418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Teljesen egyetértek, a T34-ben egyedül az ágyúja jó, ehhez sztem nagy mértékben nem fognak nyúlni, sztem még a sebzését sem fogják levinni, csak a ROF-ot. 400-as átlag sebzés a BL-9 390-e mellett hót mindegy.
  • Gunslinger
    Igazad van, az általános jelenség az, hogy a userek 99% főoldali híreket sem olvas, nem hogy fórumokat, blogokat amikből értesülne arról, hogy a T34 prémium tank lesz. Állítom az itt aktívan fórumozók igen nagy többsége is csak akkor néz fel a hivatalos fórumra vagy Overlord blogjára, ha innen páran belinkeljük. Sokkal kevesebb prémium T34 lesz kint, mint Löwe, erre fogadni mernék.
  • Oddball29
    Sztem épp ezért nem, vagy alig kell a pen-hez nyúlniuk, mert a védettsége gyengébb a Löwénél.

Ezt a cuccot az ágyú kell, hogy eladja.
  • lexlutor
    .. igen, pont ezert fog ezerrel azert hajtani, h legyen egy premium tankja es ne legyen tobbet penz problemaja. hobbibol viszont eleg kevesen mennek a t5-6al szerintem.
  • lexlutor
    ..en eddig is ertettem mit mondasz, en is erre szamitok, de ez nem segit tovabbra sem azon, h minden atlovi. ahogy mondtam korabban, eddig sem a mozgekonysaga vagy az agyuja volt a problemas. ezutan sem lesz az. a 102/76/51 a gaz, de nagyon! a kv5 vastag, a love 120mm es pattog, a type59 szinten pattog, a nagy m6 a legvastagabb.. ez ezekhez kepest lopikula.. plane h milyen mas tankokkal fogja osszerakni. t8ban sem lesz jobb, ami t9ben egyszeruen lepkefing volt, mivel kb ugyanaz az ellenfellista. ez meg egy jobb m3 lee loves is atviszi :)
  • Oddball29
    Mondjuk aki T5-T6-ban kreditért grindel, az többnyire sztem eleve nem prémiummal tolja.
  • lexlutor
    ..ez azert valoszinuleg nem altalanos jelenseg...
  • Oddball29
    Leviszik t8-ba, odaigazítják a hp-t, csökkentik valamelyest a ROF-ot és az alfát(mondjuk 5.5 és 380) és tulajdonképpen ennyi. A t32-nek a látótávolsága is lényegesen nagyobb már most is. A t29/34 tornyot 200 körüli pennel a lövegpajzs mentén már át lehet lőni, és hull down is nehezebb vele a magassága miatt. A T34 a T32 top motorjával eleve lomhább, mert nehezebb vagy 10 tonnával.

Valami olyasmit kell szvsz arányaiban elképzelni, mint a Löwe-Kt páros. Egyiknél jobb ágyú, másiknál jobb páncél és mozgékonyság.

• DummyBoy
    Úgy legyen :)

@OddBall29: Na sorry, erre nem emlékeztem ... Mondjuk a milyen szar a T34 kérdést abban a formában kell feltenni, hogy T9-es heavy-nek lehet az, de T8 prémiumnak (Ami ugye lentebb van sorolva a MatchMaking-ben mint a sima T8 heavy) már lehet jó!

Én anno azért hagytam abba az US heavy ágat mert mindenki agyon szidta, legyen inkább USSR ... Nekem viszont rajta ül a rontás az orosz heavy-jeimen ... Szóval 1000x megbántam már :(

Ellenben már az M6-al is qrva jókat mentem, T29 most nagyon kellemes meglepetés, főleg hogy még stock ... (Bár ha sikerül ma 10k-t beletenni, akkor megvan a 105-ös rá ...)

Pershing - Patton óta megszoktam, hogy ami eltalál az bemegy, ráadásul még az IS3-am is ilyen szóval szerintem az nem lesz zavaró ...

Grindre fel :)

@lexlutor: Nem hinném, hogy kinyírnák a T5 grindet ... nagyon sok ember még itt sem tudott erről ... Valamint amennyit hallani róla, hogy milyen szar az amcsi heavy ág, elég kevés ember van (százalékosan értem ...) akinek elérhető közelségben lenne, hogy 2 hónap alatt kigrindel egy T9 heavyt ...

Szerintem pont azért hozták előrébb a megjelenést, hogy kevesebb embernek legyen ingyen prémiumtankja ... pénzért pedig hiába van egyre nagyobb választék, azért nincs minden második embernek T8-as prémiumja ...
  • patchaou
    Úgy, hogy az amcsi heavy ághoz még hozzá sem szagoltam?
  • lexlutor
    ..ugye te sem gondolod ezt komolyan? mar most itt irja mindenki, h nekifekszik tolni h meglegyen. azert nem olyan ordongosseg kigrindelni a t29-t32 vonallal.
  • lexlutor
    ..amugy nekem eddig sem a gyorsulasval vagy az agyujaval volt iagzabol a bajom. hanem a semmitnem ero 100 mm-es frontpancellal. minden atlovi es mindenhonnan. es meg csak nem is pattog rola semmi.
  • patchaou
    Nem nyírnák ki, mivel rengetegen vannak akik a közelében sincsenek a T34-nek.
  • lexlutor
    ..abbol meg varat epiteni, meg nehez..
  • lexlutor
    ..az a baj, h mar most szar a t34 :)
  • Oddball29
    Überlord már többször megírta, hogy marad a 120-as valamilyen formában. A T32-esnek jobb páncélja, gyorsulása marad. A rossebbet paráztok már...

Nagyon szarra nem csinálhatják, mert utána még goldért is árulnák majd.
  • Gunslinger
    Miért vennék el a 120-as ágyúját? Visszaveszik a ROF-ját 4.5-5 körülire, a penjét úgy 10-el és nem lesz túlzottan jobb, mint a BL-9. A motorjait is sztem tuti elveszik, megkapja majd a T29/T32 alap vagy középső motorját.
  • lexlutor
    ..ha nem valtoztatnak a pancelzatan, es meg az agyujat is lebutitjak, csak rosszabb lesz mint volt. a mozgekonysagot a meg a hajamra kenhetem. egy lovest nem tud lehagyni :) egy-egy meg mellemehet, de aztan szevasz. semmit ne varj majd azoktol a csataktol. a t34 tuti vesztes lesz. ha nem valtozik a pancel. marpedig avval nem tudom mit fognak kezdeni.

az meg hogy mennyi kreditet hoz majd.. noss miota van kv5om en nem tudom elkepzelni, h egy ilyen szintu kreditfarm tankot ingyen ennyi embernek adnanak. evvel teljesen kinyirnak a tier 5-6 grindelest.
  • Nazarov77
    Erre már én is gondoltam, lehetne tüntetni az artyk ellen így :P
  • Gunslinger
    Igen, egy baráti arty, meg még két másik baráti egységet, bekékült -3-as az ipse.
  • Oddball29
    Ha az ellennél is követné valaki a példáját, ebből lehetne mozgalom...
  • bedy68
    Én csak vigyorogni tudtam rajta igaz kínomba először, de amit kapott még utána az tetszett
  • patchaou
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/10/11/shot_054.jpg
  • lammaer
    Nemlátom nemlátom, URL-t.

De ha jól tippelem mi van a képen, az előzö meccsen kiszedhette egy arty...
  • lammaer
    Na majd platoonozunk, azt jól kiismerjük egymást a T29/T32-ben :)

Ez kb olyan mint anno HellGirllel a lee/sherman/e8/T20 grind. A végére már jobban ismertük egymás rigolyáit mint az asszonyokét :)
  • crossy104
    A csapatában lévő összes arty-t kilőtte!
  • patchaou
    Soha nem fogom megérteni miért jó ez.
  • Oddball29
    Ennek elgurult a gyógyszere, vagy mi?
  • crossy104
    Figyeljétek az időt a felső sarokban.Mennyi idő telt el a csatából mikor már hármat kiszedett.

• zsozsok
    19920

• DummyBoy
    Elvileg a T8-as prémiumok erősebbek mint a stock T8-as alap és gyengébbek mint a full T8-as tankok ...

Hogy ezt hogyan fogják kivitelezni a T34 esetén ... azt szerintem még ők sem tudják ... Mivel az erős ágyút és az átlőhetetlenséget már ellőték, kiváncsi vagyok mire lesz jó ez ... mozgékony lesz? :) (Szvsz nem lesz 120-as ágyúja ...)

@lammaer: Bizony ... sajnos a következő 2 hónap grindje nálam is adott :) Remélem meglesz addigra ... Kiváncsian várom a T34-Lowe-KV5-Type csatákat :)
  • lammaer
    Most meg abban fog különbözni hogy 5x a krdit szorzója :)
  • Gunslinger
    Nem hiszem, hogy elvennék a 120-ast tőle, hiszen attól különbözik a T29-től.
  • lammaer
    Én még egy kicsit hátrébb vagyok (M6 vége fele), de beizzítom a prémet aztán majdcsak meglesz.

Fene megeszi, mindíg az ilyen kihívások miatt ugrok rá jobban a játékra (múltkor a Tigris grind a félárért,).

De legalább van cél amiért küzdeni lehet. Aztán kiderül hogy be kell e vetnem a 150K free XPmet. A T32 hosszú menetnek ígérkezik :)
  • garaib
    Mennyi volt a lőszer? :)
  • garaib
    Remélem, nem a 105mm-es ágyúval adják ki, inkább vegyék vissza a 120mm ágyú töltés idejét, bár a T28 is ezt ez ágyút használja tier 8-ban.
  • Oddball29
    Sztem az agyukhoz kaptak, hogy a 7.0 eseményértéke új tank nélkül a béka segge alatt lenne.

Persze duda az lesz.
  • Gunslinger
    Viszont volt már, hogy valami korábban jött a tervezetnél, pl. E-50. A T34-et is egy hónapja még 2012 Q1-re ígérték, csak baromi sokan sírtak miatta és ezt most tényleg a játékosok nyomására hozták előbbre. Nekem még 155 ezer xp kell a T34-hez, remélem meglesz novemberre, ha mégis előbb jönne, mint december. Overlord azt írta, hogy az M103 már 100%-ban kész van, a prémium T34 specifikációját véglegesítik. Gondolom lenerfelik az ágyúját, hogy beférjen tier 8-ba és ezzel sakkoznak, hogy még se legyen túl erős.
  • zsozsok
    néha összejön minden
    Győzelem!
    Csata: Sand River 2011. október 11. 11:56:36
    Jármű: E-50
    Szerzett tapasztalat: 2 067
    Szerzett kredit: 80 503
  • DummyBoy
    Én remélem csúsznak, mert nekem is necces ... T29-est nemrég vettem meg ... Dec 1-ig kb 50 nap van, 400k xp az napi 8k minimum, hááát az kicsit necces ...

Normál esetben nem lenne vészes, napi 2 óra játékkal összejöhet ... Sajnos nekem nincs napi 2 órám játszani, szóval elég komoly grind lesz ...

Meglátjuk ...