A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mint említettem azért mert elb@sztam :) Haverom is ezt mondta TS-en ... csak közben megjött az erősítés, én meg azon dolgoztam, hogy ne tudjanak rám lőni, de én még tudjam az IS4 popóját ... (Elkapott a tipikus "büszkef@sz" hozzáállás - Úgyisátlövömaqrvaxxxxxxxxxx ... de nem ...) Végülis megérdemeltem ... De akkor is érdekes volt ...
Mondjuk HE-vel is lehet 0%-os "kritikált" lőni ...
Erősen gondlkodom azon, hogy lecserélem a játék hangjait oroszra, és akkor nem fog idegesíteni, hogy baromságokat beszél, mert egyszerűen úgy sem értem majd mit mond :)
@5 méteres lövés: Pár napja el voltam ájulva mekkora sznájper lett a Su100-asom ... A világ végén is ellőttem vele a légy f@szát ...
Egészen addig, amíg egy domboltal mögött vártam egy előbukkanó tigrist ... volt 200 HP-ja, de én meg nem tudtam tolatni, mert ott meg kilőttek volna ... Bejött elém, teliképernyő ... TŰŰŰZ ... még a világból is kilőttem ... persze a Tigris ki is lőtt kapásból.