A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #66235 Amúgy ez tipikusan az a tank, amivel nem szabad korán meghaló suicide tankot játszani, és pl képes túlélni a berobogós hit and run taktikát (bezúzol egy gyengén védett ponton, megölöd az artyt és már húzol is el mielőtt beérkezne a bosszú).
Persze meghalni is könnyű vele, kell szerencse hozzá, de a mozgékonysága miatt megcsinálsz olyat, hogy a térkép 3 sarkában ölsz vele, miközben kerget az ellen.
Pl tegnapelőtt volt egy jó meccsem siegfried lineon, ahol E75-k voltak a csatában a tetején, alul meg A20-ak meg én :)
A8-ból indultam.
3 perc kivárás után átrobogtam J0-ba, ott megöltem egy Sluggert és egy A20-at.
Aztán robogás K4-be, ott egy hummel került a tálra.
Visszarobogás E2-re, hátulról egy VK3601 ment a platnira.
Ekkor a csapatunk meghalt, az ellen fele él. Vkik elkezdték húzni a zászlónkat.
Irány hát A8, ahol két KV cappelt (50%osak). Mindkettő ment a levesbe, miközben SU152-k meg E75-k közelítettek a város felől.
E4-en még belekötöttem egy KV-ba, de ott már akkora össztüz volt, hogy 2 találat bevitele után elszálltam. Mindenesetre kaptam egy pár gratulációt és olyan 900XPt prém nélkül defeattal.
Ezt más tankkal nem lehet megcsinálni, brutális ahogy a t50-2 repeszt. Te választod meg kivel állsz le, és simán leléphetsz onnan ami nem neked való.