A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #67956 Igen, azt azért megnéztem előtte, hogy a torony legalább kompatibilis :)
Viszont már az első csatám nagyon komoly volt vele. Ellennél egy lesbzett KT meg egy sunnyogó grille. Nálunk egy lesebzett Type-59 és jómagam a fél hp-s, kétszeresen trackelt Porsche Tigrisemben. A Type végül kilőtte a KT-t, de közben a grille már foglalta a bázisunkat. Elindultunk vissza. Én lassú voltam, mint a halál, Type-os srác meg beírja, hogy elfogyott a skulója. Na mondom, frankó... bukta. Már 100%-on állt a bázisunk foglalása, mire a Type visszaért, és rammolva kifingatta a grillét. Aztán a vége:
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2011. október 14. 10:23:58
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 5 705 ()
Szerzett kredit: 67 572
Csatában elért Achievement: Mester Lövész, Szárnysegéd
Örültem, mint majom annak a bizonyos testrészének :) Soha rosszabb első csatát egy kvázi stock tankkal!