banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Azétr a Type az sem egy csodafegyver, tudni kell használni, de egy szimpla közepes 8-as med, azzal az előnnyel, hogy hozza a pénzt. (Pershingem jobb tank volt, T-44 pedig mozgékonyabb jóval ... P2-est nem ismerem ...)

A legjobb tulajdonsága, hogy pattogós ... Lomhább mint a Pershing, az ágyúja picit jobb mint a T-44, de ha meglesz neki az LB1 akkor végleg gyengébb lesz ... Ammo rack: nekem eddig 1-et lőttek, viszont én lőttem többet is ... haverom pedig 20 csatából 3-szor is kapott ...

Szerintem szépen lassan minden nemzetnek kijön egy T8-as heavy prémiumtankja (T34) valamint lehet a jövőben T8-as medek.

KV5 kemény dió, de ha artuditut lövi az ember, akkor jó eséllyel kiszedheti ... Egyedül a Lowe érdekes nekem ... ritkán tudom átlőni :(

Nem tudom miért lenne ez péjtuvin ... CW-t nem nyer vele az ember, mert oda kicsik ... Random battle meg csapatfüggő, nem pedig egyén ... Volt olyan csatám, hogy 6-an voltunk Type-al ... persze úgy elbuktuk mint a huzat ... nagy számok törvénye, 1 Type jött velem, a másik 4 elindult 4 irányba és szépen egyesével berobogtak az enemy bázisra, ahol már várták őket és pukk ...

Ha T44-esek lettek volna, szvsz simán nyerünk ... (Bár láttam már nagy tankban 0 játékost, szóval ki tudja, de aki kigrindel egy 8-as medet, az már valamilyen szinten tudja használni remélhetőleg ... )

Low-mid tier: Mielőtt meglett a type, Su-85 és KV volt a pénzfarmoló tank ... nos, 2 kezemen meg tudom számolni mennyi mid tier csatában voltak ... Van pár beteg klántársam 800 - 1000+ KV csatával, egy idő után meg lehet unni ... ilyenkor lehet más ágaknak nekiállni ...

T-50-et lehet azért tartom meg mert 5 csatából 1-szer saját Tier-jébe kerül, és ott bizony FUN :)