418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #66243 Na basszus, ilyen se volt még, üresre lőttem a Tiger II lőszerkészletét és csak 3 ment mellé, 5 kill és baromi sok sebzés, prém nélkül 50k-t kaptam érte, de sajnos draw lett, mert elfogyott a lőszer. :-( -
szecsko77 #66242 E75 vagy E100?
Nemrég cseréltem le az E75-öt, és őszintén megmondom, hogy 30 meccs után visszasírom. Az E100 nekem nem nyújt annyival többet, mint amennyibe kerül. Az ágyú(a nagyobbik persze) brutál, a páncélozottsága is jó, viszont nem egyszerű ügyesen használni. Sokszor minden lepattan róla, még többször a kisebb tankok is átlőnek. Mivel általában te leszel vele a top tank, minden Arty kötelességének érzi, hogy téged bombázzon. Engem az első meccsen oneshotoltak... Most majd jönnek a válaszok, hogy mekkora noob, meg pancser vagyok, de ez a véleményem. Ha tetszik az E75, akkor tartsd meg. Esetleg ha lesz 6 millád, amit sehová nem tudsz elkölteni, majd megveszed.
-
Gunslinger #66241 Venti, azt mindenre, amire fel lehet rakni. -
SovereignXY #66240 Kv-1S-re miylen felszerelést javasoltok? töltésgyorsító és...? -
Hidd el én sem szívesen adom el őket, de nincs több hely a gariba + tier8, tier7 tankokat el kell tartani valamiből, pláne jövőhéten jön a T-54...
Arty-t elvből nem veszek, prémiumom meg béta óra nem láttam:)
Alapvetően tetszenek meg a stílust amit képviselnek de a szükség nagy úr, lehet még kicsit bohóckodok velük vagy megvárom a köv patchet hátha vissza veszik a javítás költségét.
Chaffee-hez kell még 20k, azt még kipróbálom. Amit biztos a T-50-2 sokkal életképesebb a Vk2801nél, pontosan a mérete és a fürgesége miatt.
Ha más nincs akkor vissza a pz3/4 és T-34 kombóhoz. Bár a T-50 se rossz. Veri a leopardot, szerintem a legjobb tier4 light! -
VanDaal #66238 Jajj de szimpatikus Type-59-es top tankjaik voltak az előbb az ellennek :) Méghozzá egyből 6 egyforma kis cukiság :D
Megyek az egyik erlenbergi utcán a Tigrisemmel, egyszercsak befordul mögém az egyik. Na mondom, itt a vége. Ehhez képest rám se bagózott, hanem őrült iramban kergetett egy lerongyolódott T1-et :D Miközben üldüzte, elment mellettem, és kapott egyet az oldalába. Miután túlment rajtam, kapott egyet a hátuljába. Majd a T1 kipurcant, és talált magának egy fele hp-s Leót :D Eközben kapott még kettőt az oldalába. Miután ezt a küzdelmét is hősiesen megnyerte, rámfordult, becélzott, én meg gyönyörűen átlőttem az alját szemből, és vége lett :D Igazi mintapéldány volt, kellemeset derültem rajta =) -
lammaer #66237 Amúgy persze, simán "csinálok" vele 50Xps csatát, amikor egy szerencsés és/vagy jól célzó IS4 telibever. Vagy amikor elbújok leselkedni egy bokorba, de vki kiszúr (túl előrementem vagy éppen pont egy suicid scout útjába kerülök).
Szóval hopp/kopp. De a szaadság amit ezek a tankok adnak nekem megéri. Eddig sose volt olyan tankom amit megtartottam azután hogy fullos lett, a T50-2 és a Chaffee az ilyen lesz egy darabig. -
lammaer #66236 Margiiiiit. Nooormáááliiiis? -
lammaer #66235 Amúgy ez tipikusan az a tank, amivel nem szabad korán meghaló suicide tankot játszani, és pl képes túlélni a berobogós hit and run taktikát (bezúzol egy gyengén védett ponton, megölöd az artyt és már húzol is el mielőtt beérkezne a bosszú).
Persze meghalni is könnyű vele, kell szerencse hozzá, de a mozgékonysága miatt megcsinálsz olyat, hogy a térkép 3 sarkában ölsz vele, miközben kerget az ellen.
Pl tegnapelőtt volt egy jó meccsem siegfried lineon, ahol E75-k voltak a csatában a tetején, alul meg A20-ak meg én :)
A8-ból indultam.
3 perc kivárás után átrobogtam J0-ba, ott megöltem egy Sluggert és egy A20-at.
Aztán robogás K4-be, ott egy hummel került a tálra.
Visszarobogás E2-re, hátulról egy VK3601 ment a platnira.
Ekkor a csapatunk meghalt, az ellen fele él. Vkik elkezdték húzni a zászlónkat.
Irány hát A8, ahol két KV cappelt (50%osak). Mindkettő ment a levesbe, miközben SU152-k meg E75-k közelítettek a város felől.
E4-en még belekötöttem egy KV-ba, de ott már akkora össztüz volt, hogy 2 találat bevitele után elszálltam. Mindenesetre kaptam egy pár gratulációt és olyan 900XPt prém nélkül defeattal.
Ezt más tankkal nem lehet megcsinálni, brutális ahogy a t50-2 repeszt. Te választod meg kivel állsz le, és simán leléphetsz onnan ami nem neked való.
-
Értem, akkor van egy eladnivaló T-50-2, meg Vk2801em :) -
lammaer #66233 TRécseltünk róla eleget itt is meg a hivatalos fórumokon is.
A WOT designerek koncepcióje szarint a T5 scoutok endgame tankok (tehát az a kategória mint a T9 med/TD meg a T10 heavy), ennek megfelelően lett belőve hogy nehezen vagy egyáltalán ne legyen pluszos.
Egyértelműen NEM farmtank, inkább csak FUN tank, de annak nagyon jó. Arty gyűlölőknek és azoknak ajánlott, akik T10 csatákban szeretnek villogni hogy a szutyok kis tankjukkal van 2-3-4 killjük (arty, TD elsősorban). -
Mi a véleményetek a tier5 light-scoutokról? Személy szerint arra számítottam, hogy egy jó pénzkereső tank kategória lesz.
Ezzel szemben pont a pénzt viszi(prem nélkül), kicsit megszaladt a kezük a készítőknek a 10-11k javítóköltséggel.
Ezzel szemben a viszonylag magas kifejlesztés költéség után (50-55k xp)kapsz egy GYORS, de tier5 médiumoknál gyengébb páncélzatú, hasonló hp-jú, és fegyverzetű valamit, amit tier8 heavy javítóköltséggel javítasz és gyakran dob tier9-10ek közé.
Az örök törvény most is érvényesül, a scoutok korán halnak.
Aki fun játékot akar az megkapja, de fenntartani csak premiummal lehet. -
PetiPetiHUN #66231 Mikor meg kilőnék a kezdőkörbe és az ellen 8 mausa se tudná onnan kitolni hely meg nem lenne mellette foglalni. -
brasco84 #66230 jó armor, jó sebesség, használhatatlan fegyver.. amint meglett az IS ment a kukába. de ez csak az én véleményem.. :) de amúgy tényleg bírja a lövéseket -
Gunslinger #66229 Viszont a frankó láthatósági rendszer miatt néha ez is eltűnne 100 méterről. A fél pálya elől eltakarja a napot, de azért képes lenne eltűnni, mikor csiki-csukizik egy 50 méteres domb mögül. :-)
Egyébként a képen azért durván túl van méretezve, ötöd ekkora méretű se lett volna a fantázia tervek szerint. Kb. olyan széles lett volna, mint a képen az egyik lánctalpa a négy közül. -
Renegade #66228 hát ez kurva jó, jöhetne :-)
bár félő, hogy lenne 4000 HP-ja, meg 100-as páncélja :-) -
Jó tudom Én voltam a nyomi :) de ha ki is lövöm azt a szerencsétlent, a haverjai úgyis szétkapnak fél perc alatt. -
Batyafaka #66226 Valaki bitte meséljen a KV-13-ról,mert eddig nem tudtam meg róla túl sokat és már csak pár rubel kell és döngethetek vele. Mit,hogyan érdemes rajta használni és egyáltalán milyen tapasztalatok vannak a géppel kapcsolatban.
Ja és igen. A KV-1s-t többnyire nagyon szerettem,akkor érdemes elmennem a medium ág felé,vagy térjek majd vissza a JS heavy-re???
Köszönöm -
Szakesz #66225 Csakis... -
Amúgy, ha három ap lepattant, valószínű hogy a he-vel történt volna valami egyéb anomália. pl 0% critical :) -
Nem volt messze, kb 30 méter, de egy kv egy pzIV meg még valami td is ennyire volt, csak őket takarta a szikla. Segítség persze sehol :D A gyilkost lövést meg a pálya másik feléből kaptam... -
DoctorStryker #66222 de 3*? -
Gunslinger #66221 Milyen messze volt, hogy nem rammoltad le?
Már az első után azonnal át kellett volna HE-re váltani. -
Gondoltam, de már be volt töltve nem volt kedvem megint várni :D -
És a második után még véletlen se gondoltál arra hogy HE-t tölts mert valami olyan szögben van hogy inkább biztosra kellene menni? -
Na 1%-os su-85-ről 3szor pattantam kv-val. -
Szakesz #66217 Ha még aktuális, szerintem szereld fel álcahálóval, töltésgyorsítóval és ventilátorral.
Ha scoutolni (is) akarsz vele, a töltésgyorsító helyett érdemes lehet felrakni valamelyik látótávnövelő kiegészítőt. Személy szerint az optikában jobban hiszek, mint a teleszkópban, de ez már nagyon szubjektív vélemény. -
löveg toronnyal együtt leszed és gyorsabb lesz , azok úgy se kellenek rá simán eltiporja az összes tankot :D -
WaseK #66215 És, ha teszel rá fejlesztett felfüggesztést, gyorsabb lesz? 
-
Oddball29 #66214 Álcaháló vajon mennyit számíthat rajta? -
S1mlis #66213 Értetlenkém elárulok neked egy titkot amit rajtad kívül mindenki ismer!
Hivatalos oldalon - Challenge - Player menü : beírod szépen a nevemet és megnézed mivel játszottam eddig,Rögtön ráfogsz jönni nem csak a német ág van kifejlesztve.
Ha neked ez túl komplikált akkor szólj csak nyugodtan és minden egyes kifejlesztett tankomról küldök neked listát.
-
Csinál ez magának utcát ha kell :D -
Én beállnék vele a saját bázisunkra és figyelném hogy próbál foglalni az ellen. -
endrodiz #66210 ki se tudna jönni a kezdőkörből... nincs olyan széles utca... :D -
Nazarov77 #66209 Én meg azt mikor egy noob player ezzel elkezdene felmenni himmelsdorf hegyére :D -
SovereignXY #66208 kékhalál ja.
de a játéké kell legyen mert:
-csak akkor csinálja ha megy
- azóta tapasztalom, hogy feltettem
- wot honlapján van külön bsod bejelentő -
Nem is lövedék kell majd bele, hanem low tier tankokat köpköd magából :D -
lammaer #66206 Azért tudnám élvezni, amikor egy ilyen fennakad vmi bukkanón azt se előre se hátra :) -
Oddball29 #66205 Hogy nehéz lenne neki elég nagy susnyást találni, az fix. -
jó kis fosótop :D