A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #67233 "Én max egyes emberekre szoktam rászólni a végén - mondjuk arra aki a környéken volt és láttam hogy nem segített, még kérés után se. De a noob teamezést gyűlölöm, mert egyrészt aki mondja az is a csapat része, másrészt ha a team fele a térkép másik részén van akkor mi a f*szt tudnának csinálni hogy a noobozó ne halljon meg? Teleportáljanak oda? "
Ha elindulnának az már sokat segítene. Himmelsdorfon top voltam T29-el a másik T29-es felment a hegyre (? de legalább csinált valamit). Végigmentem a hegy alatti utcán kilőttem egy IS-t meg két kissebb gépet. De ekkor jöttem rá hogy velem csak a kicsik jöttek a bázisunkon tartózkodik még 3db M6-os meg egy KV a két arty mellett. Az ellenféltől mindenki visszajött a két hegymenőn kívül minket kinyírni. Amikor az ellenfél bázisánál kimúltunk a hős heavy különítmény akkor indult meg.