418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Na kezdjünk tiszta lappal:
    eredeti szöveg:

Rate of fire nerf ellenére jó cucc ez a Jagdpanther :D

"Ja és persze nem ez volt a duplázós köröm, hanem az előző ahol a lista legalján voltam és 4 T10 volt ellenem, rendes tőle.

Győzelem!
    Csata: Lakeville 2011. október 4. 7:48:49
    Jármű: Jagdpanther
    Szerzett tapasztalat: 2 284
    Szerzett kredit: 69 142
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter ( Böllér ) Kitüntetés "

Belinkeltem egy jó kört Lakevillen ami csak simán 2284 XP lett nem duplázva, aztán panaszkodtam hogy miért nem ez volt a duplázó köröm, miért az előző rakás szar ahol hamar meghaltam és nagyon sok nagy volt és abbey map volt.

Szerintem érthetően írtam le eredetileg is
  • Hypo #65632
    inkabb jobb hallgatni, bar hozza teszem nehatok jo irasok is vannak itt:) en parbol sokat tanultam.

Na este nyomom tovabb az osszes agat arty kivetelevel:)))
  • DummyBoy
    Szerintem direkt trollkodsz ...

Segítek egy picit ... elnézést, tévedtem, mikor én megismertem az MMO-t mint fogalmat, akkor még Orientedként indult ...

De a Massively Multiplayer Online szabakból melyik nem igaz a WoT-ra? Egyszerre játszik több ezer játékos, ebből 15v15 kerül ugyanabba a csatába ... (Mellékesen megjegyzem számomra ez volt az egyik legvonzóbb része ...)

Akkor a Wow/L2/Aion is csak akkor MMO, mikor 100-an vannak egyszerre? A 8 fős insták/rédek (Vagymik) esetén nem MMO? Vagy amikor egyedül - kiscsapatban grindel az ember? (Nemtom, Wow-ot csak meglestem, L2-ztem régen keveset ...)

Itt keményen elvérzik a gondolatmenet ...

Felnevettél a mondatomon? Mit nem értesz rajta? Segítsek és elmagyarázzam? Ez nem az én szellemi érettségemet kérdőjelezi meg ... (Aminek viszont semmi köze nincs a valós életkorhoz ugyebár ...)

Te csak játszol - ezért nem kell fizetned. Nekem ugyanannyi XP és kredit eléréséhez 33%-al kevesebb csata kell ... Ezért fizetek.

Ezen mit nem értesz?

@bgabor: Keresd már vissza a HSZ-t, az egész flém egy normális postból indult, amire TE - messzemenőleg tökéletes és feddhetetlen és természetesen ezen felül még PRÉMIUMNÉLKÜLI - elkezdtél trollkodni meg flémelni ...

A fogyatékosságról meg annyit, hogy úgy emlegesd fel, hogy SOHA ne kelljen személyesen is találkozz azzal hogy mit jelent ez a szó valójában ...

Ha meg a saját szavimmal kellene jellemeznem a dolgot, az valszeg moderálva lenne ...
  • S1mlis
    Kössz a válaszokat.Kezdek megnyugodni,bár kezdünk jóbarátok lenni a kis Tigrissel.Azért könnyes búcsut nem fogok tőle venni.

Lassan nem merek képet feltenni mert mindig csalok

Max Zoom - Madártávlat
  • Gunslinger
    De az az érdekes, hogy ha ez a téma van te valahogy mindig felbukkansz savazni. Ebben a topicban gyakorlatilag csak erre korlátozódik az aktivitásod. Sorry, de ez így van.
  • lammaer
    Gábor, te még mindyg eltartott kategória vagy, csak tudd :)
  • Torzonborz
    kicsit vegyél vissza magadból.
  • lammaer
    Pedig 2 hszben volt szó FAQ updatéről. Értem hogy neked nem hasznos, de globálisan azért vehető hasznosnak nem?

Sőt, segítettem kezdőknek is, további 2 hsz. Negatív vagy :)
  • Desmodromic
    Úgy vagyok a high tier prémium tankokkal, hogy ha látom az elején, hogy klán tagok, akkor minden oké, csak a credit miatt tartják és jól fognak menni.
  • bgabor
    Bocsi, de az egész flémhullámot az indította be, hogy az egyik fogyatékos prémiumos(Torzonborz) benyögte, hogy mi csak ne szóljunk, mert a prémiumosok tartanak el bennünket. Ilyen agresszív, vérostoba hozzászólás után ne számíts túl sok pozitív reakcióra.

Egyébként sokan vannak (én is), akik barakk és garázsslotért szereztek be aranyat, de nem prémiumosok, akkor ők is "ingyenélő eltartottak"? Ugyanmár.
  • LSSAHPAUL
    Bakker, nem is emléxek olyanra hogy itt a wot-sgén egy nap 2 hasznos hsz is legyen,(az ign-téma, és a hányórát toldtad cucc) ráadásul még nincs vége a napnak! :)
  • Gunslinger
    Végigrágtam a Terms of Service-t, elvileg ha kikapcsolod már nem kapcsolják vissza.
  • lammaer
    Feladom, már nem bírom követni :)
  • Torzonborz
    na mert aztán a nem prémiumos heavykben nem lehet látni bénázó emberkéket , ugye ? ez teljesen független ettől. csak ugye a Löwe-ben ez jobban szemet szúr az embereknek.
  • lammaer
    Mondom, én jó ideje nem tapasztalom hogy a prémium T8-ak sokkal gyökerebbek, passzívabbak vagy bármi másban eltérnének a nem prémes T8-aktól.

Az hogy a T8 gyakran top tier - igaz ez mindre.
  • Nazarov77
    Összekevered a dolgokat én korábban 2 körről beszéltem, belírtam a kapott xpt és pénzt egy jó körért, sima kör 2200 jött, utána panaszkodtam hogy miért nem ez volt a duplázó, hanem az ez előtti kör ahol utolsó voltam a listán és volt egy valag T10, azért a körért kaptam nyamvadt 1100 XPt duplázva :)
  • Sunrider924
    Csak hogy tisztazzuk, a walletwarrior nalam azt jelenti hogy penz kell neki hogy nyerni tudjon, ugye a Lowe meglehetosen sokszor top tier, es az ilyen pancserek miatt az egesz csapat megszivja. A jate eleve kaotikus, senkinek nem hianyzik a csapatba egy benazo heavy, johetett volna a helyere valaki aki jatszik is nem afk/kampel/stb.
    Igy igaz, a jatekot a premiumosok tartjak fent, de a premiumosok is azok akik ebben az allapotban tartjak, de errol mar vitaztunk korabban is :P
  • lammaer
    Nemtom, én nem tapasztalom ezt csak és kizárólag L$wére. Sőt, ugye a többség arra panaszkodik, hogy a lőwék ész nélkül támadnak.

Ez kezd lassan "van sapka / nincs sapka" szitu lenni.
  • Oddball29
    oO 120 mm T53-al ementálivá lövöm szemből és S-70-es pattog?
  • bgabor
    Teljesen igazad van, én is hasonló véleményen vagyok.
  • hellokitty92
    Am tigrisnél minden jobb lehet, ha a kv-nak lenne 1200 hp-ja, már az is jobb lenne nála:D
  • Oddball29
    Löwét én azért nem szeretem, mert sokan használják túl passzívan, inkább TD-ként nem pedig támadó fegyverként. Amíg a Campyhidicus Lowecus várja a sült galambot, addig a másik oldal területre menő nehéztankjai letapossák a kisebbeket, és eldöntik a csatát. Ez főleg max. T8-as csatára igaz.
  • Sunrider924
    Maradjunk annyiban hogy van akivel vankedvem vitazni, de te nem az vagy. Megnezem az alairasod es hanyok. Hanyagolj koma, jo?
  • hellokitty92
    Óriási előrelépés lesz, legjobb tier8-as heavy tank, pontos ágyú, remek frontpáncél amiről még az is4-7 is gyakran pattog az s70-el. Tűzoltó, med és rep kit kötelező benne, mert a ha megdobnak kaviccsal már akkor is bedöglik majd valami rajta.

Végsebessége sajnos nem túl nagy, de fullosan kiváló a gyorsulása és a fordulása.
  • Sunrider924
    5 eve van aktiv wow accountom, alapjatektol kezdve az oszes kiegeszitoig mindent megvettem es a havidijat is fizetem, mai napig is aktiv. Azt hiszem erre a kerdesedre ezennel valaszoltam.
    Massively Multiplayer Online, es nem Oriented, es 30 jatekos az minden csak nem massziv,jahogy majd egyszer lessz 30 vs 30, talan, a mikulas majd megmondja...
    Ezen a mondtaon felrohogtem, te ezt komolyan igy gondolod? megharagszol ha megkerdem hany eves vagy ezek utan?;
    "
    A fejlesztők nem kérnek pénzt azért hogy játszhass. Azért kérnek pénzt, hogy kevesebbet kelljen játszanod."
    Pnzer General 2-vel kezdtem, aztan Afrika corps , Codename Panzers vegul Panzer elite action, es itt jottem ra hogy kulso nezetes piff puffnak is bejon, nem muszaly strategia legyen. Erre jott a WoT, nem kis elorelepes, de a fejlesztoknek a mezesmadzag a fontosabb. En igy latom.
  • lammaer
    Mi ez a hax már megint? Linket :)
  • lammaer
    @Sun - nálam az veri ki a biztositékot, ha vki lekulákoz/leszól vkit aki pénzt költ a játékra. Annak igenis a képébevágom, hogy eltartott, mert ez a hozzáállás azt érdemli.

Amúgy meg, továbbra is fenn kell tartanom: ha nem lenne a fizetős réteg, nem menne a játék. Tehát a játékot a prémiumosok tartják fenn.

• Priny0
    köszi
  • spiczi91
    Ha ez vigasztal én is emlékszek rád, még mindig akkora barom vagy mint voltál, csak újabban megszeged az "én ezentúl RO vagyok" szabályodat.
  • Desmodromic
    Tallóz> bemásolod ezt: %APPDATA%> wargaming.net könyvtár> WorldOfTanks könyvtár> dossier_cache könyvtár> az itt lévő fájlt megnyit> go
  • Oddball29
    Eléggé, a Tiger II-t végre igazi nehéztankként lehet használni.
  • S1mlis
    Hellokitty92 a Tiger után a Tiger II nagy előrelépés lesz?
  • DummyBoy
    Egy apró megjegyzés: Az MMO jelentése Massively Multiplayer Oriented ... nem pedig az hogy "Minimum Másfélezer Ork" ...

Árkádnak árkád, szimulációhoz semmi de semmi köze nincs ...

A fejlesztők nem kérnek pénzt azért hogy játszhass. Azért kérnek pénzt, hogy kevesebbet kelljen játszanod.

Ezek a tények. A verziószám 0.6.x ... Asszem ez mindent elmond. Tény hogy tele van buggal, de mivel nekem van egy rakás orosz játékom, így tudom, hogy ezek a garázsprogramozók nagyon profik, csak lassúak mint a bűn ...

Harci repülőszimulátorból pl: csak orosz van ... És ők is garázsprogramozók, az egyik garázsban nekünk írnak játékot, a másikban pedig az amerikai légierőnek ...

Minden szar pénzbe kerül ... a fejlesztés is. Pistike kedves kék szeméért nem fog senki serverparkot meg programozógárdát fenntartani. A Beta bebizonyította, hogy ez a játék életképes, megérte bele pénzt fektetni ... Most már kell, hogy ebből jusson visszafelé is.

Az hogy valaki akar - tud, vagy nem akar - nem tud fizetni érte az mindenkinek szíve joga. De ezért ne legyen már utálkozás ...

Mi lenne ha havidíjas lenne?

@Tankos játék: azért van egy pár tankszim a piacon, párnak a grafikája sem rosszabb mint a WoT, de azok szimek + sokszorennyire bugosak. Tankos játék is akad, de azokban mást is lehet csinálni (Arma-k, BF-ek, stb ...)
  • Tusy
    - vasárnap még OFF volt, meg most is az. Bár én 09.28.-án regeltem IGN-n, majd figyelem őket a hónap lejárta előtt
  • S1mlis
    Madártávlat - kicsit áttekinthetőbb.
  • Priny0
    melyik fájlt kell betallózni?
  • hellokitty92
    Azzal a tankkal csak egy kis mázli kell, h összehozhass egy ilyen csatát, nagyon op járgány. Nekem pl db-vel van 13 killem, de sokan vannak még a fórumon akik 12-11 kill-t is összehoztak magasabb szintű tankokkal.

Csak mázli kell hozzá:)
  • Sunrider924
    Amint a wot oldal elfogadta a kodot en azonnal toroltem a paypal accrol a kartyat, ennek ellenere tegnap az emlitett meglepi fogadott, es ezek szerint nem csak engem.
  • Sunrider924
    Szerintem az az eszveszejto, hogy ha neked a szemellenzod nem engedi felfogni a mondandomat, akkor a trollkodas azert meg mindig befigyel. Emlekszem rad betabol kispajtas, ehez mit szolsz? akkor is ilyen ritka ertelmeseket birtal benyogni szigoruan ugyelve a tobb mind 10 betus mnimum korlatra...
  • Gunslinger
    Én kettőt regeltem náluk, egyiknél sem kapcsolták vissza, de töröltem is a bankkártya és paypal adatokat. Más kérdés, hogy vajon tényleg törli-e. Lehet ti nem töröltétek és ezért bepróbálkozik, csekkoljátok légyszi, hogy igazam van-e.