banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Úgy legyen :)

@OddBall29: Na sorry, erre nem emlékeztem ... Mondjuk a milyen szar a T34 kérdést abban a formában kell feltenni, hogy T9-es heavy-nek lehet az, de T8 prémiumnak (Ami ugye lentebb van sorolva a MatchMaking-ben mint a sima T8 heavy) már lehet jó!

Én anno azért hagytam abba az US heavy ágat mert mindenki agyon szidta, legyen inkább USSR ... Nekem viszont rajta ül a rontás az orosz heavy-jeimen ... Szóval 1000x megbántam már :(

Ellenben már az M6-al is qrva jókat mentem, T29 most nagyon kellemes meglepetés, főleg hogy még stock ... (Bár ha sikerül ma 10k-t beletenni, akkor megvan a 105-ös rá ...)

Pershing - Patton óta megszoktam, hogy ami eltalál az bemegy, ráadásul még az IS3-am is ilyen szóval szerintem az nem lesz zavaró ...

Grindre fel :)

@lexlutor: Nem hinném, hogy kinyírnák a T5 grindet ... nagyon sok ember még itt sem tudott erről ... Valamint amennyit hallani róla, hogy milyen szar az amcsi heavy ág, elég kevés ember van (százalékosan értem ...) akinek elérhető közelségben lenne, hogy 2 hónap alatt kigrindel egy T9 heavyt ...

Szerintem pont azért hozták előrébb a megjelenést, hogy kevesebb embernek legyen ingyen prémiumtankja ... pénzért pedig hiába van egyre nagyobb választék, azért nincs minden második embernek T8-as prémiumja ...