül a második helyen áll.
  • Priny0
    nekem t-26-al volt eddig a legtöbb killem. 9 kill :P
  • Priny0
    en is erre gondoltam.
  • Faboo
    A PZ38H735-el nem lehetetlen, nekem 10 volt eddig a max, de csak azért mert már nem volt több ellen. :)
  • Sunrider924
    Hehe akkor most jot is szoltam ?
  • darki81
    pont azt a tankot szemeltem ki következőnek :)
  • Sunrider924
    Menjunk sorba:
    "Szerintem uninstall oszt jónapot..." - nincs jelenleg masik jatek amiben ilyen jol neznenek ki a tankok. Amint lessz repul is ez a szar a gepemrol.
    "Inkább az artykat basztassátok, ezredszerre is szívesebben olvasom mint ezt" - az artykat azert basztatjak mert a jatek keszitok telibeszarjak hogy mennyire elkalibraltak oket a jatekban, Ertheto igy?
    "
    Fizetek, mert nincs időm csak napi 7-10 csatára, a kockulás család mellett már nem megy" - detto, csalad nalam is van, de nalam tele a padlas a fejlesztok betas igereteivel amibol semmit nem tartottak be.
    Matchmaking problema az kb 10 honapig tartott amig ugy ahogy elfogadhato? Ne haragudj en ezert nem fizetek meg ha 5 evig tartana is kifaqrmolni az akarmilyen tankot.
    Lowerol annyit, hogy van egy uj jelenseg, amit az utobbi honapban latok, napi rendszeresseggel, indul a csata leglabb 1 Lowe AFK amig vege a csatanak/szejjel lovik, na ez a szanalmas, es ezek utan ne csodalkozz ha a Lowe stigma meg mndig tulsagosan aktiv.
    Kimaradt valami?
  • Torzonborz
    marha egyszerű kideríteni : akinek van ruszki accountja keressen rá a csókára és látni fogja valós e .
  • patchaou
    IGN-nél nekem is átváltott a "renew subscription at the end of the month" on-ra.
    Aki regelt a promo kód miatt nézzen fel és kapcsolja offra különben fizetni fog!
  • darki81
    photo shop :D
  • sanya01
    "félkész katyvasz, vacak, meg sem közelíti a lécet, bugos lószar, definiálhatatlan, amatőr"...s.t.b.

Szerintem uninstall oszt jónapot...

Hagyjátok már ezt a demagóg prémes-nem prémes vitát.
    Inkább az artykat basztassátok, ezredszerre is szívesebben olvasom mint ezt.
    Fizetek, mert nincs időm csak napi 7-10 csatára, a kockulás család mellett már nem megy. Így is 6 hónap volt mire TigerII és IS4 becuppant a garázsba.
    Fizetek, de nem ugatok, hogy belőlem élne bárki is.
    Amíg nem fizettem, nem ugattam a köcsög prémesekre. Az Ő (mi) bajunk.

Jaja, Löwét is vettem, szeretem is, elviselem, hogy néha eleve előítélettel fogadnak egy csatában.

Tényleg szánalmas...
  • spiczi91
    Pz38H, simán képes 6-7-8 killre, azzal lehet ilyet mákolni.
  • Priny0
    Ezt láttátok? Ez mennyire lehet igaz? Szerintem fake.
  • DummyBoy
    IS-3 témában: Ha fent van az IS-ről a nagyobb motor, akkor felmegy rá a BL9 lánctalp nélkül is, de csak az üres tankra!!! (RAMMER, GLD mellett már nem!!!)

Valamint úgy is felmegy, ha felrakod a 2-ik tornyot, az 2 tonnával könnyeb mint az alap ...

Szóval ha IS-ről megvan a motor, akkor a következő lehet a BL9, de ha mást is szeretnétek rárakni akkor Torony és utána BL9 ...

A torony és a felfüggesztés ugyanannyi XP ugyan, de a torony ad plusz védettséget oldalról, elvileg pattogósabb, valamint + HP és + 20m látótáv ...

Mindezek ellenére nekem nagy mumus az IS3 ... egyszerűen nagyon béna vagyok vele ... :( Nagyon nem fekszik ... hetente egyszer lepattan róla egy Leopárd lövése és nagyjából ennyi , hogy emlékezzek arra, hogy ez egy pattogós tank ...
  • Sunrider924
    Ha nem gond, en is hozaszolnek ehez a "kocsog premiumos temahoz" mert amit lammaer kihozott belole az is erosen meg van csavarva: ez a jatek egy definialhatatlan katyvasz, mert MMO-nak keves a 15 vs 15, arcadenak tulsagosan szimulatorkodni probal, de szimulatornak tulsagosan arcade, egy felkesz katyvasz amit amator garazsprogramozok dobtak ossze es van pofajuk ezert a felkesz vacakert penzt kerni. Lehet ezt magyarazni akarhogy attol ezek meg tenyek maradnak. Namarmost, kinek a pap kinek a pap kecskeje, ergo vannak emberek akiknek semmi se draga es penzt olnek ebbe a jatekba, ok. De a jatek f2p-nek definialta magat amiben benne van hogy aki eleg ertekesnek iteli az peznt ad erte. Ennyi. Innentol kezdve mindenkinek az ertekitelete dont, de senki nem lessz az en eltartom csak mert o "adomanyozott". Ha en is ertekesnek itelnem, en is fizetnek erte, de nalam ez messze meg se kozeliti a lecet. Amint azt mar maskor is szovatettem, azok akik ezert a bugos loszareret penzt adnak gyakorlatilag megerositik a fejlesztoket abban a hitukben, hogy erre a termkre igy is van kereslet, nem kell ezen nagyobb valtoztatasokat (munka) eszkozolni hiszen igy is viszik mint a cukrot. Ezert es csakis ezert en nem tekintem jo szemmel az "adomanyozokat". Most ne menjunk bele hogy ki milyen indokkal bujik ki a fizetes alol, engem ez az elgondolas vezerel, hajlando lennek fizetni egy valmailyen szinten minosegi szolgaltatasert de ez nem az.
    Mas.
    Tegnap felneztem az IGN Prime accomra es dobbenten lattam hogy a trial accountomon aktiv a "renew subscription at the end of the month" opcio holott 100% biztonsaggal tudom hogy kikapcsoltam ugy ahogy arra Nazarov felhivta a figyelmemet. Nem panikkeltesnek szanom, nem is ertem hogy mi tortent, de lehet nektek se artana szejjelnezni.
  • patchaou
    Lesz ez még jobb is. Viszont tier 2-es tankkal nem lehet lóvét gyűjteni. Ha a német ág tetszik akkor célozd meg a pzIV-et. Ha elérted és felszerelted, akkor szépen hozza a lóvét, és öröm vele játszani. Főleg ha nem alulra rak.
  • SovereignXY
    Azééé de buiz emberek vannak. Kv-1sel véletlen neki megyek csapattárs Is-4nek. Erre rám lő. leestem vagy 30%ba :( anyádat mondom
  • darki81
    a 4-es tankommal semmit sem érek, de a 2-esnél nem dob be brutál monstrumokat, és így már lehet killelni :)
  • Hypo #65570
    erdekes, milyenek lesznek meg?
  • darki81
    OKÉ :)
  • lammaer
    Frissült a FAQ, van benne "mit tegyek fel először" meg "kiléphetek e a csatából" fejezet :)
  • lammaer
    Jaja, így lehet 2-3 ágat is egyszerre húzni.

Javaslom hogy ugyanannak a nemzetnek a heavy/TD/medium ágát húzd egyszerre, akkor lesznek olyan részegységek amelyeknek a kifejlesztését megspórolhatod (ágyú, motor, rádió) mivel ha kifejleszted az egyiket a medium tankon, akkor egyes heavyknél (amik ugyanazt használják) már nem kell.
  • darki81
    oké, köszi :)
    Akkor ha kipurcanok, kilépek és már indulok is egy másik csatába egy másik tankkal :)
    thx
  • lammaer
    Igen. De mostmár beírom a FAQ-ba :)
  • lammaer
    Én szinte mindig balra megyek ott... jobb oldalt nem szeretem, ott semmi lehetőség a manőverezésre, azt ha jön szembe vmi dózer (KT, Lőwe vagy vmi dömper TD), semmit nem lehet fele kezdeni.

Úgyhogy én vagy bal vagy közép mindíg.

De azért durva XPt kaptál egy KV1S-ért meg egy maus meglövésért? Szétverték az artyk őket amíg spottoltál vagy mi a csöcs?
  • darki81
    Ha az elején kilőnek, és elhagyom a csatát, és indítok egy másik csatát egy másik tankkal, akkor megkapom az előző csatából származó pontot és ezüstöt?
  • bodit
    thx :)
  • Nazarov77
    Az a kör úgy volt hogy 4 T10 volt ellenségnél és Abbey volt, és ott az a divat hogy mondjuk a déli kezdőről nézve a bal oldalra nem megy senki, én viszont általában arra szoktam menni mert egy jó oldal nem értem miért nem mennek oda, és a 4 T10ből 2 arra jött egy Maus és E-100, annyit tehettem hogy kilőttem a KV-1St aztán hősi halált haltam miután a maust meglőttem hevel :D
  • VanDaal
    Engem ebben a szituban egy E-75-tel hozott össze a sors, szerencsétlenségemre. Kicsit azért meglepődtem, mikor az első bekapott lövés után vége volt a körömnek.
  • lammaer
    Neked is ugyanaz mint a 65544-ben írtam. Tessék már egy icipicit használni azt a szürkeállományt, irgumburgum!

Amúgy ha jól emlékszem lánc kell az IS3-ra, mert a BL9 nem megy fel anélkül.
  • lammaer
    Én azt mondanám: ÁGYÚ ÁGYÚ ÁGYÚ, akarod a 200-as pent.

Bár tegyük hozzá, az első ágyú nem nagy előrelépés, a T25 mozgékonysága pedig legendás, tehát végülis csak játékstylis kérdése hogy lánctalp+motor vagy ágyú.

A. Klasszikus support TD-s vagy e, bokorban leskelődő, a többieket támogató? Akkor ágyú.

B. Rohangálós fajta vagy aki nem tud ülni a seggén és ott akar lenni mindíg az akció közepében? Akkor lánc+motor.

Mivel ez egy TD torony nélkül, a B-hez nagyon ott kell lenni, mindíg tisztában lenni vele hogy mi történi körülötted, különben csak szívni fogsz (tegnap sztem 2-3 T25-t is öltem, ilyen rohangálós fajtákat, mivel sikerült oldalba kapni őket, nem figyeltek rám.)
  • lammaer
    Hát nem nagyon... most a T10 ellenem azt jelenti, hogy ott áltál egyszál JPantherben és jött a 4 T10 és megölted/feltartottad őket, miközben a tieitek vagy halottak voltak vagy a térkép másik részén gubbasztottak?

Avagy azt, hogy egy olyan meccsen voltál, amiben voltak T10-ek is :)

• PetiPetiHUN
    Hát ez az hogy belefér a teherbírásába! A alap fegyver hasonmását kell kifejleszteni 16k-ért majd a csúcsfegyó 40k az összesen 56k. És még rámegy egy álcaháló is de a rajta lévő ventit le kell vennem a súly miatt. Vagy a lánctalp (10k) és a motor (10k) után menjek neki ezeknek? Talán az lenne a legjobb ha előbb a jobbik 90-est fejleszteném majd a motor és a lánctalp végül a 105-ös. Ki hogy fejlesztette, azaz a T25-ös mozgékonysága ér-e annyit mint a tűzereje?
  • gvarga12
    valahol a torony hatujjan nem? baloldalt talan?
    egyebkent ja ha nincs szerencsed atjuggatnak mint az ementalit
    en is onshotoltam mar T54-et tornyon elrol igaz Is-7-el
  • bodit
    is-3 hárommal kapcsolatba lenne kérdésem mit érdemes elöször fejleszteni
    menyek rá a bl-9 es lövegre vagy fútómü torony legyen a sorrend