418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
rrally #67692 ezt használom majd én is ha szabad!
-
rrally #67690
-
rrally #67689 
-
Sunrider924 #67688 Kimaradt a moron es a retard :)) -
lammaer #67687 Más téma: tegnap éjjel már nagyon tele volt a tököm a núbozással, különösen a holtak "noob team" felkiáltásaival.
Ezért vagy 6-7 meccset úgy kezdtem, hogy beírtam a team chatbe hogy:
"In advance: we all know that we are the noob cretin failteam. When you die, please don't say it again"
(magyarul kb: előre is: tudjuk hogy mi vagyunk a noob vesztes csapat. Ha meghalsz, légyszi ne ismételd meg).
100%-ban pozitív reakciók jöttek. Minimum volt a 2-3 affirmative, de volt még "Wise words sir" is.
De ami a legszebb: egy noobozás se hangzott el a meccs folyamán.
Valószinüleg nagyon sokaknak tele van a töke már ezzel :) -
Adjunktus #67686 Kedves Mátyás!
Te is,és még akik jobban megismertek a klánból,azok tudják,hogy nem szoktam senkit baszogatni.Nem szeretek kirugdosni senkit,mint ahogyan nem is tettem egyetlen taggal sem.
Ha valakiknek nézet eltérésük van,azok oldják meg.Abba sem szólok-szóltam bele.
De!
Alapvető feltétele a klán tagságnak,hogy nem keverünk politikát egy játékba.Nem gyűlölködünk,káromkodunk,szidunk és sértegetünk más játékosokat.
Egymás közt a TS-en mit baromkodunk az egy dolog mert rajtunk kívül úgy sem hallja más.
Ti Bedyvel a Románokon meg Trianonon vesztetek össze.Erről is nyilván mindenkinek meg van a saját véleménye,de nem a játékba való.
A politizálásból mindig veszekedés van.
De veled nem csak ez volt a probléma sajnos.
Próbáltuk elmondani hogyan is kellene játszani.Pont Crossy volt az aki próbált segíteni,hogy jobb eredményeket érj el.
De ne is haragudj,nem tudunk mit kezdeni azzal,aki úgy csatázik,hogy nem is céloz normálisan,mert ő szereti kívülről látni a tankját amikor lő!
Felraktad a hitzone-t és meglepődtél,hogy az auto aim nem a gyenge pontokat célozza.
Ez nonszensz. -
gseldon #67685 Na mindegy, szerintem ebből a témából elég volt, a téma is érzékeny, tigrincses és a klán sem fog megnyugtató válasz találni egy nyílt forumon, javaslom beszéljétek meg egymás közt.
Szidjuk inkább az artysokat :D -
Nazarov77 #67683 Hamár belinkelted ez eszembe jutott.
It’s Friday, Friday
Battle of Moscow Special on Friday
Everybody’s lfarming with Tiger(P)s and KVs at the weekend
Friday, Friday -
lammaer #67682 "meg minden gonosz kutyának aki Szűz Mária országának testéből kitépett egy darabot is"
Ez ütött :D -
na ez a lol -
lammaer #67680 Nem baj, az olyan kommenteket amik egyetértenek velem szeretem duplázva látni. -
Nazarov77 #67676 Na már megint duplázós köröket nyomja az SG :D -
KohnBela #67675 Az hogy ki utálja a románokat, és ki a magyarokat, legyen mindenkinek a személyes, és akár jogos véleménye.
A játkéban viszont ennek nincs helye. -
-
Sunrider924 #67673 Szandekosan nem irtam nemzetet, en csak arra utaltam hogy mindig van pszichologiai haboru is foleg azoknal az osszecsapasoknal amiknek tetje is van. -
Jashin #67672
-
Nazarov77 #67671
-
KohnBela #67670 Így van. Egyébként a diplomácia mindig is a románok fő erénye volt. A csatatéren mindig porig alázták / aláztuk őket, viszont a diplomáciában mindent visszanyertek, sőt többet is mint amiről valaha is álmodoztak volna.
Ez a "skill" most is megmutatkozott sajnos.
-
lammaer #67669 Egy játékban nemtrianonozunk, nem gyűlölködünk a románokra meg szlovákokra. (életben sem kéne utálni azt a román embert, akinek pont annyi bűne van trianon kapcsán mint neked a magyar zsidók deportálásában).
Aki ezt nem tudja betartan, figyelmeztetés majd repüljön.
Francnak kell itt is ezt tolni.
-
Sunrider924 #67668 Ehez annyit fuznek hozza, hogy a pvp jatekokban ha a chat kozos akkor bevett szokas megprobalni felheccelni az ellenfelet beszolasokkal hatha felforr az agyvize/kizokken/kevesbe higgadt es hibazni fog. Tigrincsesnel konkretan belesetalt a csapdaba, foleg ha a klanjanak nem voltak erre vonatkozo iranyelvei/nem ismerte oket. Nem tudjuk pl azt hogy a romanok beszolasa nem konkretan arra vonatkozott hogy tudtak magyar klan az ellenseg es profin megoldottak hogy kizokkentsenek az ellenfelet. -
KohnBela #67667 Trianon kapcsán a véleményedet minden tisztességes magyar embernek tiszteletben kéne tartania.
Viszont elég vicces hogy egy WOT tankcsatában egyáltalán szóba hozod.
Hol van egy számítógépes játékban elszenvedett bármilyen sérelem Trianonhoz képest? Saját magad járatod le és teszed nevetségessé.
Szerintem nem megfelelően reagáltál a románok sértegetésére.
Ettől függetlenül a klánodnak meg ki kellett volna állnia melletted, legfeljebb később megbeszélitek. Mindenki hibázhat.
-
Ellenfélnél ismerős platoon 3 taggal, top tankok, te pedig kis szutyokkal vagy, nem érdekel az eredmény. Súgsz egy kicsit társaidnak TS-en, hogy hol áll az artytok, merre fordul a tankotok, hol vannak sokan stb. és máris elveszítette csapatod a csatát - de legalább szereztél egy jó pontot.
Van olyan aljas ember, aki ezt megteszi? -
Jashin #67665 Szerintem menj és aludj egy jót. Estefelé meg írj egy bocsánatkérést azoknak, akiket most sározni próbáltál. -
lammaer #67663 Én mindíg azt lövöm :) -
Hmmm ... tényleg xD Az a leggyengébb láncszem ... xD -
Hááát ... izéé ... Az alapján amit most leírtál, azzal pont az ellenkezőjét éred el mint amit szerettél volna ...
CW-n beszólogatni az enemy klánnak ... csak a saját csapattagjaidat járatod le ...
A másik meg ez a nagy magyar öntudat ... minden hülyegyerek ezt pörgeti leginkább ... A vicces, mikor a nagy magyarország matrica fordítva van felragasztva az autó hátuljára, mert a barom a H betűből nem tudta megállapítani melyik a teteje és az alja ...
Tényleg muszáj ezt? -
Jashin #67660 Hát ebből az derül ki, hogy Trianonoztál Románoknak CW-n és kicsaptak a klánból teljesen jogosan. Most eljött részedről a bosszú ideje... 
Az hogy kiteregeted a volt klánod belső ügyeit, az meg arra jó, hogy sehova se vegyenek fel. Minden klánban vannak belső viták, ehhez nekünk mennyi közünk van ? -
Nazarov77 #67659 World of Tanks logo is gyenge pont? Jó tudni :D -
foxbat88fx #67658 LOL! csak, hogy tudd, szemből is letud pattanni!
-
Spheriot #67657 Köszi mindenkinek a választ. -
Jashin #67656 Jézusom, ki ez a részeg, aki ide írogat ?
-
Neutralpoint #67655 Az előzőt is láttuk minek nyomtad be megint?:D
-
Hiába no, alacsony a kerítés ... -
Gunslinger #67651 Jaja, teljesen igazad van, az meg már rég rossz, ha valaki attól nem tud koncentrálni, hogy a chat-ben moontalk megy. -
Most komolyan ... Eleve a Lee és a Priest is majdnem szemben kell hogy álljon, ha rád akar lőni. (Bár a Priestnek elég jó látószöge van ... de szemben állt ...)
Ráadásul nem is arról van szó, hogy milyen OP-ok ezek a tankok ...
Egyszerűen arról szólt a fáma, hogy néha igen lehetetlen helyzeteket generál a game ... Ha szögből pattant volna, akkor nem lenne érdekes ...
Szóval lörn tu ríd, lörn to ándersztend, mire ezzel megleszel addigra én is megtanulok lőni. Nem kell nagy arccal kapásból nekiugrani a másiknak. -
lammaer #67649 Igazság szerint símán saját magát szopatja be ezzel.. hiszen a többség simán átvált angolra ha olyan a téma ami a csapatot érinti.
Ha ettől elzárja magát, hát hajrá :) -
Gunslinger #67648 Hivatalos fórumon ez a csávó nem semmi arc, sztem ha moderátor lenne minimum 150 ezer ember perma chat banon lenne:
WG, why is there a limit of roughly 250 contacts to the contact-list? I use this list to ignore all people who don't speak English in battle (since you don't seem to enforce that rule) and have reached said limit long ago. The ability to have a larger 'ignore-list' would greatly improve many a players game experience. -
foxbat88fx #67647 nem az én accountom az szerencsére :D -
foxbat88fx #67646 Ha pedig oldalt látod akkor meg így! :)
-
Gunslinger #67645 Jesszus, hány tankod van, hogy ennyi primary-t raktál be?