A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #65574 Ha nem gond, en is hozaszolnek ehez a "kocsog premiumos temahoz" mert amit lammaer kihozott belole az is erosen meg van csavarva: ez a jatek egy definialhatatlan katyvasz, mert MMO-nak keves a 15 vs 15, arcadenak tulsagosan szimulatorkodni probal, de szimulatornak tulsagosan arcade, egy felkesz katyvasz amit amator garazsprogramozok dobtak ossze es van pofajuk ezert a felkesz vacakert penzt kerni. Lehet ezt magyarazni akarhogy attol ezek meg tenyek maradnak. Namarmost, kinek a pap kinek a pap kecskeje, ergo vannak emberek akiknek semmi se draga es penzt olnek ebbe a jatekba, ok. De a jatek f2p-nek definialta magat amiben benne van hogy aki eleg ertekesnek iteli az peznt ad erte. Ennyi. Innentol kezdve mindenkinek az ertekitelete dont, de senki nem lessz az en eltartom csak mert o "adomanyozott". Ha en is ertekesnek itelnem, en is fizetnek erte, de nalam ez messze meg se kozeliti a lecet. Amint azt mar maskor is szovatettem, azok akik ezert a bugos loszareret penzt adnak gyakorlatilag megerositik a fejlesztoket abban a hitukben, hogy erre a termkre igy is van kereslet, nem kell ezen nagyobb valtoztatasokat (munka) eszkozolni hiszen igy is viszik mint a cukrot. Ezert es csakis ezert en nem tekintem jo szemmel az "adomanyozokat". Most ne menjunk bele hogy ki milyen indokkal bujik ki a fizetes alol, engem ez az elgondolas vezerel, hajlando lennek fizetni egy valmailyen szinten minosegi szolgaltatasert de ez nem az.
Mas.
Tegnap felneztem az IGN Prime accomra es dobbenten lattam hogy a trial accountomon aktiv a "renew subscription at the end of the month" opcio holott 100% biztonsaggal tudom hogy kikapcsoltam ugy ahogy arra Nazarov felhivta a figyelmemet. Nem panikkeltesnek szanom, nem is ertem hogy mi tortent, de lehet nektek se artana szejjelnezni.