A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #67709 Hé te, te ne játsszál amikor én itt benn dolgozom! Termeld csak a GDPt mint én :)
Amúgy egy ilyen pozitív kezdés után az emberek hajlamosak voltak figyelni a kérésekre..
pl: Karélián, amikor páran fenn támadtunk és már csak idő kérdése volt mikor cappeljük le, viszont délen összeomlani látszott a front, a középen védekező Tiger P-t megkértem hogy esetleg ha le tudna menni feltartani őket amig végzünk. Csak Affirmative és már gurult is le.
Ugyancsak egy Tiger P (lehet ezekben értelmes emberek vannak), Komarionon vmilyen oknál fogva csak én indultam egyedül a szigetre. Kértem hogy vki jöjjön, egyből jött egy srác, ketten le is fogtuk a sziget. Külön öröm volt, hogy a ház mögött leselkedő IS-t automatikusan flankolta amikor látta hogy rámozdulok, kérni se kellett.
Utána meg is beszéltük, volt vállveregetés meg minden.