418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #67983 Végülis... igaz. -
SovereignXY #67982 Tudom, nem is arra mondtam, csak igyekeztem lefesteni a dolgot minnél részletesebben. :) -
Oddball29 #67981 Az igazi kérdés viszont az, lesz-e még nagyobb ágyú hozzá a 120 mm M58-nál?
Nincs ötletem, a 155mm T180 sztem nem való ide. -
spiczi91 #67980 Viszont egy 122es esetében a szétlőtt ágyú azt jelenti, hogy rácéloz a front közepére és elkapja a tornyot, ami a németkenél általában pattogós. :D -
lammaer #67979 Szétlőtt ágyúval nem pattansz jobban egy tankról min a nem szétlőttel, mivel az a pontosságot befolyásolja csak :)
Amúgy igazad van, aki kill miatt nooboz azzal még vitába szállni sem érdemes. -
SovereignXY #67978 Bár jobban tudnák káromkodni anglul. Hülye idióták lenooboznak mert a szétlőtt ágyúmmal szemből 2szer pattanok egy vk-ról. 122essel...
Aztán azzal bazstatnak, hogy legnagyobb tank és nincs killem.
Persze mert mentem előbb ballra de az ellen jött jobbról szépen szétverve minket. Erre elindultam oda segíteni a védekezésben mire oda érek maradt 3 tankja az ellennek. Leszedem egy kv3at 70 hp-ra kilövik előlem. troll gunos KV pofán lő. track meg ágyú mega faszom tuzsja mi. Mire beforudlok a sarkon kilövik előlem...
Bírom hogy úgy nooboznak az emberek hogy fingjuk nincs mi történt. Plusz az elsők közt lőtték ki őket :) -
Oddball29 #67977 Leszel most hétvégén? -
Nazarov77 #67976 Ja ezt mondták is, jövőre jön, viszont az M103at ELVILEG megkapjuk még ez évben. -
davidbog #67975 A géppuskatoronyért kár. Mondjuk nem értem miért volt annyira fontos hogy így tervezték meg.
Az a reflektor se néz ki jól. Azért reménykedjünk hogy nem lesz sebezhető. Lehet csak skin lesz, hasonlóan az IS-7 14,5 mm-es géppuskájához.
Jól néz ki, csak kár hogy ez is kitudja mikor kerül be. Gondolom akkor amikor a T30-at átrakják TD-nek, tehát a második US TD ág megjelenésekor. -
VanDaal #67974 Ez egyhnagú volt, köszi :) -
Nazarov77 #67973 enyémen töltésgyorsító, célzásgyorsító és ventillátor van, repeszpáncélt azért nem kapott mert ezt ritkán lövik HEvel ( artyn kívül persze ). -
lexlutor #67972 .. en veti+toltesgyorsito+celzasgyorsito kombot hasznaltam. nem nagyon szokott kigyulladni, illetve ritkan lottek HE-vel. a tarck ellen meg ugyis mindegy.. -
VanDaal #67971 Az én újdonsült kis szerelmemre (Tiger P) mit ajánlanátok venti és töltésgyorsító mellé? Célzásgyorsítót, vagy inkább repesz páncélt? -
Oddball29 #67970 Az a fránya géppuskatorony ne lenne rajta...Egyébként jóképű. -
SovereignXY #67969 Na.. megvana negatív rekordom. Nem is űberelhető. Lövés. Damage: 1. :D -
Jammal #67968 VK4502 (P) Ausf. A -
Nazarov77 #67967 VK4502A -
SovereignXY #67966 Hm... Churchil is elég csííter tank. 6 lövésemből 5 volt csilingelő nullás. Még trackielni se sikerült velük. :( -
M i ez a kispinokkió? -
Nazarov77 #67964 Ja egy kisebb mozgékonyabb T32 kb, és még az ágyúja is jobb egy picit :D -
lexlutor #67963 ..t32 feeling igazabol. aki azt szereti az ezt is fogja. nekem mar csak nagymotor kellene bele. idaig nem volt vele problemam. neha meglepoen kellemesen pattog rola szembol..pl.: is3 ketszer egymasutan. oldalrol szokasos nemet papir. -
Nazarov77 #67962 Ja meg az IS-7 is gyorsabb. -
Nazarov77 #67961 Sebesség nélkül? Megy 38al nála csak a KV-1S a gyorsabb heavy, nem rossz tank az csak más stílus kell hozzá. -
Jammal #67960 Én kifejlesztettem azt a bizonyos "kispinokkiot", de nem mertem megvenni eddig. Olyan adatok alapján, mint egy elcseszett medium sebesség nélkül. -
lexlutor #67959 .. igen a kispinokkioba atulve utana, az ember csak kapaszokdik.. :) -
VanDaal #67958 Még tesztszerveren volt annak idején, mikor először kipróbáltam a Tiger P-t. Már nem emlékszem, melyik motor volt benne, de az első csatámban konkrétan megelőzött és otthagyott a francba egy KV. Meghatározó élmény volt :) -
lexlutor #67957 ..igen..sajnos pont egy arnyalattal lassabb szegeny a kelletenel meg a nagyobb motorral is. bar en alappal meg nem probaltam, de az elegge kv3 feeling lehet. -
VanDaal #67956 Igen, azt azért megnéztem előtte, hogy a torony legalább kompatibilis :)
Viszont már az első csatám nagyon komoly volt vele. Ellennél egy lesbzett KT meg egy sunnyogó grille. Nálunk egy lesebzett Type-59 és jómagam a fél hp-s, kétszeresen trackelt Porsche Tigrisemben. A Type végül kilőtte a KT-t, de közben a grille már foglalta a bázisunkat. Elindultunk vissza. Én lassú voltam, mint a halál, Type-os srác meg beírja, hogy elfogyott a skulója. Na mondom, frankó... bukta. Már 100%-on állt a bázisunk foglalása, mire a Type visszaért, és rammolva kifingatta a grillét. Aztán a vége:
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. október 14. 10:23:58
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 5 705 ()
Szerzett kredit: 67 572
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Szárnysegéd
Örültem, mint majom annak a bizonyos testrészének :) Soha rosszabb első csatát egy kvázi stock tankkal! -
lexlutor #67955 ..amig nem latjuk az jatekbeli adatokat, addig ez csak parasztvakitas.. gumicsont.. -
Ry0K3N #67954 hmmm
-
lexlutor #67953 bocs, akkor rosszul emlekeztem. nemet vonalon ez nagy divat igy szivatni a delikvenst. -
Nazarov77 #67952 alap toronyba is belemegy -
lexlutor #67951 ..nem csak azt.. a tornyot is :) -
VanDaal #67950 "Örömmel" vettem tudomásul, hogy a Tiger P-re nem jó az a teherbírás növelő equipment, ami jó volt a Párducra, és az IS-3-ra is. Szóval mégis ki kell fejlesztenem a felfüggesztést, mielőtt rátehetném a hosszú 88-ast :( -
endrodiz #67949 Egyszer én is így lőttem ki valakit. Mikor betöltött a loader, átmentem a házon és egy lövés... -
Wlanseraf #67948 Nekem eddig ma a win/loss arányom valami szánalmas:((((( 3/10....
De legalább a 3-ik győzelem jó volt:D
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2011. október 14. 10:02:58
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 9 650 ()
Szerzett kredit: 89 310 -
Engem egyszer pont úgy nyírt ki a tigerp. Azt hitem hogy egy jót keringünk majd a ház körül, de inkább átjött rajta :D -
SovereignXY #67946 Hehe. Eznelég jó volt. Bele futottam kv-1s-el egy tiger P-be. Kicsit sztem noob volt. Egy iylen lerombolható faház két oldalán voltunk. Várt ballról rálőttem jobbról aztán várt jobbról kapott ballról. Így lőttem rá 4szer aztán jött vki és kilőtte helyettem :(
Ha lett volna anyn iezse átvág a házon akkor úgy kinyír mint a szart :) -
lammaer #67945 Asszem Adjunkt szótárába új kifejezés kerülhet...
"A Masu az egy király tartály" -
Renegade #67944 tartály, hát ez tetszik, asszem mostantól így hivatkozom rájuk :-)