418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #66764 A tigrisnél eszméletlen fontos hogy felejtsd el hogy heavy!
Maradj vele hátul!
Engedd előre az IS-eket és a többi heavyt!
Idő volt mire ezt megszoktam, de utána már egész szerethető lett.
Persze a Tiger II adja majd az igazi heavy élményt, de addig is van egy masszívabb mediumod.
Prémium nélkül is simán pluszban tudsz vele maradni, ha nem mész előre szétszedetni magad! -
Renegade #66763 rájöttem mi a komoly baja a dagadt leonak: ha muszáj kanyarodnia, akkor egy kicsit is ügyesebb jármű rögtön kilövi, legyen az gw tiger vagy troll gunos KV :-( -
Hát, nem is tudom.... Én csalódtam a KV-3-ban kissé... Most fullra van fejlesztve, 98-94% közötti személyzettel, 107mm ZIS-6 löveggel ( a 110-es is ki van már fejlesztve az IS miatt), de mintha a KV-2vel élvezetesebb csatákat mentem volna :/ -
Dean108 #66761 Köszi, akkor megtartom a KV helyett farmoló tanknak.
Aztán egyszer majd folytatom az IS-sel, de szerintem az nem mostanában lesz.
-
Dean108 #66760 Szintén most hétvégén lett meg a KT-ra a top gun a hosszú 105-ös.
A hosszú 88-as után elég brutál élményt nyújt.
Végre most fullos a KT és eddig is élvezet volt vele a játék de most már egyszerűen brutális.
Úgy érzem ez az első tank, amit a játék élmény miatt nem fogok eladni.
Ha meg is lesz az E-75, akkor is megtartom.
Egy dolog változott viszont:
A lőszer költség.
Míg a hosszú 88-assal a célkeresztből már eltűnő helyet is simán tovább lőttem és sokszor eredményesen, mert a célpont ott maradt, addig a hosszú 105-össel már nem vagyok ilyen bátor ill. gazdag.
Ha kapok is 30-40 K creditet majdnem ennyit el is puffogtatok, tehát még prémiummal is nehéz gazdaságosan játszani vele.
-
Nem jelent meg a kép :/
-
lammaer #66758 Nem a killek a mérvadók, hanem hogy hány lövést viszel be ami sebez. Ergó hogyha egy killed sincs de mondjuk leadsz 10-12 lövést ami talál, máris csilliárdos leszel (no jó, lehet túlzok, de az már jó bevétel szokott lenni).
Ahogy a FAQban is írva vagyon, a sebzés annál értékesebb, minél magasabb tierű ellenfélnek viszed be: 100HP sebzés egy IS3-on messze több XP-t és creditet jelent mint 100HP egy PZ38NA-n.
Amúgy - de csak nekem - a prémium nélküli 450 XP (prémiummal ez olyan 650 körül van) az átlagos kategória. Szóval, jó menetekért illike többet kapni (prémium nélküli 600-700 az nagyon jó) de simán van hogy futok egy 200ast amikor rögtön az első kanyarban telibever vmi high tier ellenség.
A lényeg, magadhoz hasonlítds magad. Nézd meg más tankokkal mi az átlagod, ha azt hozod a Tigrissel az már nem rossz. -
Oddball29 #66757 Én nem paráznék annyira, T7 még simán önfenntartó tud lenni. Majd belejössz. -
ilsalon #66756 Nekem nagyon bejött most a KV3. Tier 7-8-ig el lehet vele lődözni a 122-sel és mivel nagyot sebez, ezért jön a pénz bőven. Maga a jármű jól bírja a gyűrődést, nemegyszer pattannak le vele nagyobb lövegek is.
Sajnos ki lehet vele fogni nagyon rossz köröket is, mert bizony ez a puska nagyon pontatlan és lassan lő. -
http://keptar.org/?di=12131824754710
Nem volt egy rossz csata, az utóbbi héten ez volt a legélvezetesebb :)
Majd 15 percig tartott, 3x fordult a csata menetele. Először egy IS támogatott, majd egy JagdPz segített bevenni az ellen bázisát :
(A t34-85 és a VK3601 is az enyém lett volna, mindkettő 10% alatt volt mikor az arty-nk szorgalomból kiszedte előlem :D ) -
Bee #66754 Köszönöm a válaszokat, ez így érdekes lesz. Bele sem merek gondolni, hogy mennyi lesz a javítási költsége, ha istenesen megcibálják a kistigrisem farkát. Homokzsák modult nem terveznek fejleszteni? :) -
Dean108 #66753 Szerintetek a KV-3-at lehet használni credit farmolásra is?
Akivel a hétvégén Company-ztam a KV volt a legnagyobb tankja, így én is a KV-t hoztam.
Olyan hosszúra nyúlt a party, hogy fullra ment a KV, így eladtam és most itt a KV-3.
Nem igazán marad nekem időm az orosz heavy ágra, így mostanában szerintem nem lesz IS-em.
Viszont hiba volt eladni a KV-t?
Ezzel is lehet valamennyire creditet farmolni, majd ha a normális ágyú rajta lesz?
Most csak a KV top gun-ja van fent a 107-es.
Egyébként a 122-es a cél.
-
ilsalon #66752 Hát ez bizony lehet. Prémium nélkül a nyertes körök, amikben átlagosan teljesítesz 400-700xp-k lesznek. A jó körök meg 700 xp felett.
Mivel a Tigrincs nem sebez sokat, azért kevés lesz az xp, meg a credit.
Mivel sajnos a foglalás nem ér sokat, ezért törekedni kell a minnél több sebzésre (nem killre) és a spottolásra, ahol a saját csapattársak lövik az általad megvilágított ellenfeleket. Ilyenkor jön a jó xp. -
Oddball29 #66751 Ez kb. 4-5 betalált lövés, nekem normálisnak tűnik, prémium nélkül. Foglalásért nem kapsz + kreditet, asszem. -
Ahogyan lammaer írta: 2000 xp alatti nem duplázott körre nem mondunk semmit
Viccet félretéve, sosem volt Tigrisem ... nem tudok érdemben nyilatkozni, de az IS3 kivételével mind kisebb volt mint te, gondolom standard acc, szóval nem tűnik annyira rossznak ... -
Bee #66749 Sziasztok,
érdeklődnék, hogy a Tiger-rel normálisnak mondható-e ez az eredmény:
46% bázisfoglalás - győzelem
3 kill (IS3-7%-ról, Pz38nA-100%-ról, Sörmi-40%-ról)
1 bekapott lövés (kb. 10%-ot kapott le)
Mindezért 900 körüli dupla XP és 8k kredit, ebből 1000 a javítás. Ha ez a jövőben is így lesz, akkor 10 kör farm jut egy Tigrises körre... -
jaaaa, hogy olyan is van :D -
A leggyakoribb dezertőrök a betongerincű artyk ... végiglövöldözik a csatát, aztán ha csak ők maradnak akkor "gózápinflémsz" ...
Én általában akkor dezetrálok, ha nagyon balfasz a team (Himmelsdorfon az összes top heavy megy a hegyre vagy eneszkán mindenki berongyol a városba), esetleg kempinovkán 5 draw után ha látom, hogy mindenki kempel megint ... 15 perc semmittevés helyett megyek inkább 1-2-3 normális kört. -
Gunslinger #66746 Meg az 5 xp alattiak, duplázva. :-) -
lammaer #66745 Próbáld a kép beszúrása opciót :)
De figyelem: 2000 alatti XP eredményre (duplázás nélkül) nem mondunk semmmit. Az affelettiek az érdekesek :) -
Tusy #66744 - akkor nem gyakran maradsz a kezdő kör közelében, ott gyakran látni afk egyéneket akikből gyakran lesz dezertőr. Ezek többnyire pont a top tankjainkból szoktak kikerülni, esetleg artyk -
Képet hogy tudok ide linkelni??? :) -
lammaer #66742 No, akkor napi jócselekedet kipipálva.
Üdv a fórumon. -
lammaer #66741 A FAq-ban a klánfelsorolásnál is odavisznek a linkek, az adott klán oldalára, ahol aztán bejelentkezés után tudsz jelentkezni a klánhoz. -
köszönöm , és pont rá is jöttem hogy is van ez -
lammaer #66739 Nem játékon belül kell, hanem a klanwar websiteon
http://uc.worldoftanks.eu/
-
a klánok meg vannak de játékon belüli rá keresést szeretném meg tudni -
át néztem a FAQ-ot de nem találom =/ -
Dean108 #66736 Épp most a hétvégén dezertáltam én is a kis Leoparddal.
Companyban voltunk és az egyik tag egy kis időt kért mert dolga volt.
Gondoltam, addig lenyomok a leoval egy pár perces gyors szólót.
Épp csak elkezdődött a csata mikor visszajött a tag, hogy mégis tud jönni kezdhetjük is.
Nem volt mit tenni, dezertálás a Leoval a csata első percében.
Ez volt talán eddig a 3. dezertálásom nyár óta. -
Adjunktus #66735 AMX Francia trehány tank.Bekap egy méretesebb gránátot oszt még 2 hét múlva is csavarokat szarik. -
lammaer #66734 Isten hozott... FAQ... :) -
Helló!
Tegnap kezdtem a játékot eddig tetszik nagyon! És arra vagyok kíváncsi hogy játékon belül hogy tudok klánokat keresni?
Választ Előre köszönöm! -
Látványos dezertőrt Én sem igen láttam, viszont volt hogy szidtam az artistánkat aki a meccs elején lelépett. A TK-s rohadékokból viszont simán van óránként 1. -
KohnBela #66731 Szerintem simán előfordulhat hogy több ilyenbe is belefut az ember.
A játékot ha egyszerre mondjuk 30 000 játsszák, abba már emberi sorsok is belekeverednek.
Például: Anyuka bejön és lenyomja a gépet, áramszünet, netszakadás, kezdődik a Barátok Közt, vagy egyszerűen csak gyáva vagy ideges.
Egyébként lehet hogy én vagyok szerencsés, de én meglepően kevés "látványos" dezertőrrel találkoztam. -
bornofakone #66730 szerintem majd nem lehet tölteni a lövés közben, mármint lesz 6 lövésre lehetőség, de ellősz 2-t, akk nem tudod őket betölteni h mindig max "tárral" legyél kész a csatározásra, ez is úgymond 1 "korlát" lesz a tanknak....meg az se mind1 h milyen páncélzata lesz, de ha jól tudom kicsi, és mint tudjuk gyengén páncélzott t10-t még az ág is húzza....szóval sztem boldog boldogtalan majd őt akarja kilőni....úgy ahogy most t30 jár....szóval mire komolyabb helyzet lenne...addigra már tuti h fél hp-ja hiányozni fog, és azért az se mind1... ha pl. ellősz 4-t 1 KT-ra....aztán marad 2, és befut 1 fullos e-75....:)
+ ahogy Renegade említette, biztos megy majd a kemp velük....de a töltő rendszer miatt lesznek érdekes és izgalmas pillanatok :) -
Sajnos pedig elég gyakori az ilyesmi ... Nálunk volt rá példa, hogy Speciális csata lobbiból kláncsata kezdet előtt fél perccel kivágott a game 3 játékost egyszerre ...
Vagy kláncsata közben dezertált 2 arty ... elment a net ... Ésatöbbi ...
Néztek is érdekesen az ellennél ... :( -
Attiska #66728 A VK3601-en hogy muzsikál a KwK42/L28? Ki lehet vele húzni a 88-asig, vagy inkább 42/L70 javallott? -
Attiska #66727 A napokban említett dezertálás témához. Ma volt pár olyan meccs, ahol minden alőzmény nélkül dezertált valaki a csapatból. Nem menekülő tüzér, vagy mondjuk 1%-os csapattárs, hanem elindul a csata, megy egy darabig, aztán fogja magát és kilép. Na, ennek mi értelme? Talán a netkapcsolata szakadt meg? De nem hiszem, hogy ennyire szar a net mindenhol. -
Awakening #66726 Amennyire lehet róla olvasni úgy fog lőni, mint egy AK...
Első lövés célzott a többinél egyre nagyobb a szórás. -
Attiska #66725 Basszus, 79%-ot foglaltam az előbb, és ugye 80-tól jár a foglaló medál. :)