banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Szerintem direkt trollkodsz ...

Segítek egy picit ... elnézést, tévedtem, mikor én megismertem az MMO-t mint fogalmat, akkor még Orientedként indult ...

De a Massively Multiplayer Online szabakból melyik nem igaz a WoT-ra? Egyszerre játszik több ezer játékos, ebből 15v15 kerül ugyanabba a csatába ... (Mellékesen megjegyzem számomra ez volt az egyik legvonzóbb része ...)

Akkor a Wow/L2/Aion is csak akkor MMO, mikor 100-an vannak egyszerre? A 8 fős insták/rédek (Vagymik) esetén nem MMO? Vagy amikor egyedül - kiscsapatban grindel az ember? (Nemtom, Wow-ot csak meglestem, L2-ztem régen keveset ...)

Itt keményen elvérzik a gondolatmenet ...

Felnevettél a mondatomon? Mit nem értesz rajta? Segítsek és elmagyarázzam? Ez nem az én szellemi érettségemet kérdőjelezi meg ... (Aminek viszont semmi köze nincs a valós életkorhoz ugyebár ...)

Te csak játszol - ezért nem kell fizetned. Nekem ugyanannyi XP és kredit eléréséhez 33%-al kevesebb csata kell ... Ezért fizetek.

Ezen mit nem értesz?

@bgabor: Keresd már vissza a HSZ-t, az egész flém egy normális postból indult, amire TE - messzemenőleg tökéletes és feddhetetlen és természetesen ezen felül még PRÉMIUMNÉLKÜLI - elkezdtél trollkodni meg flémelni ...

A fogyatékosságról meg annyit, hogy úgy emlegesd fel, hogy SOHA ne kelljen személyesen is találkozz azzal hogy mit jelent ez a szó valójában ...

Ha meg a saját szavimmal kellene jellemeznem a dolgot, az valszeg moderálva lenne ...