418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Még mindig nem írták ki, úgy hogy ez sztem nálunk most elmarad. Eleve legutóbb az event pont ilyen dupla volt, akkor is benne volt a Tigris, meg a PzIV és akkor az NA szerveren nem volt semmi.
    Valaki itt írta, hogy aztán rohadt sok közük van az amcsiknak a Moszkvai csatához, de totál rossz oldalról közelíti meg sztem. Szvsz azért ilyen az event náluk, mert valószínűleg sok ott a patrióta játékos és ahogy az EU szerveren túlteng a német buzulás úgy az NA szerveren valszeg az amerikai buzulás teng túl, így logikus, hogy egy ilyen eventtel ösztönzik a usereket, hogy használják a német és orosz tankokat, mert az event kizárólag ezeket favorizálja.

Aztán lehet, hogy még is kiírják holnap, de valahogy kétlem, mindjárt itt a 14-e.
  • patchaou
    KV-3-on a D10T-vel érdemes foglalkozni, vagy térjek rá vissza ha kifejlesztettem az IS-t?
  • DummyBoy
    Azt nem próbálta még valaki, hogy 2 ilyen DLC-t vesz? Kiváncsi lennék, hogy többször felhasználható-e :)

@ilsalon: Jókat vigyorgok rajtuk ... Ha valaki nagyon sokat floodol, akkor kap egy "STFU noob"-ot, ezen általában annyira ki szoktak akadni, hogy utáni vicces nézni hogy akar megpróbálni angolul szabatosan káromkodni :)
  • ilsalon
    Ezeken már nem szabad kiakadni, mindig lesznek emberkék, akik furán értelmezik a játékot. Meg alternatív megoldásokban hisznek, ami a mi szemszögünkből nézve hülyeség. Én ezért inkább hallgatok.

Pár napja azonban én is felkaptam a vizet, amikor a top tank E75 elment és bebújta az egyik sarokba, de úgy hogy egy ház mögött lapult. Eltelt fele meccs és egész szopóra álltunk, amikor megkérdeztem, hogy mégis mit csinál ott, ahol ezer csatából egyszer jár valaki. Visszaválaszolt, hogy a sebezhetetlenség medálra gyűjt és már négy csatája megvan. Hárman azért odamentünk, hogy biztosan ne legyen meg.
  • Metalmilitiakid
    Melyik 1800 gold körüli prémiummal lehet jól farmolni és kb mennyit lehet vele körönként hozni ? Ha jól láttam matilda, Churchil, t14, meg Ram2 van azon az áron. Mert akkor premium helyett inkább egy prémium tankot vennék belőle, mert az örökre megmarad nem úgy mitn a prémium.
  • Etelkozi Vata
    Én minden egyes noob beíráson mindig elmosolyodok...
    Egyrészt gyerekes, másrészt unalmas, mint szinte egyetlen negatív jelző...
    Jó van néha moron, meg retard, meg a szintén nagyon durva camper...

De ez a "noob", mintha oviban lennénk...
  • virkir
    A kreténekre egy példa a tegnap estéről.
    Érdemes figyelni az órát

Egyébként akárki akármit mond van a játékban valami mert az nem igaz, hogy délután aránylag kiegyensúlyozottan megyek, inkább több nyertes körrel este meg mintha mindenki elfelejtene játszani egyszerűen képtelen voltam nyerő kört csinálni.
  • pointer4
    "Működik, annyi hogy impulse szoftver telepít, belép, és ott lesz a kód. A játékot nem kell felrakni ismét. "

Hol ott? Nem látim.
  • KohnBela
    Kicsit offtopic:
    A moszkvai csata a szovjet-orosz történelem egyik legnagyobb és a szovjet birodalom számára sorsdöntő eseménye.

A levéltári források szerint (Montefiore: Sztálin, a vörös cár udvara) a Generalisszimusz (Sztálin) személyes jegyzetfüzetének hátoldalán 2 fontos adatsor volt, élete végéig (1953).

Az egyik a CCCP aktuális aranytartartalékának nagysága, a másik a moszkvai csatában bevethető tankok száma....

Ha pedig valami ennyire Sztálin látókörében volt, ott nem nagyon volt mentség az esetleges vereségre.
  • DummyBoy
    Tegnap én is megkaptam a Noob kemper Heavy jelzőt ...

T29-el voltam, és egy Mikromauz-al együtt védtük a szorost Cliff-en, kettőnknek volt 8 killje, de megkaptuk az előrerohanó, majd gyorsanmegishaló T-43-tól, hogy "noob camper heavies" ...
  • Adjunktus
    Ja.Lévén,hogy a Moszkvai csatához kurva sok köze volt az Amerikaiaknak.:)

Elmegyek harcolni az első vonalba TD-vel.Pörgök mint kurva karján a retikűr.Körülöttem mindenhol enemy.
    Szétnézek,a medium tankjaink meg egy kupacban kempelnek a hegytetőn és szurkolnak!
    Meg puffogtatnak a csökött,szívószál,Kínai piacos ágyúikkal,amiről még a verebek se repülnek el ha lő egyet,mert olyan gagyi!
    Ha meg szólok nekik,hogy nekik talán nem ez lenne a dolguk,akkor még ők vannak megsértődve!
    Néha visszasírom a bétát.Ott is voltak kretének,de ennyire azért nem volt híg az állomány.
  • PetiPetiHUN
    "Én max egyes emberekre szoktam rászólni a végén - mondjuk arra aki a környéken volt és láttam hogy nem segített, még kérés után se. De a noob teamezést gyűlölöm, mert egyrészt aki mondja az is a csapat része, másrészt ha a team fele a térkép másik részén van akkor mi a f*szt tudnának csinálni hogy a noobozó ne halljon meg? Teleportáljanak oda? "
    Ha elindulnának az már sokat segítene. Himmelsdorfon top voltam T29-el a másik T29-es felment a hegyre (? de legalább csinált valamit). Végigmentem a hegy alatti utcán kilőttem egy IS-t meg két kissebb gépet. De ekkor jöttem rá hogy velem csak a kicsik jöttek a bázisunkon tartózkodik még 3db M6-os meg egy KV a két arty mellett. Az ellenféltől mindenki visszajött a két hegymenőn kívül minket kinyírni. Amikor az ellenfél bázisánál kimúltunk a hős heavy különítmény akkor indult meg.
  • lammaer
    A kiírás szerint October 14 - 17th.

DE: ez az US szerver, az EU szerveren még nyoma sincs ennek a bejelentésnek. Mint ahogy más is írta lentebb, az US szerveren más eventek szoktak lenni mint az EUn, szóval ez még abszolút nem 100%.

Remélhetőleg igy lesz nálunk is (hiszen a moszkvai csata ugye univerzális event, nem úgy mint a függetlenség napja vagy az apák napja), de egyelőre ne lovalljuk bele magunkat.
  • patchaou
    Meg azt csípem amikor két med több mint 3000 hp-vel a kv-mat küldözgetné maga elé :D
  • patchaou
    Tegnap Én is megkaptam a "retard" jelzőt, mert KV-3-al nem értem vissza a pálya másik feléről a bázisunkra.
  • lammaer
    Másik ilyen amire harapok, a pofázó arty.

- amikor bejön egy T50-2, és lőjük de ugye szerencsés/ügyes és nehéz eltalálni, mindjárt noobok vagyunk, ott sikoltoznak az artyk

- campirovkán amikor egy arty beirja mondjuk a KVnak (mert az van legalul) hogy menjen scoutolni

- meg amikor egy arty az unalmas kempelésről papol (tipikusan a "zzzzzz" jellegű szövegek részükről).

Na ezekre nagyon rá szoktam ugrani.
  • Spheriot
    Így igaz, a vesztes csata főleg ha lerohannak az mélyebb nyomokat hagy, de tegnap nekem is jó meccseket adott, még a vesztésre álló meccseket pl 2:6 ról hoztuk...
  • kerla
    Kár, hogy csak a P-s Tigrisre adja a dupla kreditet, simán is jól jönne :(
    Mettől meddig lesz ez az akció?
  • lammaer
    Biztos ez lesz, mert a Tiger P éppen kifejlesztve várja hogy mikor lesz akciós. És mivel a devek ahoz időzítik hogy én hol tartok, a TigerP félárú lesz és dupla credites. :)

Csak azon csodálkozom hogy a KT nem lett az, mert az is hasonló állapotban van nálam :)
  • lammaer
    Nem azt mondom hogy nincsenek rossz mecsek, csak azt hogy legalább annyiszor vannak jók is. Csak mindenki a rosszra emlékezik.

Amúgy nagyon utálom ha vki noob teamezik - főleg rögtön az elején egy meccsnek vagy közvetlen utána amikor meghal (olyankor mindenki k* okos lesz, és persze a team hibája minden).

Én max egyes emberekre szoktam rászólni a végén - mondjuk arra aki a környéken volt és láttam hogy nem segített, még kérés után se. De a noob teamezést gyűlölöm, mert egyrészt aki mondja az is a csapat része, másrészt ha a team fele a térkép másik részén van akkor mi a f*szt tudnának csinálni hogy a noobozó ne halljon meg? Teleportáljanak oda?
  • DummyBoy
    Na igen ... csodacsata kempinovkán ... Enemynél 10 TD ... 2 arty és 3 überscout ...

Nálunk 2 T29, pár KV meg ilyenek ... fél percel a csata kezdete után a csapat felét gyakorlatilag még elindulás előtt kivégezték ...
  • SovereignXY
    Az. Kivéve ha kis szarok közé kerül. :)
  • SZU
    Van valami extra feature? Néhány kilőtt tank roncsából sűrű fekete füst jön ki, amire eddig nem is emlékeztem.
  • Spheriot
    Pedig ki lehet fogni noob teameket, A kedvencem: Az ellen tele van TD-vel és a mediumok rusholnak, mire egy heavyvel odaérnél, ahol effectiven be tudnál avatkozni már 0:7

A másik: tele van artyval az ellenfél általában minden pályán 1 út van amit nem látnak be az artyk, az ellenfél fő hadareje persze arra jön, a mieink meg a másik irányban a végeredmény az artyk kilőnek mindenkit az ellenfél meg lerohan a másik úton.. ezek a csaták ahol 2:15 a vége

Ja és ha sok az arty tuti, hogy az ellenfélnél van scout aki érti is a dolgát nálatok meg nincs vagy van de kb 2 sec alatt kilövik.

Ezek olyan WOT Murphyk.
  • brasco84
    These tanks will be half price and earn double credits:
    PzKpfw 38 nA
    PzKpfw IV
    PzKpfw VI Tiger (P)
    VK 3001 (P)
    T-28
    KV
    KV-3
    IS
    These premium tanks are also half off:
    PzKpfw B2 740
    Matilda
    5x XP for the first victory each day (on each of your tanks)
    Enlarging barracks are half off (150 gold)
    100% crew training is half off (100 gold per member)
    Retraining crew to 100% primary skill will be half off (100 gold)
    Training a crew bought with a tanks to 100% also half off (100 gold)

hú ez jó lenne EU-n is, IS-el jól jönne :D
  • Adjunktus
    These tanks will be half price and earn double credits

Ja de!bocsánat!:)
  • Adjunktus
    Én csak azt olvastam,hogy fél áron lesz,meg hogy a napi első csata 5x-ös xp.
    Azt nem láttam,hogy dupla lóvét hoznának.
  • lammaer
    Hát, ha hull downban voltál, akkor a legtöbb amit tehetnek hogy HE-vel megcélozzák a fejed közepét. Az pedig bizony az ágyú lesz... ;)

Én legalábbis ezt szoktam csinálni, ha nagyon nincs lehetőség egy US heavy megkerülésére. Ha már nagy kárt nem tudok úgyse okozni, hadd átkozódjon a kis nyavajás.

Amúgy tegnap meg az elkövetkező pár napban is intenzíven tolom a T29-et, egyelőre nincs ilyen ágyús élményem.

• lammaer
    Én speciel spotterként annak örülök a legjobban ha berak T10 csatákba, és mondjuk campirovkára (ami egy nagyon jól scoutolható pálya). Degeszre keresem magam, és nem kell sok kis szutyokra lőni.
    Érted, ha látok egy E75-t és belelő vki, az rohadt sokat fizet, és semmit nem kell tenni - kb beállok a kedvenc bozótosomba, aztán ragaszgatom a házakat az új társasjátékomhoz. :)
  • lammaer
    Csak hogy legyen ellenpélda :)

Tegnapi mérleg: 44 csata, 33 victory.

Lehet ezért nem értem meg az embereket, akik állandóan jönnek hogy noob csapatokat fognak ki meg szopóág 20 defeattal zsinorban.
  • kerla
    Mi lesz ez a moszkvai update? vmi akció megint?
  • MatchDiabolo
    Ez meddig fog tartani?

• DummyBoy
    Loool ... KV dupla pénzt hoz megint? Lesznek olyan kappuccsínó szakaszok megint, hogy öröm lesz nézni :)
  • Nazarov77
    Remélem nálunk is ez lesz, jól jönne az az 5x xp, meg a Tiger(P)t is visszavenném féláron mert nagyon jó tank.
  • SovereignXY
    T-29nek mindig az ágyúját lövik szét? Most kedvenc esetem ált fel lőttek avyg 5en fingom nincs hogy honnan mert én ugye soha se látom ha lőnek rám de fordítva persze ez nem igaz. Na mindegy. 1 perc alatt sztem vagy 3 szor kilőték az ágyúmat.Ez vmi t-29 betegség vayg...?
  • Bugi Misi
    közelükbe se érek 1 lövéssel kiszednek...
  • Renegade
    örülj neki, olvass faq-t, spottolj, számold a pénzt :-)
  • bardocz
    Nekem ma KV-3-al volt egy meccsem, ahol nálunk volt 2 maus, az ellennél meg 2 E-100. A történet annyi volt, hogy megnéztem a maust köeltről, majd "előre"mentem, megnéztem az E-100-at is, ha már ottvolt, majd kilőttek a picsába:D
  • Bugi Misi
    t10 még nem rakott be még nincsen olyan magas tier tankom
  • Metalmilitiakid
    láttam már leopardot t10 ekkel, meg velem :D