418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mordawn #67004 Overlord a blogján idén november-decembert ír, de zárójelben hozzátette hogy úgy gondolja, december lesz.
Viszont volt már rá példa, hogy határidővel ígértek valamit, és mégis csúsztak. Szóval majd meglátjuk, mi lesz... -
Dean108 #67003 Városi pályákon pedig gyakori.
Vagy olyan térképeken is, ahol egy hegy betakar egy harmad pályát, és a hegy mögött megy a csiki-csuki.
Ha sok az arty, akkor 1-2 elindul közvetlen support-ra és hát benne van a pakliban hogy rövid csata lesz számunkra.
Én Hummellel Himmelsdorfon nem szoktam tökölni.
Vagy fel a hegyre, vagy utcai harc TD módban. -
SovereignXY #67002 "Roham artynak" mi értelme van? Mikor megy együtt a támadó csapattal ez által kitéve magát a közvetlen tűznek.
Ha az ellennél van oké mert easy kill de ha nálunk... -
Oddball29 #67001 Fullos M103-at semmiképpen nem kapsz, utolsó ágyú nem lesz kifejlesztve. -
PetiPetiHUN #67000 Igen ez engem is érdekelne mert a stock T34-es még odébb van. Kb 344.200,-xp és 6.000.000,- cerdit kellene még hozzá ez olyan 2 hónap alatt össze is jöhetne talán. -
SovereignXY #66999 OMG?: Iylen gyáva idiótákat.
Komarin. Foglaljáka bázisunkat. Két TD ott áll a bokorban a tisztás szélén és bazsik megindulni, hogy rájök lőjjön vagy legalább spottoljon.... -
Glo #66998 Ezt meddig kell abszolválni? -
lammaer #66997 Köszönöm. Hát akkor itt az ideje felpörgetni az US heavy ágat, lassan megvan a T29 :) -
mordawn #66996 Egy régebbi blogban van megemlítve: http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html
"T34 will be substituted for M103.
Players who have a T34 in their garage at the time of the revision will have it replaced with a M103 with the respective module setup and a 100% crew.
Additionally they will also get a T34 as a premium tank with the old crew and an extra garage slot."
Én mindenesetre bízom benne, hogy tényleg így lesz... :)
-
Adjunktus #66995 OK.Köszönöm!
Igazából sokmindent szeretnék.Egy dolgot nem.T34 105-ösével idétlenkedni... -
hellokitty92 #66994 Kb. minden postban rákérdeztek overlord blogján:) és az öreg többször is megerősítette h bizony a t34 tulajok megkapják prémként, hasonló creditszorzóval mint a többi prém t8 heavy. Legalábbis eddig még így volt. Aztán h ebből mi valósul meg a végén, kitudja... -
Erre is volt valahol egy komment, hogy a T34 legénysége úgy ahogy van átkerül az M103-ba, a prémium T34 pedig 100%-os legénységgel jön ... -
lammaer #66992 Igy már értem miért nem haladnak a játék fejlesztésével... én se kódolnék amikor ilyesmi van körülöttem :)
-
mordawn #66991 Igen.
Egyenlőre a T34 legénysége kérdéses. Nincs még egyértelmű válasz arra, hogy a T34 mostani fejlett embereit kapja meg a prém T34, és az m103 100%-os újakat kap, vagy pont fordítva lesz. -
lammaer #66990 KItty, hol irják hogy megkapod a T34-et prémiumként? Végigböngésztem a kommenteket, de az emberek kérdezik ezt, de Overlordtól nem láttam hogy írt/konfirmált volna ilyet. -
Adjunktus #66989 Köszönöm.Tehát nem muszáj fullosnak lennie és azért kapok egy stock M103-at és egy prem T34-et.
Viszont ha fullos T34 áll a garázsban,akkor kapok egy fullos M103-at + egy prém T34-et.
Így most akkor jól értelmeztem ugye, -
hellokitty92 #66988 Nem kell kifullozni, elég ha csak a garázsodban lesz, hasonlóan a német revisionhoz. Persze a már kifejlesztett modulokért cserébe megkapod az m103 hasonló moduljait.
Én inkább stock m103-al szeretnék menni, mint stock t34-el, de majd meglátjuk mennyi idő lesz rá.:) -
lammaer #66987 "T-50-et lehet azért tartom meg mert 5 csatából 1-szer saját Tier-jébe kerül, és ott bizony FUN :)"
Hát, én Chaffee-ban meg T50-2-ben is legalább ennyiszer kerülök olyan meccsbe ahol a felső harmadban esetleg középtájt dekkolok (ezeknél az már majdnem olyan mintha a tierjébe kerülnél). Meg is lepődök rajta minden alkalommal, hiszen hozzászoktam hogy én vagyok a titkos fegyver, ott lenn a lista legalján :), tesztszerveren mindig ott voltam. Úgy látszik élesben jobb az eloszlás, hogy beférek alacsonyab meccsekbe is. -
Adjunktus #66986 ok akkor az időpont stimmel.
Hol van az,hogy a T34-nek fullosnak kell lennie és nem elég a stock?
Bocs de nem akarom végigböngészgetni az összes Angol nyelvű hozzászólást. -
lammaer #66985 "végig az oldalát tudtam lőni"
Ciki lett volna ha egy AFK lővének nem tudod az oldalát lőni :) -
SovereignXY #66984 Ezek az amcsi tankok kurva csíterek. Tetű m41et telibe lövöm 122essel. Kritikus és leljött a lánctalp. Ennyi. :( -
Tusy #66983 - múltkor volt szerencsém egy T-43-al (alap ágyúval) egy afk Löwét lebarkácsolni, végig az oldalát tudtam lőni és 7-ből 2 lepattanó volt de az 5. lövés végzett vele (nem full HP-ról ugyan, de olyan 80% körül álltam neki). Nagyon közel nem mertem menni hozzá, hátha az artynk engem is kilő nagy buzgalmában de végig csak én lőttem -
mordawn #66982 Innen az infó: http://overlord-wot.blogspot.com/2011/10/new-tanks-in-2011.html
-
SovereignXY #66981 Na ez a balance. Úgy kikaptunk mint a szar.
Himmelsdorf. Meginduiltak kb mind az egyik utcán mi lövünk pattohunk ők lőnek mi pukkanunk hát bassza meg az MM -
Adjunktus #66980 Akkor pontosítsunk egy kicsit.
Tehát akkor még az idén kihozzák a prém T34-et?
Nem elég,ha egy stock T34 áll a garázsban?Fullosnak kell lennie?(ezt hülyeségnek tartom.Külön megvizsgálják az összes T34-et,hogy fullos-e?)
Valami hivatalos hivatkozás van erre?
Fontos lenne,mert akkor át kell kicsit alakítanom az ütem tervet.:) -
Azétr a Type az sem egy csodafegyver, tudni kell használni, de egy szimpla közepes 8-as med, azzal az előnnyel, hogy hozza a pénzt. (Pershingem jobb tank volt, T-44 pedig mozgékonyabb jóval ... P2-est nem ismerem ...)
A legjobb tulajdonsága, hogy pattogós ... Lomhább mint a Pershing, az ágyúja picit jobb mint a T-44, de ha meglesz neki az LB1 akkor végleg gyengébb lesz ... Ammo rack: nekem eddig 1-et lőttek, viszont én lőttem többet is ... haverom pedig 20 csatából 3-szor is kapott ...
Szerintem szépen lassan minden nemzetnek kijön egy T8-as heavy prémiumtankja (T34) valamint lehet a jövőben T8-as medek.
KV5 kemény dió, de ha artuditut lövi az ember, akkor jó eséllyel kiszedheti ... Egyedül a Lowe érdekes nekem ... ritkán tudom átlőni :(
Nem tudom miért lenne ez péjtuvin ... CW-t nem nyer vele az ember, mert oda kicsik ... Random battle meg csapatfüggő, nem pedig egyén ... Volt olyan csatám, hogy 6-an voltunk Type-al ... persze úgy elbuktuk mint a huzat ... nagy számok törvénye, 1 Type jött velem, a másik 4 elindult 4 irányba és szépen egyesével berobogtak az enemy bázisra, ahol már várták őket és pukk ...
Ha T44-esek lettek volna, szvsz simán nyerünk ... (Bár láttam már nagy tankban 0 játékost, szóval ki tudja, de aki kigrindel egy 8-as medet, az már valamilyen szinten tudja használni remélhetőleg ... )
Low-mid tier: Mielőtt meglett a type, Su-85 és KV volt a pénzfarmoló tank ... nos, 2 kezemen meg tudom számolni mennyi mid tier csatában voltak ... Van pár beteg klántársam 800 - 1000+ KV csatával, egy idő után meg lehet unni ... ilyenkor lehet más ágaknak nekiállni ...
T-50-et lehet azért tartom meg mert 5 csatából 1-szer saját Tier-jébe kerül, és ott bizony FUN :) -
Nazarov77 #66978 Kukáskocsi :D
Kár hogy a francia TDk jövőre jönnek, elég lightos treet kapunk ez évben belőlük, csak light med és heavy tankok, azokból se az összes. -
Gunslinger #66977 Basszus rohadt jó volt előbb, T25 AT-val mentem Murovankán, sérülten 16(!) hp-n voltam mikor felbukkant előttem egy 100%-os, de totál stock KV-3, az alap 85 mm-es pukkantója lehetett rajta, mert folyamatosan pattogott, aztán átváltott HE-re, de csak 10 hp-t vett le rólam, maradt még 6 mikor le akart rammolni és a durva az volt, hogy T25-el gyorsabban tolattam, mint ő jött előre és így folyamatosan tolatva három lövésből átküldtem a valhallába, beszabehu. :-D Durván gyors ez a cucc, fürgébb hátramenetben, mint a KV-3 előre. XD -
Oddball29 #66976 Legyeztem a szép nagy füleimmel. -
lammaer #66975 Integettél? :) -
Oddball29 #66974 Lammaer, előbb én voltam az a Jumbo-ban Murovankán. -
Gunslinger #66973 A francia tankok adnak majd egy löketet a dolognak, sok lesz a low és mid tier vas újra a csatákban, de fél év és átalakul az egész World of High tierré, t3-as tankkal már nem fogsz csatát találni, max 10 perc lobbyzás után, ha valaki meg t5 vassal akar menni, azt 10-ből 10-szer t7-8 csatába fogja benyomni. -
lammaer #66972 A sapinak nagyon jó ágyúja van és sztem nem lassabb mint a dagileó.
Rohangászásra egyértelműen T50-2, sapi meg kicsit komótosabb gyilkolászásra (mini patton).
Daigleóm még nincs, de a 10.5-es egyértelműen közelharci fegyver, kanyarodni viszont nem tud. Talán ilyen stuka rárepülősre megfelelő :)
-
Renegade #66971 mond már el miért jó a sapi?
a t50-2 gyorsabb
a dagi meg alatomos malac
ráadásul baromi lassú is -
davidbog #66970 Amíg azokat a harcjárműveket csinálják meg premiumnak amiket a full tech tree-ben láthatunk, akkor nem nagyon kell aggódnunk hogy túlságosan erősek lesznek. Hacsak nem 1-2 tierrel lejjebb kerülnek mint amiben lenniük kéne.
Csak nem raknak be '50-es évek végi vagy azutáni harckocsikat. Mondjuk a Type59 elég váratlan volt és nem igazán a WoT-ba illő, de talán kivétel marad.
A mostani gépek korrektek. Igazából csak illúzióromboló amikor sok van belőlük egy csatában. Én is inkább attól félek, hogy az egyre több premium tank szép lassan kiszorítja az alacsonyabb tech tree-s harcjárművet (mint NF-ben a PBB-k). -
Gunslinger #66969 Hát én mostanában többet egylövésezek belőle, mint T-44-et, pedig az volt hogy naponta többszöri program volt. Az biztos, hogy hajlamosabb rá, mint mondjuk a T-54, abból eddig háromszor lőttek ki ammorackkel 354 csata alatt, de az három egymást követő csata volt, azt hittem agyfaszt kapok, azóta se tudom, hogy hogy történt, ebből kettő full hp-ról történt, mintha csavartak volna valamit a tankon aztán fél óra múltán visszacsavarták. Durva volt, mérgemben majdnem eladtam. -
lammaer #66968 Hát, én egyedül Hellgirlt ismerem akinek van, a RORban nagyon fűtötték az agyát hogy vegyen mert jó, lehet akkor átverték :) -
hellokitty92 #66967 Azt h mázlisták vagyunk:))
De megveszed a prém tankot kemény 7500 goldért. Kezdő játékosként azt hiszed te leszel az isten ebben a tankban, erre egylövéseznek a 2. csatában (srác írta), milyen illúzió romboló lehet:D
A type mennyire hajlamos a rackre, mert nem ez az első nekem se. Csak mondom hátha vennék egyet... -
lammaer #66966 Ja istenem, én meg ammorackeltem egy KT-t chaffeeban épp az imént. Minden tankot lehet rackelni, ez most mit bizonyít? :) -
hellokitty92 #66965 Pár napja ammorackeltem egyet kt-val, 100%-ról egy szempillantás alatt párolgott el:) Nem kicsit lehetett bosszús.