418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hol lehet beállítani?:D -
Én még azt is elfogadnám, ha angolul beszélne mindegyik nemzetnél, de a saját kiejtésével. Annál jobb angolt nem is tudok, amikor az orosz kiejtéssel van megfűszerezve :D Ezt egyszerűen imádom :D -
Ez az angol meg olyan köztes állapot sztem... ez eeeelmegy minbe míg nem lesz külön hang minden nemzetre. -
Sztem meg az lenne a legjobb, ha minden nemzet harckocsija a saját nyelvén szólalna meg. Elég furi lenne ha oroszul karattyolnának a tigrisemben :D -
Nazarov77 #67859 Na igen ez a baj nekem is, ha lehetne külön beállítani hangot országnak már rég fent lenne a német szinkron, kénytelen vagyok megvárni míg ivánék szép lassan megcsinálják jövőre ezt a borzasztóan nagy munkát amihez biztos külön projektmenedzsert fogadtak. -
Én a németet tettem be, egész jó! :D
Csak a kínyai meg orosz tankoknál furi :D -
jocyd #67857 hat jobb is lenne mind azt az idetlen duda -
davidbog #67856 :) Minek méregetném, úgyse nyújt akkora védelmet mint szeretném. :) -
Nazarov77 #67855 Nekem az kéne hogy minden ország a saját nyelvén dumáljon, nem értem mi ebben olyan iszonyat nehéz fejlesztő barátainknak, orosz hang van ruszkiknál, az 1, nálunk van az angol, az 2 és van német szinkron is, ennyi be kéne rakni ezeket, és nem texasi cowboy szinkronhangokkal hülyíteni amiket 2 patchente beraknak majd aznap kiszedik mert annyira szar. -
davidbog #67854 Nekem meg olyan rémlik, hogy egy szír vagy egyiptomi Panzer IV-nek sikerült a harckocsi által legmesszebbről kilőtt harckocsi címet megszereznie. Egy Centurion lőtt ki egy Panzer IV-est, nem akarok baromságot írni, de nekem a távolságra 11 km rémlik. A Panzer IV be volt ásva, a Centurion pedig közvetett irányzással lőtte ki. -
Azt honnan lehet beszerezni? Nekem a stalker is nagyobb élmény volt eredeti szinkronnal. -
jocyd #67852 en meg hang nelkül nyomom, jobban tudok ugy koncenträlni, es hät tenyleg a zene mär unalmas, a szemelyzet hangok is ugy szinten. egy nöi hang biztos hogy jol jönne :-) -
lammaer #67851 Nekem Battlefield 2142-ből van még meg mindig hogy "vinyimányije, prátyivnyik...." (vehicle spotted) Tényleg más feeling :) -
Én lecseréltem a hangokat ukrán szinkronra és nincs több didnátgótrú meg csődörarmor, irgalmatlan nagyot dob a játékélményen!
-
jocyd #67849 nem olvastam csak elkepzeltem :-) -
lammaer #67848 Viszont nem én voltam az egyetlen :D -
lammaer #67847 Elképzelem ahogy szögmérővel méregeted a monitoron hogy most mennyire is van beforgatva? :) -
SZU #67846 Szerintem is így van!
Ellentétben a többi multiplayer játékkal, itt semmilyen hátrányban nem vagyok, ha nem hallom a zajokat. Amit észre vehetek, azt a kis térképen észre is veszi a legénység. Minden más csak zavaró tényező.
A parancsnok didönttrúzik, miközben szemmel látom, hogy 20%-ot levettem a célból, a motor hangja többnyire fogaskerék hang, a zene unalomig ismert stb. Amúgy meg kisbaba van +ban a dolog hátterében! Fülhallgatóban nem hallom, ha problémája akadt, hangszóróval meg nem alszik... ;) -
WOT hungary rajongói oldal
Itt van... -
davidbog #67844 A wotwiki szerint beforgatásra is van kompenzáció, annál egységesen 10°. Ha ez valóban így van (mostanában nem olvastam a wotwikit, de szerintem még mindig így van) akkor, abban az esetben, ha a harckocsit beforgatod valamelyik irányba 30°-al (a hossztengelyéhez képest), a homlokpáncélt/teknőt érő találatoknál a beforgatás csak 20°-nak felel meg. Ami mindössze 1,065-ös szorzótényező (1/cos20°), tehát 6,5%-al több a védelme mintha nem forgatnám be. Hát ez meg alig több a semminél.
Úgyhogy nem kell csodálkozni olyan eseteken, hogy "beforgattam a xy harckocsit 10-20°-al és mégis átlőtték". Eleve ha csak 10°-al forgatom be az olyan, mintha semmit nem csináltam, mert a 10°-os kompenzáció miatt 0°-nak számít. Olyan 45°-nál már jelentős ez a szorzótényező (1,22), csak ilyen esetben már a harckocsi oldalát fogják lőni.
Amúgy nálam a T32 homlokpáncélja 30°-ban (hossztengelyhez képest) beforgatva 8°-os AP kompenzációval és 10°-os oldalkompenzációval az effektív vastagság 194,5 mm. (Oldalkompenzáció nélkül 211 mm.) Hát nem valami fergeteges érték.
-
Azt tudom, nyomom is a KV-3am orrba-szájba, hogy meg legyen az XP még az event lejárta előtt az IS-re :D
Még 11.000XP híjja, csak összejön 3 nap alatt :D -
Szakesz #67842 Ugye nem olvastad el? :) -
Van olyan is? -
Csak azért, mert a magyar rajongói oldalon ezt kihagyták... -
Igen sőt a felsorolt tankokat féláron megveheted. -
Szakesz #67838 Jól értelmezted. :) -
jocyd #67837 Tier 8-ig pnz 4+ Stug 3 volt nälam a malacpersely.
most vettem a Kv-t es nem csallodtam -
Nazarov77 #67836 igen, jól értelmezted. -
Másik:
A holnap kezdődő eventen minden tank az első győztes körben 5x XP-t kap, ez idáig oké.
És jól értelmeztem, a listában felsorolt tankok MINDEN CSATÁBAN dupla zsetont keresnek??? -
Nazarov77 #67834 TVelvet azt hiszem mára nem végeztél még, van itt törölni való. -
jocyd #67833 no comment
-
Ok, köszi :) -
Nazarov77 #67830 Nálam meg általában elnyomja a zene a játék hangját, de nem teljesen, hallatszanak a lövések motor stb csak kicsit halkan. -
Ha minden csapat jó lenne, neked sose lehetett volna ilyen köröd :)
Köszönd meg szépen nekik! -
KohnBela #67828 Én is általában hang nélkül játszom.
Úgy tűnt, hogy az eredményességet nem befolyásolja, legfeljebb a játékélményt. -
Renegade #67827 háháhá
mondjuk éreztem, hogy te leszel az aki feldobja az "érted tették" üzit :-) -
Artyt nem javasolunk nem szép dolog :) -
SZU #67825 Én már 2 hónapja hang nélkül játszok, körülkeretezés nélkül... -
lammaer #67824 Nem értem miért szidod a csapatot.. látták hogy kéne a Puffin Leódnak egy böllér medál, hát szépen a kezed alá játszottak és hagyták hogy összeszedd. Remélem a végére megköszönted nekik a segítséget. -
lammaer #67823 Ööö... elképzelhető hogy találsz vkit aki szerint igen, de azt hiszem bizton állíthatom hogy a nagytöbbség azt mondja: NEM.
Persze ha te nagyon jó vagy vele és sok sebzést meg killt összeszedsz akkor hajrá, egyéntől függ.
De én továbbra is a sherman, PZIV, KV, Stug közül ajánlanám hogy válassz. Esetleg hummelt. De ezt csak halkan mondom :)