A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #66784 A német tankoknál hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy közelről ritkán pattognak le rólam.
Ha benézek valamit és rossz helyre kerülök, akkor általában közelről hamar vége a mókának.
Így volt ez egészen a KT-ig!
A napokban történt, hogy egy szikla mögül csikicsukiztam egy IS-3-al.
Aránylag közel voltunk egymáshoz így én elsőre az IS-3-ra fogadtam volna.
Eleve fél HP-ről kezdtem a bulit, de a rengeteg lepattanó mellett azért csak lement a HP-m úgy, hogy összesen 5 (öt) HP-m maradt + kilőtték a láncot is, így vissza sem tudtam gurulni + Megjelent egy T-29 is segíteni az IS-3-nak. Később meg még egy heavy is jött.
Gondoltam ennyi volt, csak még egy utolsót hadd lőjek még búcsúzóul.
Hát nem csak egyet lőttem!
Mint egy bárka, úgy ringatózott a KT a lepattanó tűzáradat alatt, de keményen megmaradt azaz 5 HP!
Csak arra kellett figyeljek, hogy a nagy ringatózás közepette eltaláljam legalább az egyik célpontot.
Nekem perceknek tűnt az egész.
A vége az lett hogy a T-29-t kiszedtem és az IS-3 is alig élt már mire megjött az erősítés és megadták az IS-nek a kegyelemdöfést.
És ekkor még csak a hosszú 88-as volt a KT-n!
A megmaradt 5 HP-mal együtt pedig elindultam zászlót húzni.
Ennyi lepattanót a KT előtt soha nem tapasztaltam, főleg nem ilyen közelről.
Azt hittem rosszul látok!
Szerintem valamelyik orosz fórumban még most is anyázik valaki, hogy nerf stupid OP Tiger II!

És nem ez volt az egyetlen eset.