418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #67742 Hányszor írtad be hogy "noob team, L2P morons" ? :) -
R3nton #67741 mit vársz miről beszéljenek ezen a fórumon, ha nem a játék körüli dolgokról? recepteket akarsz olvasni vagy inkább a 7végi bulizásról írjunk? -
bazze T29 most lett meg eddig 15meccs 3 győzelem... -
hellokitty92 #67739 Looool, ahogy nézem, azon a gépen még a passziánsz is kiakadna.:D(: -

-
Bárcsak otthon is annyi fragem lenne mint fps-em, itt a melóban nem szakít jól a gép :D
-
hihetetlen hogy ezzel a szarral összehoztam 5 killt :D
-
Ez de komoly, olyan ez a fórum, mint egy szappanopera. Naponta megy, ha kimarad egy-két nap, akkor se maradsz le semmiről, olyan a történet (repetitív: arty, tigris, belső klánügyek, op tankok, világtörténelem kapcsolása egy háborús játékhoz, amely ráadásul bevalltan nem szimulátorjáték) :)
A véleményem nem írom le, de gondolom egyértelmű a cinizmusomból... -
spiczi91 #67734 Akkor a te véleményed a CW-ken nyújtott teljesítményedről hogy hangzik? Sand riveren kiállsz a puszta közepére úgy, hogy mégy 50%os legénységű Hummel se vétene el. -
R3nton #67733 matyashun egy legenda, mint chuck norris:D -
spiczi91 #67731 MATYASHUN, RIADÓ, MINDENKI MENEKÜLJÖN AMERRE LÁT!!! -
Bee #67730 Elnézést kérek mindenkitől, de nagyon zavar, hogy egy játék fórumát politikával szemetelik tele. Viselkedjünk már kultúremberként, ne mocskolódjunk!
© tigrincses: ha mindenáron világgá akarod kiáltani a véleményedet, akkor ezt a megfelelő fórumon tedd meg, ott találni fogsz olyan embereket, akik egyetértenek veled. Engem például irritál a szűklátókörű szöveged, és szívesen elvitatkoznék veled, de NEM ITT!
Köszönöm. -
fú bazzeg, ha bevezetik a pályakivételezést prohorovkát a halál faszára kitörlöm örökre az ziher... ekkora egy szar pályát régen látott a világ. -
endrodiz #67725 +1 -
Hmmm: Hány éves is vagy? -
Nazarov77 #67723 6.6 előtt a panthert tartottam a legjobb T8 mednek, most hogy panther II van erősebb fronttal biztos sokkal jobb pedig elődje se panaszkodhatott. -
lammaer #67722 Hátaszondja, ha elkezdek visszaemlékezni a tegnapi meccseim térképeire...
szigetes tankcsapdás
elfes-erdős
kastélyos
kempirovka aszzem 2x (de az T29el jó)
a nagy szurdokos
himmelsdorf (nekem azt mindig scouttal adja be hogy dölne rá az ég)
t34-es vonatos
ruinberg
hegyoldalas
a heavyk lent mennek pálya
jeges
kanyonos
sivatagos
ezeket mind beadta, sztem 3-ná többet egyiken se mentem. -
Nnnna, ide írtam egy finom kis szösszenet erről az egész "nagymagyar" majomkodásról, de aztán eszembe jutott, hogy felesleges pluszmunkát ani TVelvet-nek, szóval inkább csak annyit hogy:
@lammaer és @gseldon:
-
endrodiz #67720 Húúúú, de irigyellek.. :) Ennél az uncsi melónál sokkal jobb lenne most otthon melózni valamelyik tankon...
-
mondjuk az se nagyon nehéz :D Bár én egészem szeretem a simát is, ha éppen nem IS3, KT ellen kell küzdenem szemtől szembe. -
Szpecnyaz #67717 Ha artyval megyek (főleg duplázót!) akkor meg himmelsdorf :D -
Ry0K3N #67716 Hogy mennyi? O.o Ez nekem is most tűnik fel :D -
Nazarov77 #67715 Ja mert mindig ugyanazok mennek: malinovka malinovka, murovanka, prokhorovka, el hallouf sand river, karelia, erlenberg..... jó pályák meg ritkán jönnek. -
Szpecnyaz #67714 Végül is van egy pár map amit ritkán ad be, pl komarin, amit szerintem senki se bán :D. Szóval tényleg úgy tűnik mint ha 10 map közt rotálna a gép. -
lammaer #67713 Atyaég, most néztem, már 22 térkép van a játékban... esküszom ha vki rákérdezne, számolás nélkül max 10-et mondanék :) -
rrally #67712 (Ja most szabin vagyok de itthon dolgozok ebéd mellet lenyomtam 1 csatát 5.matchemen már top gun voltam panter II-vel.)
Vannak jó arcok a csatákban nekem 1 PZ IV es srác valami fanky1234 nevü egyén önfeláldózoan védett mig kiszedtem az ellenséget mert ellőtték a láncom beállt nekem barikádnak. -
lammaer #67711 Amúgy gondolkodtál azon, hogy az hogy melyik lesz a hazád az teljes egészében a véletlen műve?
Nekem ez mindíg olyan visszás, hogy elvárják tőlem hogy életemet és véremet adjam olyasmiért, amit nem én választottam, sőt - jelen pillanatban - éppen a véremet szívja teljes erővel.
És végeredményben kiket védsz ha kimész a frontra? A királyokat, politikusokat, mindenféle egyéb vezetőket, akik marhára tesznek rádmeg az otthon maradt családodra. A családod nem a fronton éded.
Nem szégyenlem hogy magyar vagyok, de nincs is mit büszkének lenni rá. Mert ez nem teljesítmény vagy érdem.
-
lammaer #67709 Hé te, te ne játsszál amikor én itt benn dolgozom! Termeld csak a GDPt mint én :)
Amúgy egy ilyen pozitív kezdés után az emberek hajlamosak voltak figyelni a kérésekre..
pl: Karélián, amikor páran fenn támadtunk és már csak idő kérdése volt mikor cappeljük le, viszont délen összeomlani látszott a front, a középen védekező Tiger P-t megkértem hogy esetleg ha le tudna menni feltartani őket amig végzünk. Csak Affirmative és már gurult is le.
Ugyancsak egy Tiger P (lehet ezekben értelmes emberek vannak), Komarionon vmilyen oknál fogva csak én indultam egyedül a szigetre. Kértem hogy vki jöjjön, egyből jött egy srác, ketten le is fogtuk a sziget. Külön öröm volt, hogy a ház mögött leselkedő IS-t automatikusan flankolta amikor látta hogy rámozdulok, kérni se kellett.
Utána meg is beszéltük, volt vállveregetés meg minden.
-
rrally #67706 Kipróbáltam és bejött a csapat 75%a igazat adott
-
Nazarov77 #67704 Szerintem most már hanyagoljuk ezt a témát. -
hogy te milyen geci buta vagy :D -
lammaer #67701 Persze, azért írtam be. Hogy ne kelljen gépelni, mehet a copy paste (egyszer felrakod vágólapra, utána be tudod ctrl+v vel rakni a chatbe :) ) -
Adjunktus #67700 Részemről itt lezártam a témát!
Bocs az offokért. -
Adjunktus #67699 Jó,zárjuk le ezt!
Nekem semmi bajom veled.
Van új klánod,remélem ott jobban megtalálod a számításodat és sikeresebb leszel.
De megkérlek,hogy hagyd abba ezt a lejárató kampányt,mert nem sok alapja van.
Ha annyira szörnyű lenne nálunk,akkor nem kellene sakkozni a felvételi kérelmekkel. -
Gunslinger #67698 Hát sokkal jobb, mint a sima Panther volt tier 8-ban. :-) -
Oddball29 #67697 Miért nem egyből meseautó? -
stork13 #67696 Szegény TVelvet, lesz munkája ahogy látom... -
Álom masina? :D na ilyet se sűrűn hallani róla :D -
rrally #67694 ÁÁÁ megvetem az első tier8as tankom egy Panther II eddig álom masina!(Most már csak egy wunderbaum légfrissítő kellene a visszapillantóra) -

Nem lehet ezt valahogy bebindelni ? :D