418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..nekem is ez a tapasztalatom. meg csak premiummal mentem vele, de jo atlagnak be lehet loni 60 ezret. ez atlag. egy nagyon jo nyerets kor 100ezer. egy nagyon jo vesztes kor 70ezer. a legrosszabb vesztes korom eddig 20ezer volt. a loszer elenyeszo koltseg. a javitas ugy 8000. minuszost kor meg nem sikerult mennem. csak ajanlani tudom.
  • sanya01
    Az utóbbi időben türtőztetem magam és nem anyázom (annyit) az artykat de ezt a kéjelgést ne má' ha kérhetem!
  • Plata
    Nem tudod mennyibe fog kerülni?Karácsonyra lehet meglepem magam vele.Vennék az aranyon egy esetleg két garázshelyet és egy T14-et.
  • hNeo
    Igen megvan a nagy ágyú GW tigerre. tényleg jobb mint az a pici kis piszkavas 170 milis meggymagköpő.
    Az a jó benne hogy ha egy ház mellé lövök vele a földre, akkor a ház elpusztul, a mögötte álló tank meg félig meghal...

2 lövés közben meg lehet csetelni, fórumozni, tv-t nézni és csipszet enni.
  • Dean108
    A napokban szóba került a credit probléma company közben.
    Többek állítják határozottan, hogy az igazi megoldás a prémium tank.
    Ha a Loewe sokba is kerül, de legalább egy KV-5-be érdemes befektetni és máris megoldva a credit probléma még prémium nélkül is.

A Loewe ugye 12,500 gold, ami azért elég combos összeg, hiszen egy komplett top játék szokott ennyibe kerülni.
    Viszont győzködtek a KV-5 felé is, ami máris barátibb, 7,500 goldért meglehet.

Játszik valaki KV-5-tel?
    Csatánként átlag mekkora creditre lehet számítani?
    Nem a kiugró esetek kellenének hanem egy átlag.
  • Gerifinuccsi
    Nekem tetszett a KV3 vagyis csak a végén... mikor már fullos volt. Sajnos elkellett adnom, nemvolt hely az ISnek :S Fájt is érte a szívem. A költségek viszont elég nagyok rá. T4, T-28assal viszont nagyon szépen lehet farmolni ha prémiumod van.
  • Attiska
    Nem lehet valahogy lecserélni a játék zenéit? Szívesebben hallgatnám csata közben a Panzerlied-et, vagy a Die Braune Kompanioe-t. :)

Ez a videó ,nagyon ott van...
  • pointer4
    GW-Tigerhez kitartás, a kis csővel egy rokkant GWPanther, a nagy viszont mindent kárpótol. Nem pontatlanabb, és a dmg mindent kárpótol.
    Fullos IS4 egy lövés volt oldalba, (első lövésem amit leadtam vele).
    Illetve a ház mögé lőni igazán érdemes vele, szép körben sebez 200-300akat.
  • Dean108
    No akkor meggondolandó!
    Már alig játszok úgyis artyval, de állandóan credit gondjaim vannak.
    A KV-3 is egy milla volt.
    Sajna többet kell elővegyem a Hummelt a jövőben.
    Szánom bánom, szégyelem is nagyon, de valamivel pénzt kell csinálni.
  • hNeo
    Megbántam amikor eladtam a Hummelt free-n! A gw panther ugyan jobb arti, de kicsit kevesebb pénzt hoz.

Most van egy GW tigerem és újra megvettem a Hummelt.
  • patchaou
    Ja amúgy a kv3 újraélesztése is csak 3-4 ezer körül van, szóval nem vészes. 20 ezres köröket simán lehet vele menni, feltéve ha nem kapják ki az elején. Míg a kv-1s-nek 10 körül is van néha a javítása...
  • patchaou
    KV-t tényleg nem szabad eladni ha prém nélkül tologatja az ember a masinákat.
    Az előbb megtanultam valamit: Ha egy 2 tierrel nagyobb behemót kétszer egymás után lepattan, hülyeség abban bízni hogy harmadszorra is lefog :D
  • Dean108
    Hát a Hummelen van már vagy 60K Xp, ha elit lesz lehet lecserélem GW Panther-re, pedig azért nem vagyok non-stop prémium.
    Gondolom amikor épp free vagyok, akkor se olyan rossz a GW Panther ugye?
  • hNeo
    Ha free vagy akkor a Hummel, ha premium akkor a GW panther a legjobb pénztermelő arti német oldalon.
  • hNeo
    KV nagyon ott van 107 essel.
    Akkora sebzésmennyiséget osztok ki a csatában, mint egy tier 7-8 hevivel.

KV3-mat nem veszek, borzalmas lehet...:S :)
  • Dean108
    Hát már eladtam. Most már megtartom a KV-3-at, mert nem rossz vele játszani. Ha meg egyszer mégis megnézem az orosz heavy ágat, akkor már innen indulok.
    Még mindig van 3 farm tankom (Pz III / IV, Pz IV, Hummel), majd akkor azokkal próbálok milliókat termelni valahogy.
  • Hypo #66788
    :))
  • bgabor
    KV-3 sajnos alkalmatlan arra, hogy credit farmolásnál kiváltsa a KV-t, mert alacsnyabb a credit faktora, drágább a javítás, és ha a 122-est használod, a lőszerköltségek is brutálisak lesznek(ugye 1000 credit/lőszer). Ezenkívül jóval combosabb ellenfelek ellen megy, míg a KV amikor top tank, borzalmas mészárlást tud rendezni a kicsik között. KV-3al ilyen már nincs.

Szóval szerintem ne add el a KV-t.
  • Dean108
    Igen a Pz IV volt az első ahol igazán tapasztalni lehet a lepattanást.
    Totál messziről párbajozni lehet akár egy kisebb heavy-vel is és élvezni, ahogy anyázhat a lepattanók miatt.
    De a Pz IV is csak kilóméterekről lehet ilyen nagy legény!
  • hNeo
    nekem is a KT volt az első tank amiről valami is lepattant.
    addig nem tudtam hogy van olyan a játékban hogy "lepattanás".

és a KT volt az első tank amit szerettem.
  • Dean108
    A német tankoknál hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy közelről ritkán pattognak le rólam.
    Ha benézek valamit és rossz helyre kerülök, akkor általában közelről hamar vége a mókának.
    Így volt ez egészen a KT-ig!

A napokban történt, hogy egy szikla mögül csikicsukiztam egy IS-3-al.
    Aránylag közel voltunk egymáshoz így én elsőre az IS-3-ra fogadtam volna.
    Eleve fél HP-ről kezdtem a bulit, de a rengeteg lepattanó mellett azért csak lement a HP-m úgy, hogy összesen 5 (öt) HP-m maradt + kilőtték a láncot is, így vissza sem tudtam gurulni + Megjelent egy T-29 is segíteni az IS-3-nak. Később meg még egy heavy is jött.
    Gondoltam ennyi volt, csak még egy utolsót hadd lőjek még búcsúzóul.
    Hát nem csak egyet lőttem!
    Mint egy bárka, úgy ringatózott a KT a lepattanó tűzáradat alatt, de keményen megmaradt azaz 5 HP!
    Csak arra kellett figyeljek, hogy a nagy ringatózás közepette eltaláljam legalább az egyik célpontot.

Nekem perceknek tűnt az egész.
    A vége az lett hogy a T-29-t kiszedtem és az IS-3 is alig élt már mire megjött az erősítés és megadták az IS-nek a kegyelemdöfést.
    És ekkor még csak a hosszú 88-as volt a KT-n!
    A megmaradt 5 HP-mal együtt pedig elindultam zászlót húzni.

Ennyi lepattanót a KT előtt soha nem tapasztaltam, főleg nem ilyen közelről.
    Azt hittem rosszul látok!
    Szerintem valamelyik orosz fórumban még most is anyázik valaki, hogy nerf stupid OP Tiger II!

És nem ez volt az egyetlen eset.
  • Bee
    Tudom, nem a killekre megyek, a stat nézegetése nem pótolja a játékélményt (mondjuk ez meg is látszik... Black_Sheep_01) :)
    A szóban forgó esetben a csata kb. 3 perc volt, gyakorlatilag az ellen bázisánál szálltam le a gázról. A tank tornyára fel lehetne festeni egy reumás lajhárt. Nem baj, a medek után hozzá kell szoknom.
    @Dean108: sajnos a sebességéből adódóan nem lehet elfelejteni, hogy heavy. Az eltelt rengeteg csatából (kb. két kör) azt szűrtem le, hogy a kisebb tierek mögöttem óvakodnak, hogy belecsipegessenek az ellenbe, amíg velem foglalkoznak.
  • hNeo
    az új dudákat (nem olyan dudák...hé..) mások is hallani fogják? vagy csak mi, mint a skineknél?
  • Oddball29
    Egy elit Tigerrel mentem pár kört, amikor havernak kellett duplázót csinálnom, de gyorsan letettem, hogy köszönöm, ezt nem...Viszont kreditfarmolás közben a passzív Tiger nálam lassan már közellenségszámba megy. Nem nagy élmény, amikor egy-két lövésből szétkap egy IS, mert a mi T7-sünk hátul ücsörög valahol. Legtöbb csatánál már az első percben meg lehet mondani, mi lesz belőle, elég ránézni az erők eloszlására a térképen.

T29-el csináltam egyszer egy 11 killest, Kolobanov-medállal, úgy, hogy több T8-as kilövésem is volt. De igazat megvallva azt se szerettem túlságosan a hajóméretű testével, és a rapszodikus top ágyújával.
  • ilsalon
    Jobb, mintha kiírták volna, hogy: use them to purchase an equipment: horn
  • Nazarov77
    "50 000 credit: use them to pruchade equipment: small spall liner!"

Hülyék ezek :D
  • Nazarov77
    Novemberben jön a dobozos verzió EU verziója:
    kép
  • Nazarov77
    Tigrist én is nagyon szerettem, legjobb körömet vele a haverom accountján mentem, 4 kill volt, de T9es csata volt és rengeteget sebeztem, 2660 XP jött simán, nem duplázva. Killben is persze haveromnál csináltam sokat, 9 vagy 10 kill lett, viszont az eddigi legjobb köröm szerencsére a saját accountomnál volt :D
    Tiger(P) 12 kill, durván magas volt a körben az adrenalin szintem, kb 6-7 ellenség maradt még mikor tőlünk csak én maradtam :D
  • Dean108
    Grat hozzá!
    A tigrinccsel nem könnyű jól játszani!
    Észnél kell lenni keményen!
  • Gunslinger
    Én eléggé komáltam, 130 csata, 163 kill, 81% hit ration, max kill az 9 volt, tehát szereztem vele egy Böllér/Wittmann-t is és lett vele 5 steel wall-om is, ami azért nem rossz a kis papírtigrissel.
  • hNeo
    hát igen a tigris 1 tényleg speciális egy tank.
    Szinte az egyetlen tank amivel negatív az arányom.
    Nem tudtam megfelelően használni.

A lényege az hogy sose legyél legelöl a fronton.
    had menjenek a többiek. szépen támogatod őket, és még meg is köszönök majd vagy egy "thanks tiger!", vagy egy "kill steal!!" felkiáltással.
    :P
  • Dean108
    A tierjében nem éreztem erősnek a tigrist.
    Ahhoz túl törékeny közelről.
    Ebben a játékban igazából főleg support tankként lehet jól használni.
    Nem éreztem semmi visszatartó erőt mikor eladtam.

A KT az igen. Az tierjében tényleg nagyon erős.
    Top tanként szinte csak az artytól kell tartani.
  • Etelkozi Vata
    Én akkor utálom a T5 medeket, ha van 3-5 6-8-as Arty a másik oldalon.
    Akkor tudom, hogy ha megjelenik a scout, fél percen belűl arty csemege vagyok.

Ez az érzés főleg valahogy Prokhorovkán szokott elhatalmasodni rajtam...
  • Gottfried
    A sima tigrist én is szerettem,ezért is vártam annyira a KT-re.Remélem a hosszú 105-össel tényleg az egyik kedvencem lesz nekem is.

Mostanában TD-kel nyomom,ezért piszkosul idegesítenek a "T50 és társai" scoutok.Mérgemben vettem egy T50-et,beletettem egy 180%-os legénységet a BT-2-ből,amit csak most adtam el,annyira szerettem vele menni,ráraktam a top ágyúját és most készülök vele az első csatára.Kíváncsi vagyok menni fog e. :-)
    Remélem most majd engem anyáznak. :-D
  • Oddball29
    Kb. ez van a T34-nél is. Ha az ember elóvatoskodja, mert tudatában van a gyengeségeinek, az alatt az idő alatt a könnyebben játszható T9-es nehezek teljes súlyukat érvényesíthetik, eldönthetik a csatát.
  • DoctorStryker
    Nem tudom, de amikor T29, IS-l mentem akkor megettem. Sosem aggódtam azért hogy egy tigris jön velem szembe.
  • Gunslinger
    Ha top tank vagy menni kell vele előre, tier 7-ben nagyon erős tank.
  • Dean108
    Igen ha nincs más heavy akkor nincs mese szívás van.
    Szerencsére azért nem ez a jellemző!

Tény ha kénytelen voltam tigrissel előre menni és 1-2 heavy jött szembe akkor általában gyorsan vége lett a dalnak.
    Közlről sok minden átviszi és még gyorsasága sincs hogy kimanőverezze magát a többiek és az arty elől.

Ellenben ha a 2. 3. hullámban tudtam vele maradni, akkor egyenesen élvezetes tank volt.
    Messziről azért szemből többen pattogtak róla és a 88-as azért idegesítően tud csipegetni.

• Oddball29
    Ezzel meg az a baj, hogy ha nincs más heavy, akkor garantáltan miattad fog szívni a csapat, mert az ellen IS-ei, T29-esi közben szétkapják a kisebb tankokat, területet, pozíciót foglalnak.

• Oddball29
    Ehhez képest ha mostanában T-50-et látok, akkor magamban már sóhaj, hogy "not this shit again". A farmolós járgányaim ágyúival kb. annyi esélyem van eltalálni, mint egy 19. századi, bronzcsövű tábori ágyúval egy mai MBT-t...