418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #67564 "[...]elképzelhetőnek tartom, hogyha valaki túl sok meccset veszít egyhuzamban, azt a játék olyan csapatba pakolja, ami a tagjai kvalitásai alapján sokkal esélyesebb a győzelemre, mint a másik[...]"
Még bétában nézegettük, - főleg mikor nagyon elszaporodtak a 15:0-ás győzelmek - hogy figyelembe veszi-e a matchmaker a statokat, vagyis a vesztes csapat rosszabb statisztikával rendelkezik-e a győztesekéinél, de minden jel arra mutatott, hogy nem.
Vagy valami másra gondoltál? -
lammaer #67563 A te gyógyszered árát is felemelték? :) -
Szakesz #67562 Még az alpha teszteknél felfigyeltek a devek egy különös jelenségre. Olykor olykor az egyik csapat hihetetlenül gyorsan diadalt aratott. Egyesek hatalmas mészárlásokat rendeztek traktoraikkal, felszántották Prohorovka síkságait és egyes egyedül letarolták az ellenséges csapatot. Teljes volt a káosz, ezért a devek nyomozásba kezdtek. Minden jel arra mutatott, hogy ezeket a különös jelenségeket nem botok, nem a hekkerek, de még csak nem is Chuck Norris okozta, hanem a magyar játékosok.
A helyzet kimondottan aggasztó volt. A devek teljesen tanácstalanok voltak, de ekkor egy összenőtt szemöldökű Ivánka megvilágosodott és azonnali, visszavonhatatlan és megkérdőjelezhetetlen intézkedéseket tett az ügy érdekében. Korlátozta a magyar tankerek sebzését, lepattanókat generáltatott a rendszerrel és beépíttetett egy programot, amely nem engedte őket többé nyerni.
Ezután Malivonkán újra szaporodtak a lepkék, Himmelsdorfon újra anyázhattak az artyk és az erlenbergi havazás közepette mindenki újból szívből dúdolhatta az Icipici pók felmászott a... című örökzöld slágert. :) -
VanDaal #67561 Az jó lesz, úgyis megjött a platoon társam, nem szívesen rontanám az ő statját is :D -
lammaer #67560 Istenem. Szeretetben lezártunk egy témát.- Ünnep a mai nap. Szólok szergejéknek, tegyenek most nyerőágra egy kicsit. -
Moonrae #67559 Improved matchmaker? -
VanDaal #67558 Rendben, ezt eszemben sincs vitatni :) -
lammaer #67557 Hmmm.. meggondolandó amit írsz. Lényegében vmi hasonló miatt csinálják ugye az improved matchmakert, akár lehet benne már ilyen feature amire gondolsz.
Bár ezt meg minek titkolnák.. a matchmaker extrát is kiirták hogy mit gondolnak.
Összességében lehet igazsága szavaidban.
De azon tényleg ne lepődj meg ha a T95-öt szemből nem sebzi a 152esed, jó? Egyezzünk ki :) -
VanDaal #67556 Nyilván nem úgy értettem, hogy mindent át kéne vinnie. Inkább arra gondoltam, hogy a HE-nek sebeznie kéne átütés nélkül is. Egyébként nem az lenne a probléma, ha egy sokkal erősebbel nem tudok mit kezdeni. Lényegében édesmindegy, hogy bele tudok-e sebezni egyet, vagy nem, mielőtt kilő úgy, hogy tudatában vagyok az esélytelenségemnek. Viszont amikor lepattanok vele egy Marderról, vagy 0 sebzéses criticalt lövök vele egy M7 Priesten, vagy PzIV-en, az több, mint elgondolkodtató. És bár olvastam olyan véleményeket is, hogy a match maker "direkt szopat" konkrét embereket, én nem erre gondoltam. Összességében elégedett vagyok az eredményeimmel, és a győzelmi arányommal is. Viszont azt simán elképzelhetőnek tartom, hogyha valaki túl sok meccset veszít egyhuzamban, azt a játék olyan csapatba pakolja, ami a tagjai kvalitásai alapján sokkal esélyesebb a győzelemre, mint a másik. És fordítva, ha valaki úgymond hülyére nyeri magát, akkor jön néhány olyan csata, amiben vagy a csapat, vagy az ismert, furcsa történések miatt bármit csinál is, esélye se lesz a győzelemre. Nem gondolom, hogy ez bizonyos személyek szivatására menne ki. Sokkal inkább, hogy az ügyetlenebbek se veszítsék el teljesen a játékkedvüket, és a tehetségesebbek se gondolják úgy, hogy ők már kvázi mindent elértek a játékban, és az már nem tartogat további kihívásokat számukra. -
Gunslinger #67555 Ez két értelmű, mert van piros zászlós meg kék zászlós csapat ugye. :-) -
Gunslinger #67554 Na én pont nem állítottam soha, hogy a prémiumosoknak bármikor is kedvezne, pont ez a bajom, hogy nem kedvez. :-D -
lammaer #67553 Basszus. És tényleg. Gun, Vandaal, ti is erre gondoltatok?
-
A piros csapatnak :D -
Úgy döntöttem, hogy mostantól ha csikicsukinál mögém áll egy csapattárs akkor átmegyek teamkillerbe. Előbb-utóbb csak megtanulják... -
lammaer #67550 Igaz. Akkor csal a játék.
De annak örülö, hogy elismerted, prémiummal is csal. Tehát a WG nem a prémium accountosoknak kedvez. De akkor vajon kiknek?
Hmm.. fogóós kérdésss... -
Gunslinger #67549 És ha csak olyan volt, hogy mondjuk 3 győzelem 2 vereség felváltva? Ezzel is el lehet érni az 50% felettit. :-) -
lammaer #67548 "Ergó az sem zárható ki, hogy nem törekszik az "igazságosságra" bizonyos csatákban."
Ok, menjünk bele ebbe. Mi a cél? Hogy téged szopasson a játék, kis jóskát meg ne? Miért pont téged? Miért pont józsikának segít?
A devek órisi efforttal azt programozzák le, hogy érthetetlen módon csaljon a játék? Mi a cél? Miért jó ez a WGnek? -
lammaer #67547 Tudod, ha 50 feletti a győzelmi rátád, és van egy hosszú defeat sorozatod, nehezen tudom elképzelni hogy nem volt hosszú nyerési sorozatod sose.... -
lammaer #67546 "mind átütés, mind sebzés szempontjábó"
Már hogy lenne mindegy... rálőttél egy Tier5-ös tank trollcannonjával (aminek 86-os a penje) egy 305 mm-es (és döntést még nem is számítottam bele) Tier9-es TDre. Aminek az az egyetlen erős pontja.
Szóval mostmár akkor a penetrationt meg páncélzatot ne is vegyük figyelembe, mert a 152-esnek mindent át kell vinnie? -
VanDaal #67545 Egy 152 millis HE skulónak eléggé mindegynek kéne lennie, hogy hol találja el, mind átütés, mind sebzés szempontjából. Itt nem arra utalok, hogy kiakadok, mikor a minimum körül sebzek, hanem mikor többször egymás után 0-t. Egy majdnem 300-ig átütő ágyúnak meg lényegében sehonnan nem kéne lepattannia egy 10-20-mm-es páncélzatú valamiről. A modulmechanika pedig ahogy nálad magyarázat a "furcsaságokra", az én értelmezésemben inkább csak egy módja a játékba való belenyúlásnak. Ahogy te is írtad, nem tudjuk, hogy működik. Ergó az sem zárható ki, hogy nem törekszik az "igazságosságra" bizonyos csatákban. -
hellokitty92 #67544 Ma nekem is volt egy ilyenem, egy is3-al ment a harc, eleve sérültem álltam neki. Már lelőttem 3%-ra, és bőven töltöttem, mikor sikerült meglőnie, 78 életpontom maradt, volna, ha nem gyulladtam volna ki... béna voltam nem tudtam időbe benyomni a tűzoltót, lehet nem is segített volna.
Ma 2x lőttem fél méterről 0 sebzéses critical tigernek! Első közvetlen közelről lőttem meg a torony és a test találkozásánál, erre a nagy semmi! Másodszor a vezető kémlelőjét lőttem keresztül, akkor is egy nagy semmi! De ő meglőtte a front géppuska állását, erre elszállt a löveg!
Mind2x kt-val voltam. -
Gunslinger #67543 Örülök neked. :-)
Az elmúlt egy hónapban 53%-ról most zuhant 51% alá a győzelmi rátám és 6000 csata után nem én lettem a bénább, nem vették ki a fél agyam és hasonlók. Ma már két csatám is volt, amiben a csapatból egyedül én öltem, pedig top tank sem voltam, elképesztő mit nyom rám ez a játék ma, pedig prémem is van most. :-((( -
lammaer #67542 Eleve már az szór hol találod el. Utána az szór hogy mekkorát üt át. Utána pedig az szór hogy mekkorát sebzel.
Ezek után ott van a modulmechanika, ami jó/nem jó, de megkavarja, ráadásul nem is ismerjük hogy működik (pl a modulok elnyelik a sebzést).
Az a baj, odaírod hogy fizika törvényei, holott a játékban véletlenszám generátoros mechanika van, nem fizikai törvények. -
hellokitty92 #67541 Nefélj, megyek besegítek egy kicsit!:D
Megvettem pályafutásom első havi prémjét ettől a zsidó, komcsi, kapzsi fehérorosz bandától. Ajánlom h jó legyen majd az a prém t34! -
lammaer #67540 Te nem... én igen. Tegnap is ma is.
Nagy számokat kell nézni, a tömeget, nem az egyes embert. Te dobálod a játékban az egyeseket, én meg a hatosokat :P -
VanDaal #67539 A +/- 25% sem magyarázat a lepattanó trollgun skulókra, a BL-9-es ágyútól szemból trackelt T-34-ekre, meg a golyóálló, 10 millis páncélzatú arty-kra. Nálam legalábbis. -
Gunslinger #67538 Hja, véletlenül épp 12 vereséges szopóágon vagyok és nem emlékszem, hogy lettem volna az elmúlt 2 hónapban 12 győzelmes diadalúton... -
lammaer #67537 A véletlenszám generátornak mi köze van a fizika törvényeihez? -
VanDaal #67536 A magam kis összeesküvés elméletei nekem is megvannak. A cirka 3600 csatám talán nem számít soknak, de ahhoz épp elég volt, hogy lássak néhány dolgot, amit nehéz lenne a puszta véletlennel magyarázni. És most nem csak arra gondolok, amikor én szívtam meg, mert emlékszem azokra is, mikor én, vagy a mi csapatunkból néhányan éltek túl olyan dolgokat, amik a fizika törvényeit is meghazudtolják. -
lammaer #67535 Egyszer nekem is volt olyan hogy semmit sem ért a poroltó és elégtem. -
Gunslinger #67534 Én olyan 400 hp-ról égtem le. A bosszantó az volt, hogy egy másik KT-val vívtam, 84 hp-n hagytam a rohadékot, már félig be volt töltve a HE, hogy tuti megdögöljön erre belém lőtt és leégtem, hiába nyomtam be az oltót és ez csata eldöntő lövés volt, mert top tankok voltunk már a csata vége felé. És ilyenkor ne gondolja azt az ember bazzeg, hogy a játék nem nyúl bele, hogy ki nyerjen és ki veszítsen. -
VanDaal #67533 Jelentem, volt. Talán VK3601-gyel. Kb 100 hp-m volt, mire benyomtam, és gond nélkül tovább égett le az is. -
Gunslinger #67532 Volt már valakinek olyan, hogy a tűzoltókészülék bedöglött? Előbb elhasználtam egyet a KT-mon és mégis leégtem, 3000 credit meg egy tank le a klotyón. -
Szakesz #67531 Olyan az a kötényezés, mint valami fekete lyuk. Sok minden eltűnik benne és eddig még nem láttam jeleit, hogy bárhol is távozna. :) -
Nazarov77 #67530 Teli találat vagy splash volt? mert az utóbbira immunis, és ha teli találat volt hol találta el? Mert a kötényezése képes elnyelni a lövéseket aminek én örülök :D -
Szakesz #67529 Egyébként az E-100 is ugyanilyen bugos. Múltkor benyelte egy T92 lövését, mert mi az neki! :) -
lammaer #67528 De ez miért meglepő... "még a mausról is lekap"... mester, a Maus frontja 200mm (torony 220), ezé a dögé meg 305....
Szóval az hogy a Mausról lekap, miért jelentené hogy erről is? :) -
Nazarov77 #67527 Megvan annak is a gyenge pontja, ha nincs messze akkor ( legalábbis a jó kis pontos német fegyverekkel ) meglövöm a 2 kupola közül az egyiket ott simán át lehet ütni átlagos fegyverekkel is. -
A T-95 szemből olyan mint egy erőd, szinte csak oldalról meg hátulról lehet sebezni. -
Nazarov77 #67525 Nagy rohadék az a T-95, E-100am 150es HEjéből is benyelt 2 lövést sérülés nélkül...