A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #67556 Nyilván nem úgy értettem, hogy mindent át kéne vinnie. Inkább arra gondoltam, hogy a HE-nek sebeznie kéne átütés nélkül is. Egyébként nem az lenne a probléma, ha egy sokkal erősebbel nem tudok mit kezdeni. Lényegében édesmindegy, hogy bele tudok-e sebezni egyet, vagy nem, mielőtt kilő úgy, hogy tudatában vagyok az esélytelenségemnek. Viszont amikor lepattanok vele egy Marderról, vagy 0 sebzéses criticalt lövök vele egy M7 Priesten, vagy PzIV-en, az több, mint elgondolkodtató. És bár olvastam olyan véleményeket is, hogy a match maker "direkt szopat" konkrét embereket, én nem erre gondoltam. Összességében elégedett vagyok az eredményeimmel, és a győzelmi arányommal is. Viszont azt simán elképzelhetőnek tartom, hogyha valaki túl sok meccset veszít egyhuzamban, azt a játék olyan csapatba pakolja, ami a tagjai kvalitásai alapján sokkal esélyesebb a győzelemre, mint a másik. És fordítva, ha valaki úgymond hülyére nyeri magát, akkor jön néhány olyan csata, amiben vagy a csapat, vagy az ismert, furcsa történések miatt bármit csinál is, esélye se lesz a győzelemre. Nem gondolom, hogy ez bizonyos személyek szivatására menne ki. Sokkal inkább, hogy az ügyetlenebbek se veszítsék el teljesen a játékkedvüket, és a tehetségesebbek se gondolják úgy, hogy ők már kvázi mindent elértek a játékban, és az már nem tartogat további kihívásokat számukra.