banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    szerintem majd nem lehet tölteni a lövés közben, mármint lesz 6 lövésre lehetőség, de ellősz 2-t, akk nem tudod őket betölteni h mindig max "tárral" legyél kész a csatározásra, ez is úgymond 1 "korlát" lesz a tanknak....meg az se mind1 h milyen páncélzata lesz, de ha jól tudom kicsi, és mint tudjuk gyengén páncélzott t10-t még az ág is húzza....szóval sztem boldog boldogtalan majd őt akarja kilőni....úgy ahogy most t30 jár....szóval mire komolyabb helyzet lenne...addigra már tuti h fél hp-ja hiányozni fog, és azért az se mind1... ha pl. ellősz 4-t 1 KT-ra....aztán marad 2, és befut 1 fullos e-75....:)

+ ahogy Renegade említette, biztos megy majd a kemp velük....de a töltő rendszer miatt lesznek érdekes és izgalmas pillanatok :)