418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Azt még megértem, de 1 tier különbséggel már ne platoonozzak a haverral?
    Másik oldalt volt 2 T50 annyit talán ér a PZ4 fullosan
  • Rue East
    egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a hozzászólást komolyan gondoltad
    egy csaló megunja, hogy "tele van firkálva az egész monitor", meg "nem szép ez a csalás"? mivan?
  • ilsalon
    Bröm-bröm, és gurulsz serényen elfelé.
  • DoctorStryker
    Én is kilövöm aki Ltraktort kategóriájú tankot hoz be egy tier10+ csatába. Azt a helyet egy "értékesebb" nagyobb tierű csapattárstól veszi el. S olyan mintha az elején egyel kevesebben lennénk mert a kis tierű ember nem fog bevállalni egy lövés se, nehogy egy másik nagyot ki lőjék.
  • Tusy
    b. vonulj vissza, keress más célpontot

- KV-val ezt hogyan?
  • Pales27
    e8-al ment haver én meg a pz4et akartam leduplázni, platoonba voltunk, berak t9 ellen.Fél perc nem telik el a saját E75 kilő. Sokat nem tudtam volna hozzátenni de ennél biztos többet, nem értem az embereket.
  • Looserke
    http://www.youtube.com/watch?v=QrcCpBcRs14
  • ilsalon
    Szerintem kár volt kivenni. Pár beszopattyú után, már mindenki serényen változtatta a helyét. A kiszínezés is csak egy darabig lett volna érdekes, amíg meg nem unod, hogy tele van firkálva az egész monitor. Én legalábbis azt láttam, hogy marhára nem szép ez a csalás.

A tankok gyenge pontjait jelző skin is pár napig érdekes, amíg meg nem látod az első színes ferdit, meg maust. Utána sebesen szeded lefelé, mert ugye vagy röhög, vagy vezet.
  • Gunslinger
    Tracer, nem tracert. Nyomjelző lövedékek csíkja, ezt a csíkot húzza maga után a lövedék a játékban.
  • DoctorStryker
    nagy vonalakban:
    jelzi honnan jött a lövés
  • S1mlis
    Vicces ez a Tiger II.
    Minden bekapott lövésre elszáll vagy a torony vagy a puska,hiába forgatom össze vissza.
  • SovereignXY
    Emberek. Mi ez a sokat emlegetett tracert???
  • DoctorStryker
    így szokott lenni és amikor beírod h megmondtam... Erre neked esnek és fogd be a szád.

• DoctorStryker
    Mivel ált. szakaszba viszem és a társaim vagy jagtiger vagy E-100 v is4-7 s mindig mögöttük vagyok, mivel papírtestű tankkal nem a legegészségesebb elől lenni...

Amúgy tegnap rámentem egy E-100ra mert már mind1 kategóra voltam 1000hp körül.. beszorítottam, megöltem az összes lövése lepattant. Nem lehetett nagy ész mert a lövegpajzsot lőtte.

Maus, E100 nagy lomha dögök. Sosem fogok velük szemtől-szembe kiállni. Jó nekem a távolsági hadviselés. Mire már közel jön addigra már több modulja romokban hever.
  • Gunslinger
    Olyan nekem is volt.

De az előzőnél az az érdekes, hogy összesen volt 7 kill a csatában, ebből 6-ot én lőttem és majdnem az összeset 100%-ról. Úgy kezdődött a felállás, hogy kapásból vagy 5-6 tankunk AFK volt az első 5 percben, a két T-50 scout platoonban gondtalanul gurult be a bázisunkra, senki senkit sem zavart, hogy indulás után két perccel már foglalnak, nekem kellett visszagurulni IS-4-el és egyenként kilőni őket, brutálisan beleszart a csapat a játékba.
  • Adjunktus
    Ha veled szemben jön ugye,akkor nagy valószínűséggel veled is foglalkozik.
    Márpedig 1v1-ben egy Maussal vagy E-100-al neked nem igen van arra időd,hogy HE-vel puhítgasd,mert szétkap mint hülyegyerek a mikulás csomagot.
    Főleg nem a T30 tűzgyorsaságával.
  • lammaer
    Jaja, fullosan jó farmtank. Törékeny, de az ágyúja (138 pen) már sokmindenre elég lesz.
  • DoctorStryker
    A T30 tankomnál is van 10db HE lőszer ha E-100 vagy maus jönne velem szemben. Egy kicsit megpuhítom, hogy ne legyen túl sok élő személy benne utána jöhet a normál.
  • darki81
    oké köszi, akkor ezt fogom tenni! :)
    mondták itt hogy jó lesz majd ez a tank, csak rá kell pakolni ezt meg azt :)
  • mijki
    Az enyém 11kill/vereség. Fogtam is a fejem rendesen.
  • lammaer
    Ja, alapágyús PZIV-nél viheted a HE-t, alig rosszabb a páncélátütő képessége mint a HE-nek (43 vs 38 mm), tehát akár lehet az a fő lőszered.

De pl ha már megvan a 7,5 cm KwK 40 L/43, ott már jelentős a különbség, ott HE csak végszükségben.
  • lammaer
    Milyen tankról van szó...?

Amúgy meg - ahogy FAq-ban írtam is - érdemes AP/HE lövedékeket is vinni. Ha nincs esélyed APval sebezni, akkor:

a. próbálj meg az ellenfél oldalába/fenekébe kerülni

b. vonulj vissza, keress más célpontot (erről el szoktak feledkezni sokan, pedig sok esetben le lehet lépni ha zúl nagy falat jön szembe, vagy legalábbis húzni az időt amíg nm jön vmi nehézfiú segíteni)

c. lőj HE-vel, de ha éppen nagyon páncélozott, sok kárt nem fogsz okozni. Nem véletlenül írtam ezt utolsó opciónak.
  • darki81
    PzKpfW IV a neve a masinának :)
  • darki81
    Van most ez az 5-ik szintü alap tankom, még alig van rajta ez meg az, és a páncéltörő lövedékkel senkit sem tudok sebezni , pedig a lánckerekét is lövöm, meg a hátulját ha úgy adódik.
    Lehet érdemesebb lenne a robbanó lövedég, amíg ilyen gyenge az ágyúja?
  • Wlanseraf
    Rekordom a 8 kill/vereség:))))))))))))))))
  • Gunslinger
    No comment...

• kiskami
    Sokan mást használnak, de nem feltétlenül gyárit másikat, hanem modot. Pl. történelmileg hű kinézetűt vagy sniperkedést segítőt. Én csak olyan modot raktam fel, ami leveszi a sniper módban a fekete keretet (csíííterr).
  • Adjunktus
    Azt már én is észrevettem,hogy ha egy tank már éppen hogy csak létezik hp szempontjából,akkor életbe lép egy amolyan utolsó esély szerű dolog.
    Lehet,hogy bizonyos esetekben kap rá lepattanó bónuszt vagy mit tudom én.
    Rengetegszer lepattan,vagy 0 hp critical,vagy mellémegy a lövés amit ilyen pár %-os tankokra lövök és már csak a kegyelem döfés hiányzik neki.
  • Attiska
    Most nekem is van egy hetes prémiumom, és mintha tényleg kevesebbszer lenne lepattanó...
  • ilsalon
    Átugrotta a genyó.
  • Oddball29
    Nálam a csúcs az volt, amikor tarackos Jumbo-val próbáltam lerohanni egy sérült Panthert, menetből rálőttem stabbal, és aláment. Nem mellé, nem fölé, alá...Elment a két lánctalp között az alváz alatt.
  • DummyBoy
    Mint említettem azért mert elb@sztam :) Haverom is ezt mondta TS-en ... csak közben megjött az erősítés, én meg azon dolgoztam, hogy ne tudjanak rám lőni, de én még tudjam az IS4 popóját ... (Elkapott a tipikus "büszkef@sz" hozzáállás - Úgyisátlövömaqrvaxxxxxxxxxx ... de nem ...) Végülis megérdemeltem ... De akkor is érdekes volt ...

Mondjuk HE-vel is lehet 0%-os "kritikált" lőni ...

Erősen gondlkodom azon, hogy lecserélem a játék hangjait oroszra, és akkor nem fog idegesíteni, hogy baromságokat beszél, mert egyszerűen úgy sem értem majd mit mond :)

@5 méteres lövés: Pár napja el voltam ájulva mekkora sznájper lett a Su100-asom ... A világ végén is ellőttem vele a légy f@szát ...

Egészen addig, amíg egy domboltal mögött vártam egy előbukkanó tigrist ... volt 200 HP-ja, de én meg nem tudtam tolatni, mert ott meg kilőttek volna ... Bejött elém, teliképernyő ... TŰŰŰZ ... még a világból is kilőttem ... persze a Tigris ki is lőtt kapásból.
  • Pales27
    Nekem bevált :) és szerintem egyszerű is. 5 méterről ritkán lövök mellé, bár volt már rá precedens :)
  • Oddball29
    Khmm...Ez így most mit jelent? Lesz akkor counter-arty, vagy sem?

"Tracers will be partially returned in v0.7.0:
    - for arcade/sniper mode: tracers from enemy tanks that are both nearer than 445 meters from player's tank and within 25 degrees from gun's direction will be displayed in addition to tracers that are displayed in current Game Client version.
    - for SPG mode: tracers from enemy SPGs that are within player's view screen will be displayed in addition to tracers that are displayed in current Game Client version."
  • Gunslinger
    1, Amerre akarsz. Nézd meg a tech tree-t, hogy neked mi a szimpatikus.

2, 50%-onként lépnek, ha 100% + 3x 100% a többi skill, akkor lesz százados. Jelenleg az őrnagyi rangot nem lehet elérni úgy tudom, csak majd ha lehet skillt resetelni és jönnek új skillek.
  • Gunslinger
    Nem olyan egyszerű ám az, AP-val lepattansz, HE-vel tuti mellélősz 5 méterről is. :-)
  • Attiska
    Lenne két kérdésem.

1. Nagyjából egyszerre húzom a PzIII/IV illetve a PzIV ágat. Innen merre érdemes menni? A VK3601(H)-t mindkét ágról el lehet érni, és ugye ott van a VK3001(H) és a VK3001(P).

2. A legénység tagjai lépnek rangot valamikor? A közel 100%-os legénységemnél még a parancsok mindig Unteroffizier.
  • patchaou
    KV-val naponta 4-5 meccset 20-40 körüli hp-val fejezek be :D
  • lammaer
    Van benne valami :)
  • Renegade
    nah, újra vagyok 1 hónapig, megnézem ezt a duci leot :-)