banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Kedves Mátyás!

Te is,és még akik jobban megismertek a klánból,azok tudják,hogy nem szoktam senkit baszogatni.Nem szeretek kirugdosni senkit,mint ahogyan nem is tettem egyetlen taggal sem.
    Ha valakiknek nézet eltérésük van,azok oldják meg.Abba sem szólok-szóltam bele.
    De!
    Alapvető feltétele a klán tagságnak,hogy nem keverünk politikát egy játékba.Nem gyűlölködünk,káromkodunk,szidunk és sértegetünk más játékosokat.
    Egymás közt a TS-en mit baromkodunk az egy dolog mert rajtunk kívül úgy sem hallja más.
    Ti Bedyvel a Románokon meg Trianonon vesztetek össze.Erről is nyilván mindenkinek meg van a saját véleménye,de nem a játékba való.
    A politizálásból mindig veszekedés van.
    De veled nem csak ez volt a probléma sajnos.
    Próbáltuk elmondani hogyan is kellene játszani.Pont Crossy volt az aki próbált segíteni,hogy jobb eredményeket érj el.
    De ne is haragudj,nem tudunk mit kezdeni azzal,aki úgy csatázik,hogy nem is céloz normálisan,mert ő szereti kívülről látni a tankját amikor lő!
    Felraktad a hitzone-t és meglepődtél,hogy az auto aim nem a gyenge pontokat célozza.
    Ez nonszensz.